Gayle King'in eski kocasına ne oldu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Alexandra Block DVM
Puan: 4.4/5(4 oy)

William Bumpus, mesleği olan bir avukattır. Ancak en çok televizyon kişiliğinin eski kocası ve CBS News sunucusu Gayle King olarak ünlüdür. William ancak ölümünden sonra büyük bir ün kazandı. düğün Kral'a. Eski çiftin yıllar önce boşanmış olmasına rağmen, Bumpus hala medyada konu ediliyor.

Gayle King'in eski kocası ne yapıyor?

Bumpus, sonunda Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınan ve Birleşik Krallık doğumlu bir avukattır. Connecticut başsavcı yardımcısı . Biographypedia'ya göre, Bumpus'un net değerinin 20 milyon doların üzerinde olduğu bildiriliyor.

Oprah ve Gayle King hala arkadaş mı?

Oprah Winfrey ve Gayle King her zaman en iyi arkadaş hedefleridir , ancak bu rüya takımda bile kıskançlık anları olabilir. Oprah Daily için yeni bir videoda, 45 yıldır en iyi arkadaş olan çift, arkadaşlıklarının sırlarını ve King'in uzun tarihlerinde A-list BFF'si olmasını dilediğini açıklıyor.

Gayle King'in erkek arkadaşı kim?

King, Şubat ayında Instagram'da kızının nişanlısıyla sessizce evlendiğini açıkladı. Virgil Miller Aralık ayında uzun zamandır arkadaşı olan Oprah Winfrey'in evinde.

Gayle King'in 2020 değeri ne kadar?

Gayle King Net Değeri: Gayle King, net değeri olan Amerikalı bir gazeteci, yazar ve dergi editörüdür. 40 milyon dolar .

Gayle King ve Kocası William Bumpus'un 11 Yıllık Evliliği ve Boşanmasının Arkasındaki Üzücü Gerçek.

27 ilgili soru bulundu

Gayle King'in kızı kaç yaşında?

'Bu Sabah CBS' çapası onu duyurdu 32 yaşında kızı Kirby Bumpus, ilk çocuğunu Luca Lynn Miller adında bir erkek bebek olan kocası Virgil Miller ile karşıladı. 'Resmi olarak bir büyükanneyim!' King Pazartesi günkü sabah programı yayını sırasında söyledi. 'Kendi çocuğunuzun ebeveyn olduğunu gördüğünüzde gerçekten bir şey.

Oprah'ın ne kadar parası var?

Talk show sunucusundan medya patronu Oprah Winfrey net değeri 2,6 milyar dolar , Forbes'a göre. Winfrey, talk show kazançlarına ek olarak, kablolu ağı OWN, Weight Watchers ile olan hissesi ve Apple TV+ ile çok yıllı bir anlaşma aracılığıyla servetine katkıda bulundu.

Gayle King'in kızının bebeği mi oldu?

Gayle King resmen bir büyükanne! Pazartesi günkü CBS This Morning yayını sırasında King, kızı Kirby Bumpus'u duyurdu. onu karşıladı İlk bebek, oğlu Luca Miller, geçen hafta kocası Virgil Miller ile birlikte.

Gayle King neden çocukken Türkiye'deydi?

Çocukken birkaç yılını Ankara'da geçirdi. babası görevlendirildi ; daha sonra elektrik mühendisi oldu ve King, Maryland'de rahat, orta sınıf bir eğitim gördü. ... Winfrey, King'i onun yerine yakındaki evinde ranzaya davet etti.

Oprah, Gayle King'e işini aldı mı?

Gayle King, Oprah Winfrey ile kanka olmadan ve 'Bu Sabah CBS'de çapa olarak rollerini üstlenmeden önce ve Oprah Winfrey'in kendi adını taşıyan dergisinde editör İlk işi tahmin edebileceğinizden daha normaldi.

Gayle King gerçek bir gazeteci mi?

Gayle King (28 Aralık 1954 doğumlu) Amerikalı bir televizyon kişiliği, yazarı ve Yayın gazeteci CBS News için, amiral gemisi sabah programı CBS Mornings'e ve ondan önce öncüsü CBS This Morning'e ev sahipliği yaptı. Aynı zamanda O, The Oprah Magazine dergisinin baş editörüdür.

Trilyoner kimdir?

Amerika Birleşik Devletleri'nde, trilyoner unvanı net değeri en az 1 trilyon dolar olan biri . Net değer, bir kişinin toplam varlıklarından - ticari çıkarlar, yatırımlar ve kişisel mülkler dahil - borçlarının çıkarılmasıyla ifade edilir.

Dünyanın en zengin siyahi kadını kim?

Dünyanın En Zengin Siyah Kadınları 2021

  • Wendy Appelbaum. ...
  • Beyonce...
  • Kenyatta'm var. ...
  • Rihanna. ...
  • Hajia Bola Shagaya. ...
  • Sheila Johnson. Forbes'a göre net değer: 770 milyon dolar. ...
  • Folorunsho Alakija. Forbes'a göre net değer: 1 milyar dolar. ...
  • Oprah Winfrey. Forbes'a göre net değer: 2,6 milyar dolar.

En yüksek ücretli haber spikeri kim?

1. Anderson Cooper Net Değer - 200 milyon dolar. Anderson Cooper en zengin haber spikeridir. Şu anki net değeri 200 milyon dolar.

Ellen DeGeneres'in değeri ne kadar?

DeGeneres'in net değerinin 370 milyon dolar Forbes'a göre, bazı tahminlere göre 600 milyon dolar kadar yüksek.

Chris Gayle'ın maaşı ne kadar?

- Sportskeeda Haziran 2021: Chris Gayle, Batı Hint Adaları kriket kuruluyla bağlantılı ve yıllık maaş alıyor 300.000 $ yıllık sözleşmesinin bir parçası olarak.

IPL 2020'de en yüksek maaş kime ödeniyor?

  • Virat Kohli. IPL'nin tek bir sürümünde en yüksek ücretli oyuncu olan Virat Kohli'nin maaşı 17 crore Rs, Rs 2 crore en yüksek tutma fiyatından daha fazla. ...
  • Chris Morris. ...
  • Yuvraj Singh. ,
  • Pat Cummins. ...
  • MS Dhoni, Rohit Sharma, Kyle Jamieson.