Kusso'nun anlamı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Gwendolyn Feest Jr.
Puan: 5/5(1 oy)

Serbest taban. Kuso. Kuso, Doğu Asya'da genellikle her türlü kamp ve parodi içeren internet kültürü için kullanılan bir terimdir. Japonca'da kuso demek 'bok' veya 'bok' , ve genellikle bir ünlem olarak telaffuz edilir. Aynı zamanda çirkin konuları ve kalitesiz nesneleri tanımlamak için kullanılır.

Japonca F kelimesi nedir?

kutabare . kutabare. Devam et ve öl. Ve Japonca'da 'F Word'ü böyle diyorsunuz.

Japonca'da Kuso ne demek?

yüz veya bok , bunlardan biridir. Çocuklar bile söylüyor. Ee, kuso, Bloody hell veya Dammit'in eşdeğeridir. Bu, karşılaştırmalı argonun zor yanıdır. Bir kelimenin düz anlamı neredeyse hiçbir zaman bir dilden diğerine sadık bir şekilde tercüme edilmez.

Japonlar yabancılara ne diyor?

Gaijin (Yabancı, [ɡai (d) ʑiɴ ] ; 'yabancı', 'yabancı'), Japonya'daki yabancılar ve Japon olmayan vatandaşlar, özellikle beyaz ve siyah insanlar gibi Asyalı olmayan yabancılar için Japonca bir kelimedir. Kelime iki kanjiden oluşur: gai (外, 'dışarıda') ve jin (人, 'kişi').

İngilizce'de Yakuza ne demek?

yakuza kelimesi ( Hiçbir işe yaramayan ) bakara veya blackjack'e benzer bir Japon kart oyununda değersiz bir elden türetildiğine inanılır: ya-ku-sa (sekiz-dokuz-üç) kartları toplandığında, mümkün olan en kötü toplamı verir.

JAPONCA DİLİNDE 'F#$K' NASIL SÖYLENİR (Japonca 101)

20 ilgili soru bulundu

Japonya'da terlik giymek kaba mı?

Terlik görgü kuralları

Terlikler, tatami zeminli odalara girme dışında, genellikle iç mekanlarda herhangi bir yere giyilebilir. . Tatamiye çıkmadan önce terliklerinizi çıkarın ve terliklerinizi tatami odasının dışına düzgün bir şekilde yerleştirin. ...Yabancı gezginler arasında yaygın bir hata olan tuvalet terliklerinizi kullandıktan sonra çıkarmayı unutmayın.

Baka kötü bir kelime mi?

Baka en yaygın Japonca küfürdür. Baka anlamı genellikle şu anlama gelir: aptal veya aptal ... Kanji'de genellikle aptal aptal baka yazılır.

Majime ne anlama geliyor?

Majime Japonca bir kelimedir. ciddiyet veya ayıklık .

Japonca Anta Baka nedir?

aptal, budala, budala .


Chibi kötü bir kelime mi?

Chibi, ' için Japon argosudur. küçük ' veya 'kısa.' Genellikle nesnelere, hayvanlara veya insanlara uygulanır (ör. ... chibi manga ve anime'de kullanıldığında, olumlu, kawaii bir çağrışım yapma eğilimindedir. Ama gerçekte, insan konuşmasında olmayabilir. Aslında, çoğu zaman, birine chibi demek duygularını incitecek.

Hangi dilde küfür yoktur?

bu Choctaw dili küfür, müstehcen sözler vb. yoktur.

Nantekotta'nın anlamı nedir?

@JFO evet, şu anlama gelir: ne oluyor be , WTF, Oh, harika!, silahın oğlu, kutsal uskumru, Ah hayır!, Kutsal inek!, Kahretsin!

Tiktok'ta Baka nedir?

Baka olduğu ortaya çıktı aptal veya aptal için Japonca bir kelime , TikToker @areshimo'ya göre. Neyse ki @areshimo takipçilerine kelimenin kökeni hakkında eğitim verdi ve bunu çok güzel Japon kaligrafisiyle yaptı.


Ara Ara ne anlama geliyor?

Ara ara, çoğunlukla yaşlı kadınlar tarafından kullanılan bir Japonca deyimdir ve Benim benim , Ah canım, ya da Ah ben, ah benim.

Senpai'nin anlamı nedir?

Japonca'da bu kelime daha geniş anlamda şu anlama gelir: 'öğretmen' veya 'usta .' Sensei gibi, senpai de İngilizce'de dövüş sanatları ve özellikle Budizm olmak üzere dini eğitim bağlamında kullanılır. ... liseden draft, kohai (küçük) Tyler için senpai (kıdemli) rolünü üstlendi.

Kibishii ne anlama geliyor?

Japonca kelime öğrenin: Strict [Kibishii). sıkı; katı . sert (yapmak); zor; zor.

Baka gerçekten kullanılıyor mu?

Baka (馬鹿, hiragana'da ばか veya katakana'da バカ) 'aptal' veya (sıfat isim olarak) 'aptal' anlamına gelir ve en sık kullanılanıdır. kullanılan aşağılayıcı terim Japonca dilinde.


Animede en çok kullanılan kelime nedir?

Animede Duyacağınız İlk 10 Kelime!

  • Kawaii (tatlı) ...
  • Sugoi (Vay canına) ...
  • Baka...
  • Onisan (kardeş) ...
  • Daijōbu Tanımı: Tamam, güzel.
  • Imōto (妹) Tanım: Küçük kız kardeş.
  • Ureshiiii Tanım: Mutlu, memnun.
  • Otaku (おたく) Tanım: Bir şeye takıntılı olan, genellikle anime/manga'ya atıfta bulunan kimse.

Baka inek anlamına mı geliyor?

Etimoloji 1. Ödünç Alınmıştır İspanyol vaca (inek).

Japonlar içeride terlik giyer mi?

Bugün neredeyse tüm Japon evlerinde ahşap zeminli veya halılı bir veya daha fazla Batı tarzı oda bulunmaktadır. Çoğu Japon, çoraplarının kirlenmesini ve ayaklarının soğumasını önlemek için ayakkabılarını çıkardıktan sonra terlik değiştirir. Odalarda terlik giyilmemektedir. Ancak tatami paspaslar.

Japonlar evde çorap giyer mi?

Bu tür zeminlerin temizlenmesi kolay değildir, bu nedenle tatami zeminli odalarda ayakkabı kullanmazsınız, ancak herhangi bir terlik de kullanmazsınız. Tatami odalarına sadece çorapla veya çıplak ayakla girebilirsiniz. . ... Yakından bakarsanız Japonların neden tatami zeminlerde ayakkabı giymediğini anlayacaksınız.


Tokyo'da ne giymemelisiniz?

ihtiyacın yok elbiseler veya etekler içinde daha rahat hissetmedikçe. Japonya'ya iş için seyahat ediyorsanız, koyu renklerde taytlarla giyilen resmi, muhafazakar bir pantolon veya diz boyu etek takım elbise iyi çalışır, ancak tamamen siyah bir görünümden kaçının - bu cenaze törenleriyle ilişkilidir.

Dattebayo ne anlama geliyor?

'Dattebayo' (dattebayo): Kısa versiyon

olarak tercüme edilse de Buna inan! dizinin İngilizce yerelleştirmesinde, gerçek ifade pek bir şey ifade etmiyor ve sadece Naruto'nun diyaloguna lezzet ve benzersiz, çocuksu bir küstahlık katmaya hizmet ediyor.

Çince'de Baka ne anlama geliyor?

İsim Aptal mı? • (baka) bir aptal, bir aptal alıntılar ▼ Aptaldım çünkü bunun bir aşk şarkısı olduğunu düşündüm [1] rabu songu da to omotta boku ga baka datta Bunun bir aşk şarkısı olduğunu düşünmekle aptallık ettim.

Hangi dilde en kötü kelimeler var?

Polonya dili , diğerleri gibi, küfür ve küfür içerir. Bazı kelimeler her zaman çok aşağılayıcı olarak görülmez, ancak bazıları tarafından çok saldırgan ve kaba olarak kabul edilen başkaları da vardır.