Calysta Bevier'e ne oldu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Emelia Cartwright
Puan: 4.8/5(43 oy)

O 15 yaşında evre 3 Yumurtalık Kanseri teşhisi kondu . Bu onun için çok genç yaşta büyük bir savaştı ve depresyon aşamasına düşmek yerine müziğe olan tutkusu arttı. Hastayken Rachel Platten'in Fight Song'unun bir versiyonunu kaydetti ve babası videoyu Facebook'ta yayınladı.

CALY Bevier ne oldu?

'Her şey bir anda oldu, kanser teşhisi kondu .' Bevier'e henüz 15 yaşındayken yumurtalık kanseri teşhisi kondu. 'Ya hep evde yatağıma tıkılıp kaldım ya da hastanede bir yatağa tıkılıp kaldım' dedi. 'Dışarı çıkıp doğanın tadını çıkaramadığım ve hayattan zevk alamadığım için kendimi daha da hasta hissettim.'

Callie Bevier bugün nerede?

Şimdi 18, Bevier kök saldı Melekler ve birkaç ayda bir, zamanı ve biraz fazla parası olduğunda eve dönmeye çalışır. Ama Bevier California'da yaşamayı seviyor. Los Angeles, tüm yaratıcıların, yapımcıların, yazarların olduğu yer, dedi.

AGT'den kim öldü?

Doktor Brandon Rogers

Virginia'dan bir doktor olan Brandon Rogers, America's Got Talent'ten çıkan en trajik hikayelerden birine sahip. 2017'de 29 yaşındayken yükselen yıldız, şov için seçmeleri yayınlanmadan önce bir araba kazasında öldü.

Calysta Bevier, Amerika'nın yeteneğinde ne kadar ileri gitti?

Calysta Bevier, America's Got Talent dizisinin 11. Sezonundan bir şarkıcıydı. Yarı Finalde elendi .

Calysta Bevier - Cesur - Çeyrek Finaller - America's Got Talent - 2 Ağustos 2016

23 ilgili soru bulundu

2020 yılında AGT'yi kim kazandı?

İki saatlik eğlenceli bir finalin ardından, Dustin Tavella America's Got Talent ödülünün sahibi oldu.

Amerika'nın yeteneği yüzünden bir şarkıcı öldü mü?

Brandon Rogers America's Got Talent'ten çıkan en trajik hikayelerden birine sahip. 2017'de şarkıcı, şov için seçmeleri yayınlanmadan önce bir trafik kazasında öldü.

Survivor'da ölen var mı?

'Survivor' ölümleri: Sunday Burquest ve kaybettiğimiz diğer 8 kazazedeyi hatırlamak. 2000 yılındaki ilk çıkışından bu yana, yüzlerce kazazede Survivor oyununu oynadı. CBS'nin reality şovunda birçok kişi yaralanmış olsa da, çekimler sırasında hiç kimse ölmedi .

Fear Factor'de ölen var mı?

Şimdiye kadar Fear Factor'da kimse ölmedi . 2005 yılında, Tayland'ın Bangkok Ticaret ve Sergi Merkezi, yükselen pop şarkıcısı Vaikoon Boonthanom'un yarışmacı olarak yer aldığı 'Korku Faktörü'nden ilham alan bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bir dublör gerçekleştirirken, Boonthanom bir namluyla vurulduktan sonra beyin yaralanmalarından öldü.


Kenadi Dodds Amerika'nın yeteneğini kazandı mı?

TUZ GÖLÜ ŞEHRİ — Sonra elenmek America's Got Talent finalinde Kenadi Dodds sahneden indi ve otel odasına gitti. 15 yaşındaki country şarkıcısı, sahne arkasında diğer ilk 10 finalistle duygusal vedalaştı bile.

CALY Bevier evlendi mi?

Sadece bu hafta, Caly Bevier evlendi , hayatının en önemli günlerinden birine işaret ediyor. Dün gece en yakın arkadaşlarım ve ailemle birlikte hayatımın aşkıyla evlendim?, diye Instagram'a yazdı. Gönderi: Caly Bevier, bu hafta Instagram'da 'hayatının' 'aşkı' ile düğünü duyurdu.

Amerika'nın altın yıldızının yeteneği nedir?

Golden Buzzer, America's Got Talent'ın 9. Sezonunda tanıtılan bir konsepttir. Her hakem sezon boyunca Altın Buzzer'ına sadece bir kez basabilir. 9. Sezon'da Altın Ses, diğer jüri üyelerinin oylarına aldırmadan eylemi bir sonraki tura gönderdi; asıl amacı bağları koparmaktı.

Amerika'nın yeteneğiyle ilgili altın bir zil alırsanız ne anlama gelir?

Bir oyuncu bir sonraki tura geçmek için yeterli evet almadıysa, ancak bir yargıç onları geçmek isterse, yargıç Altın Zil'i kullanırdı. Yargıç Cuts eylemi almak için.


Survivor'da tuvalet kağıdı var mı?

Survivor'ın 38. sezonunda Fiji'de bir adada yabancılara karşı yarışarak 38 gün geçirdim. Şimdiye kadarki en garip kısım, #2'ye gidiyordu. Banyo ve tuvalet kağıdı yok dedi Devens. Kabilemiz, adadaki küçük bir koyu banyo alanı olarak belirlemiş.

Survivor yarışmacıları prezervatif alıyor mu?

C: 2000'deki ilk 'Survivor' sezonundan bu yana yarışmacılar Her zaman aslında ıssız bir adada sahip olamayacakları bazı temel ihtiyaçlar sağlandı. Liste tamponlar, prezervatifler ve kontakt lens solüsyonunu içerir.

Brenda Survivor'da hamile miydi?

Reunion Show'da, Brenda (uydu aracılığıyla), Jeff Probst tarafından değişiklik yapmak ve umarım kargaşayı durdurmak için Dawn'dan bir özür aldı. Brenda da Geç evrelerde hamile olduğunu ortaya çıkardı , böylece neden Reunion'a şahsen katılamadığını açıklıyor.

Hangi müzisyen sahnede intihar etti?

1972: Glasgow rock grubu Stone the Crows'un baş gitaristi Les Harvey, Swansea's Top Rank Ballroom'da konser verirken mikrofonu tarafından elektrik çarpması sonucu öldü. Caz müzisyeni Lee Morgan New York'ta Slugs' Saloon'da sahne alırken öldürüldü.


Amerika'nın yeteneğinden ciddi şekilde zarar gören var mı?

Gösteriler sırasında insanlar yaralandı .

'AGT' ile ilgili bazı eylemler tehlikelidir ve her zaman plana göre gitmezler. Örneğin, 11. sezonda yarışmacı Ryan Stock, rolleri sırasında nişanlısı AmberLynn Walker tarafından yanlışlıkla yanan bir okla boynundan vuruldu.

Grace VanderWaal, 2016'da America's Got Talent'i kazandı mı?

Lütuf VanderWaal, America's Got Talent jürisini kazandı 2016 yılında eşsiz sesi, ukulelesi ve sevimli sarışın bob'u ile 12 yaşındayken. ... Ama şimdi, 16 yaşındaki şarkıcı tamamen büyüdü ve yeni, sinirli bir görünüme kavuştu.

AGT 2020 finalistleri kimler?

AGT finalistleri 2020

  • Alan Silva (havadan hareket)
  • Archie Williams (şarkıcı)
  • KÖTÜ Salsa (dans ikilisi)
  • Bello Sisters (el dengeleme eylemi)
  • Brandon Leake (sözlü sanatçı)
  • Kırık Kökler (şarkı ikilisi)
  • Cristina Rae (şarkıcı)
  • Daneliya Tuleshova (şarkıcı)

AGT 2021'i kim kazandı?

Dustin Tavella , 35, Çarşamba gecesi 'America's Got Talent'in 16. Sezon galibi seçildi. Tavella, seriyi kazanan üçüncü sihirbaz ve.


En başarılı America's Got Talent kazananı kim?

havlu faktörü Las Vegas'ta büyük beğeni toplayan vantrilok izlenimleriyle AGT tarihinin en başarılı kazananlarından biri oldu. 2008'de Las Vegas Strip'te her gece sahne aldığı Mirage ile beş yıllık bir anlaşma imzaladı.