Apekste iyi bir kd nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Foster Runolfsdottir Doktora
Puan: 4.6/5(36 oy)

Genel fikir birliği, herhangi bir KD'nin 1.0'ın hemen üstünde veya altında Apex Legends'ta ortalama bir KD olarak kabul edilir. Bu, sahip olduğunuz her ölüm için en az bir öldürmeyi güvence altına alacağınız anlamına gelir.

Apex efsanelerinde ortalama KD nedir?

Ortalama KD'nin cevabı kabaca 1 - yani her öldüğünüzde bir elemeyi de başarmalısınız. Ancak bu, gerçek sayı 0,5 ile 1 arasında bir yerde olan tüm KD'lerin matematiksel ortalaması olabilir.

Apex'te 3 KD iyi mi?

Benim için, 3+ iyidir .

0.75 iyi bir KD mi?

Oynamaktan zevk alıyorsan, bunun için endişelenme. Önemli değil, 0.75 iyi olmalı . Hala biraz öldürme alıyorsunuz ve muhtemelen 1 KD'yi geçmenin daha zor olduğu Bölüm 1'de çok oynadınız.

1.25 İyi bir KD mi?

Genel olarak, çoğu oyuncu 1:1'in üzerindeki herhangi bir şeyin iyi olduğunu düşünür - bu, ölmekten daha sık öldürdüğünü gösterir. Örnek olarak, 1.25'lik bir ölüm-ölüm oranı, kazanabileceğiniz anlamına gelir. her dört ölüm için beş öldürme .

Öldürme/Ölüm (KD) Oranınız Neden Tüm Hikayeyi Anlatmıyor (Apex Legends)

43 ilgili soru bulundu

0,55 İyi bir KD mi?

0,35'in altında: Korkunç. 0.35-0.55: Zayıf . Bu çok cömert bir liste.

1.5 KD iyi bir apeks midir?

Apex Legends ortalama KD

KD veya öldürme ölüm oranı, çok oyunculu FPS oyunlarında her zaman beceriyi ölçmenin büyük bir parçası olmuştur. ... Genel kanı şudur ki 1.0'ın hemen üzerindeki veya altındaki herhangi bir KD, ortalama bir KD olarak kabul edilir Apex Legends'ta.

2.08 KD iyi mi?

1.50 ile 1.90 arası ortalama, 2.0 ile 2.50 arası iyidir ve 3.0'ın üzerindeki veya üzerindeki herhangi bir şey tanrı katmanıdır.

Apex'te kaç galibiyet iyidir?

Ortalama kazançlar yaklaşık %5 olmalıdır, bu nedenle Oynanan her 100 oyun için 5 . 20 takım var, bu yüzden en iyi takım olma şansınız %5. Küçük bir miktar şişirmenin ve oyunda o kadar iyi olmamanın yolları var.


1.3 KD iyi mi?

KD'ye bakmanın kolay bir yolu, 1'lik bir KD oranının tam olarak ortalama olduğunu varsaymaktır. Bunun nedeni, her 1 öldürme için 1 ölümünüz olması veya tam olarak ortalama olmasıdır. 1 KD'nin üzerindeki herhangi bir şey ortalamanın üzerindedir ve altındaki her şey ortalamanın altındadır. İyi bir KD örneği 4.0 .

Zylbrad kaç kişiyi öldürür?

Oyunun kendisi oldukça telaşlıydı ama sonunda YouTuber rafa kaldırmayı başardı. 272'den fazla öldürme son denemesi sırasında, sunucular son öldürmeden sonra çok iyi dayanmasa da, ekranında bir hata belirdi. Sunucu kapanıyor – Dahili sunucu hatası, yüksek sesle okudu, Hayır, bu sayılır mı?

İyi bir KD nedir?

Ortalama kd muhtemelen 1.0'ın altındadır ve iyi bir kd 1.5 ancak çok yetenekli bir oyuncunun muhtemelen 2.0 kd'si olacaktır. 8.

Ayrılmak ölüm zirvesi sayılır mı?

Re: Apex Legends - Bırakan oyuncular!

Evet, öldürmeleri ve oynanan maçları gösterir .


2 kd savaş alanında iyi mi?

Ortalamanın üzerinde bir Warzone K/D nedir? 1.5 ila 2.0 gibi 1.00'in oldukça üzerindeki bir K/D sizi oyuncuların ilk %10'u . 2.08'den yüksekseniz, ortalamanın oldukça üzerindesiniz ve ilk %1'in içindesiniz. Bazı istisnai oyuncuların K/D'leri 3,57 ile 5 arasında olacak ve bu da onları ilk %0,1'e yerleştiriyor.

2 KD iyi bir fortnite mi?

A 1,5 ila 2,0 sahip olmak için mükemmel oranlardır . Aynı zamanda, 3.00 ila 5.00 gibi ortalama Fortnite KD'nin çok üzerindeki sayılar son derece nadirdir ve genellikle profesyonel oyuncular veya içerik oluşturucular tarafından tutulur ve çok daha sıradan bir seviyede oynayan oyuncular için çok gerçekçi değildir.

PUBG'de en yüksek KD'ye kim sahip?

DÜNYA REKORU 600 KD Şimdiye Kadarki En Yüksek Profesyonel Oyuncu Parçalayıcı Dolu PUBG Mobile'da En İyi Anlar - YouTube.

1.01 KD iyi mi?

1 KD ortalamadır 1 KD'nin altı ortalamanın altındadır, ancak bu, ortalamanın altında bir oyuncu olduğunuz anlamına gelmez. Bu sadece tüm asistlerle 'takım oyuncusu' anlamına gelebilir. 1'in üzerindeki her şey iyidir ve ortalamadan daha iyi olmaktan biraz gurur duyabilirsiniz.


PUBG'de KD'yi gizleyebilir miyiz?

PUBG Mobile K/D oranını izleyicilerden gizleme adımları

Oyunu cihazınızda başlatın. Ana lobi ekranında, ayarlar simgesini tıklayın . Ayarlar menüsüne girdikten sonra temel ayarlar bölümüne gidin. Temel ayarlar bölümünde aşağı kaydırın ve 'İzleyicilerin katman bilgilerini görüntülemesine izin ver' seçeneğini bulmaya çalışın.

0.90 iyi bir KD mi?

Ölümüne ölümünüz sürünüyorsa maç başına 0.90'ın altında , o zaman ortalamanın altında olmanın eşiğinde sallanıyor ve öldürmekten çok ölüyorsun. Oysa 0.75 veya altındaysanız, bu zayıf bir KD olarak kabul edilir ve bu, muhtemelen her oyunda takımınızın yakınında veya altında bitirdiğiniz anlamına gelir.

Morinada KD önemli mi?

K/D Oranı Nedir? KD olarak da adlandırılan K/D, bazı oyunlarda önemli bir stat . Öldürmelerini ve ardından ölümlerini aldın. ... K/D oranı ne kadar yüksek olursa, siz ve ekibiniz için o kadar iyi olur.