Collin Gosselin'e ne oldu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Xavier Kautzer
Puan: 4.8/5(15 oy)

Jon Oğlu için savaşmak için mahkemeye gitti ve 45 yaşındaki Kate ve avukatının mahkemeye gelmemesinin ardından Aralık 2018'de Collin'in tek yasal ve fiziksel velayeti verildi. Jon'un DEHB'si olduğunu söylediği Collin, şimdi yine 16 yaşındaki babası ve kız kardeşi Hannah ile Pennsylvania'da yaşıyor.

Collin Gosselin şimdi nerede?

Daha önce özel ihtiyaçları olan çocuklara yönelik bir programda ailesinden uzakta iki yıldan biraz fazla bir süre yaşayan Hannah ve Collin, şu anda babalarıyla tam zamanlı yaşıyor . İkizler ve diğer dört altılı annelerinin bakımı altındadır.

Collin ve Hannah Gosselin'e ne oldu?

Aile, 2007'de realite televizyon programı Jon & Kate Plus 8 ile ün kazandı. Dizide altılı kardeşleri Joel, Aaden, Alexis ve Leah ile ikizleri Cara ve Mady, 20 yaşındaydı. ... Hukuki işlemler sonunda bölündü. kardeşler ayrı Jon, 2018'de Collin ve Hannah'nın tek velayetini aldı .

Kate Gosselin Collin'e ne yaptı?

ÖZEL: Kate Gosselin fiziksel ve duygusal istismarla suçlanıyor bomba gibi yeni kanıtlara göre, 16 yaşındaki oğlu Collin'i onu bir sandalyeye bağlayarak ve onu bir dolapta uyutarak, kronik PTSD'den acı çekmesine neden oldu.

Kate Plus 8 kaç para eder?

Kate Gosselin net değeri ve maaşı: Kate Gosselin, net değeri olan bir Amerikan gerçeklik televizyon yıldızıdır. 500 bin dolar . Sekiz çocuk annesi, bir dizi altılı ve bir dizi ikiz olan Kate Gosselin, 2007-2009 yılları arasında yayınlanan Jon ve Kate Plus 8 adlı realite dizisinde rol aldı.

Collin Gosselin Hakkındaki Gerçek

41 ilgili soru bulundu

Jon, Kate'i kimi aldattı?

İlk olarak, o zaman 31 yaşında olan Jon, çiftin 1.3 milyon dolarlık yeni beş yatak odalı Berks County, Pennsylvania malikanesinden birkaç saat uzakta kolej ortaklarıyla parti yapıyordu. Ardından, Us Weekly adlı bir ilkokul öğretmeniyle ilişkisi olduğunu iddia etti. Deanna Hummel .

Hannah, Collin Kate ile konuşuyor mu?

Eski realite yıldızına göre, Kate, Hannah ve Collin arasında hiçbir bağlantı yok. ya da hala anneleriyle birlikte yaşayan altılıların diğer dört üyesi. Jon, diğer altı çocuğuyla konuşmayalı iki yıl olduğunu da sözlerine ekledi.

Hannah, Kate ile konuşuyor mu?

Bir kaynak, Kate'in bu konuda destekleyici olmaya çalıştığını ama içten içe öfkeli olduğunu söyledi. ... Jon, Collin'in Kate veya kardeşleriyle hiçbir teması olmadığını söylerken, şunları söyledi: Hannah hala diğer kardeşleriyle konuşuyor . Bu yılın başlarında bir podcast'te Kate'in onunla hiçbir teması olmadığını söyledi.

Gosselinler babalarını görüyor mu?

Altılılardan dördü babalarıyla iletişim halinde olmasa da Jon, annelerinin Hershey Kisses doğum günü mesajını yazdığı doğum gününde çocuklarına herkesin önünde iyi dileklerini gönderdi. Mayıs 2020 tarihli bir gönderide Jon, ayrı yaşadığı çocuklarına iyi dileklerini iletti. Seni özlüyorum Leah, Joel, Alexis ve Aaden.


Gosselin altılılarının velayeti kimde?

Gosselin ikiz kızları Cara ve Madelyn, 20 ve altılı Alexis, Aaden, Joel, Leah, Hannah ve Collin, 16'nın babasıdır. Hannah ve Collin . O ve Kate 2009'da boşandı.

Mady ve Cara babalarıyla konuşur mu?

İkizler Mady ve Cara, babalarıyla aralarındaki yabancılaşmış ilişkileri konusunda her zaman açık olmuştur. 2016'dan beri onunla konuşmadım . Cara'ya gelince, disiplinler arası matematik ve ekonomi okuyor ve muhtemelen fazladan bir aile draması için zamanı yok.

Kate Gosselin'in tüm çocuklarının velayeti var mı?

Özel bir röportajda Jon, The Sun'a şunları söyledi: ' Velayet savaşı yok - bitti.' Boşanmış çiftin toplamda sekiz çocuğu var - 15 yaşındaki altılılarından ikisi Collin ve Hannah Jon ile yaşıyor, dördü Kate ile yaşıyor ve iki büyük çocukları Mady ve Cara, 19, kolejde yaşıyorlar.

Kate Gosselin hala Beth ile arkadaş mı?

Beth yıllardır Gosselin ile konuşmamış veya onunla arkadaş olmamıştır ve şimdiye kadar medyada sessiz kaldı . ... Kate için çalışan birçok insan çok şey biliyordu ve herkes hayır dedi. Çocuklarla çok fazla ilgilendiler,' diye açıkladı.


Gosselin çocukları neden ayrıldı?

Aslında Gosselin, ayrı yaşadığı çocuklarıyla konuşmayalı iki yıl olduğunu söyledi. Eskiyi suçladı -iletişim eksikliği nedeniyle eşi Kate Gosselin , The Dr. Oz Show sunucusuna 'ebeveyn yabancılaşması ve şimdi kardeş yabancılaşmasının' yabancılaşmalarının nedeni olduğunu anlatıyor.

Kate Gosselin ailesiyle konuşuyor mu?

Ailesinden Uzaklaştı

' Kate ailesiyle hiç konuşmaz. Çok acı verici,' dedi Kendra çıkışa. 'Geçmişte ona yakın olan insanlar ondan para kazanan insanlardı ve biz bunun çok tehlikeli olduğunu düşündük.'

Jon ve Kate Plus 8 kaç yaşında?

Jon & Kate Plus 8 ilk yayınlandığında büyük kardeşler Mady ve Cara'nın yaklaşık 6 yaşında olduklarını hayal etmek zor. Günümüzde ikizler 18 yaşında ve görünüşe göre artık halkın gözünden çıktıkları için gelişiyorlar. Onların doğum günü Ekim'de.

Kate Plus 8 hala yayında mı?

EW, annesi Kate Gosselin'in şovunun Kate Plus 8'in iptal edilmesine tepkisini 2011'de şu anda mevcut olmayan bir tweet dizisinde bildirdi: 'Harika bir koşu geçirdik! TLC ve birçok destekleyici ve katı hayran sayesinde altı yıllık kasırga eğlence dolu maceralar!' Son şov yayınlandı 12 Eylül 2011 .


Jon ve Kate ayrıldı mı?

Jon Gosselin ve Kate Gosselin, Jon & Kate Plus 8'de mükemmel bir çift gibi görünüyordu. 2009'da, evliliklerinin 10. yılında, işi bırakmaya karar verdiler . Kate'e göre, o ve Jon ilişkilerinde farklı şeyler istemeye başladılar.

Kate Plus 8'e ne oldu?

Kate Gosselin var Kuzey Carolina'ya taşındı - Ama Tüm Çocukları Ona Katılmak İstemiyor. ... Pennsylvania'daki aile evlerini geride bıraktıktan sonra (Jon & Kate Plus 8'de gördüğümüz ev), Kate ve çocuklar Kuzey Carolina'ya taşındılar - ancak en büyük kızları evin geri kalanına katılmak istemiyor gibi görünüyor. mürettebat.

Jon Gosselin neden Hannah'nın velayetini aldı?

velayet davası açarak başladı. Hannah, babasına Kate ile yaşamaktan rahatsız olduğunu söyledikten sonra . Duruma yakın bir kaynak E'ye, 'Mükemmel bir dünyada Jon tüm çocukları alırdı ama bunu yapacak durumda değil' dedi. O sırada haberler.

Mady ve Cara üniversiteye nereye gidiyor?

Kendi üniversitelerine yerleşmeden önce, Kate Plus 8'in bir bölümünde kızların kolej sürecinden geçtiğini ve kampüs turlarına katıldığını gösterdi. Kampüsü gezerken görüntülendiler Kuzey Karolina'daki Belmont Abbey Koleji ama sonunda New York'un onlar için mükemmel olduğuna karar verdiler.


Jon ve Kate'in nasıl altılıları oldu?

O tüp bebek (IVF) tedavisi gördü her iki hamileliği için. İkizlere hamile kaldıktan sonra çift bir çocuk daha istedi - ancak prosedür altılılarını verdi.

Jon ve Kate bölüm başına ne kadar kazandı?

Kesin bir rakam teyit edilmemiş olsa da, The Sun, Kate ve Jon'un bölüm başına 25.000 ila 50.000 ABD Doları arasında TLC'de ne kadar sürdüğü göz önüne alındığında, kesinlikle oldukça önemli bir maaş olan şovun.