Kapalı sundurma nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Louie Sporer
Puan: 4.1/5(44 oy)

'Lodge' için İtalyanca kelime, sundurma bir sundurmaya benzer bir binanın uzunluğu boyunca uzanan kapalı bir alan , ancak açık tarafta sütunlar veya kemerler ile. ... Loggia'lar genellikle büyük kamu binalarında bulunurken, konut mülklerine lüks bir ektir.

Kapalı sundurma nedir?

Bir sundurma (/ˈloʊdʒ(i)ə/ LOH-j(ee-)ə, genellikle Birleşik Krallık: /ˈlɒdʒ(i)ə/ LOJ-(ee-)ə, İtalyanca: [ˈlɔddʒa]) mimari bir özelliktir. genellikle üst seviyede veya bazen zemin seviyesinde kapalı bir dış galeri veya koridor . Dış duvar, genellikle bir dizi sütun veya kemer tarafından desteklenen elemanlara açıktır.

Bir sundurma ve bir sundurma arasındaki fark nedir?

İsim olarak sundurma ve sundurma arasındaki fark

bu sundurma mı (mimari) çatılı, açık bir galeri iken sundurma bir binaya kapalı ve kapalı bir giriştir , ister içeriden alınmış olsun, ana duvarın içinde bir nevi antre oluşturan veya ayrı bir çatı olmadan ve çatı ile çıkıntı yapan.

Bir sundurmanın çatısı var mı?

Bir sundurma (İtalyanca 'lodge' kelimesinden gelir) bir açık koridor veya galeridir. tamamen kapalı bir çatı ve elemanlara açık bir dış duvar. Geleneksel olarak, sundurmalar ya bir binanın cephesi boyunca uzanır ya da tek başına bir özellik olarak var olabilir.

Veranda ve sundurma arasındaki fark nedir?

Veranda ve sundurma arasındaki fark şudur: veranda, ana binanın dışına bağlı çatılı bir yapıdır. , bir sundurma ise ana mimari yapının bir parçasını oluşturur. Oyun salonları, eğlence alanlarından ziyade geçitler veya üstü kapalı yürüyüş yolları olarak kullanılma eğilimindedir.

Sundurma

37 ilgili soru bulundu

Bir sundurmanın amacı nedir?

Bir sundurma bir avluya baktığında, sadece evin içinden erişilebilir. Başka bir deyişle, sonunda sundurmaya çıkmak için önce yapının içine girmeniz gerekir. Bir sundurmanın ana amacı havanın evin içinde dolaşmasına izin vermek için.

Loggia kelimesi ne anlama gelir?

: özellikle açık bir avluya bakan bir üst katta çatılı bir açık galeri .

Sherwin Williams sundurma ne renk?

Sherwin Williams Loggia, Zümrüt Saten | doğal gün ışığında gri ve öğleden sonraya doğru sıcak bir grej görünür!

Roma revak nedir?

bir portiko Bir binanın girişine giden veya bir geçit üzerinde bir çatı yapısı olan bir revak olarak uzatılan bir sundurma sütunlarla desteklenmiş veya duvarlarla çevrelenmiştir. ... Roma tapınaklarında genellikle açık bir pronaos vardı, genellikle sadece sütunlu ve duvarsızdı ve pronaos cella kadar uzun olabilirdi.


Açık odaya ne denir?

Kısa cevap: bir sonraki seviyeye taşınan bir iç-dış mekan yaşam alanı. Daha uzun cevap: tek parça oda, tek parça sundurma , güneş odasının bir akrabası, ancak büyük, ferahlatıcı bir açık hava dozu ile California odası, tasarım dünyasını ısıtan en son trend.

Veranda odası nedir?

Bir veranda veya veranda çatılı, açık hava galerisi veya sundurma , bir binanın dışına bağlı. Bir veranda genellikle kısmen bir korkulukla çevrilidir ve sıklıkla yapının ön ve yanları boyunca uzanır.

Solana nedir?

Solana Sunny Side için İspanyolca . Terim, genellikle bir mutfak, şömine, gündelik mobilyalar ve bir çatı içeren bir açık hava yaşam alanını tanımlamak için kullanılır.

Aterras nedir?

teras. isim [C] biz. /ˈter·es/ bir binanın dışında düz bir alan , genellikle taş bir zemin veya mahsul yetiştirmek için kullanılan bir tepenin yamacında dar, düz bir arazi şeridi ile.


Kaymaktaşı Sherwin Williams ne renk?

Sherwin Williams Alabaster (SW 7008) bir güzel yumuşak, kremsi beyaz . Neredeyse kirli beyaz olma sınırına yaklaşıyor, ancak yine de beyaz olarak kabul edilecek kadar hafif.

Sherwin Williams güve kanadı ne renk?

En iyi Taupe'nin Grimsi Tonu : Sherwin-Williams Moth Wing SW 9174. Sherwin-Williams'ın renk trendi uzmanı Sue Wadden, Moth Wing adında bir boz kahverengi rengi öneriyor. 'Boya, ortaya çıkan çöl modern stiline tam olarak uyan sıcak ve grimsi bir boz kahverengi.

taupe ve greige arasındaki fark nedir?

Eğer senin kahverengi biraz gri ve biraz sarı veya mavi , bu gri. Greige ve taupe'yi birbirinden ayırmak söz konusu olduğunda, alt tonlar her şeydir. Genel olarak, gri biraz daha soğuk olma eğilimindedir ve boz kahverengi biraz daha sıcak olma eğilimindedir ve her ikisi de bejden çok daha gridir.

İngilizce'de Peristil ne demek?

1 : bir binayı veya mahkemeyi çevreleyen bir revak . 2: bir sütunla çevrili açık alan.


Kapalı yürüyüş yoluna ne denir?

bir sütunlu genellikle bir tür kapalı geçidi tanımlamak için kullanılır, ancak bir pasaj da öyle ve sundurma, çok benzer bir şeyi tanımlayan başka bir kelimedir. ... Ancak, kemerler sütunlarla destekleniyorsa, o zaman bir revak da bir revak olabilir.

saptırmak kelimesinin anlamı nedir?

1 : yenmek veya kontrol etmek (birisi) kafa karıştırarak ya da kafa karıştırarak: kafa karıştırmak ya da tamamen hayal kırıklığına uğratmak: rahatsız etmek Davranışı anne babasını şaşırttı.

kaprisli kelimesinin anlamı nedir?

1 : Hataları vurgulamak ve itirazda bulunmak için genellikle kötü niyetli bir eğilim ile işaretlenir kaprisli eleştirmenler kaprisli bir rekabet. 2: Akıl almaz bir soruyu karıştırmak, tuzağa düşürmek veya tartışmaya karıştırmak için hesaplanır.

Bir sundurma neye benziyor?

Loca için İtalyanca kelime, sundurma bir sundurmaya benzer bir binanın uzunluğu boyunca uzanan kapalı alan , ancak açık tarafta sütunlar veya kemerler ile. ... Loggia'lar genellikle büyük kamu binalarında bulunurken, konut mülklerine lüks bir ektir.


Loggia rönesansı nedir?

Loggia, oda, salon, galeri veya sundurma açık bir veya daha fazla tarafta havaya; Güneşten korunan açık bir oturma odasının arzu edildiği Akdeniz bölgesinde gelişti.

Solana neden bu kadar hızlı?

Bu senkronizasyon, ağın hız için optimize edilmesini sağlar ve sonuç olarak Solana blok zinciri doğal olarak hızlı ve yerel ölçeklenebilirlik için tasarlandı — düşük işlem gücü ve senkronize zaman damgalarının kurcalamaya karşı dayanıklı yapısı sayesinde daha yüksek enerji verimliliği ve daha yüksek güvenlik sağlar.

Solana'yı özel yapan nedir?

Solana'yı benzersiz yapan nedir? Solana hız için tasarlandı ve şu anda saniyede 50.000'den fazla işlem gerçekleştirebiliyor . Bitcoin ve Ethereum ise sırasıyla saniyede beş ve 15 işlem gerçekleştirir. Referans olarak, Visa'nın ödeme ağının saniyede ortalama 1700'den fazla işlem yaptığı söyleniyor.