nascar paskalya pazar günü yarışıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Evangeline Morissette
Puan: 5/5(33 oy)

Kupa Serisi Paskalya'da yarışıyor . NASCAR, Paskalya Pazarında yarışmaktan uzun süredir kaçınıyor, ancak bu 2022'de değişecek. Yaptırım organı, 2022 Kupa Serisi programını Çarşamba günü yayınladı ve 17 Nisan'da Bristol'de bir gece yarışını içeriyor. Bu, 1989'dan beri bir Paskalya Pazarında yapılan ilk Kupa Serisi yarışı.

NASCAR neden Paskalya'da yarışmıyor?

Sezon başladığında sadece bir hafta izin var - Sonoma yarışından sonra Haziran'da. Bu, dizinin 1989'dan bu yana ilk kez Paskalya Pazarında yarışacağı anlamına geliyor. Daytona 500'den sonraki hafta kar fırtınası seriyi zorladı Richmond yarışını Paskalya'ya ertelemek (26 Mart).

NASCAR Pazar günü hangi kanalda olacak?

Pazar günkü yarış gösterilecek NBC . Kablo veya uydu TV aboneliğiniz yoksa canlı TV hizmeti ile yarışı izleyebilirsiniz.

Bristol gece yarışı toprakta mı?

BMS yetkilileri, Bristol Motor Speedway'de geçici toprak pistte gerçekleştirilen bahar toprak yarışı etkinliklerinin ardından 2.386 kamyon dolusu toprağı kaldırdı. NASCAR Cup Serisi Playoffları, bu Eylül ayında Bass Pro Shops NRA Night Race ile beton zeminde BMS'ye geri dönüyor.

Bristol hâlâ toprak bir yol mu?

Bunun yerine, NASCAR, kuzeydoğu Tennessee'de çok katlı, yüksek sıralı, beton bir oval olan Bristol Motor Speedway'i geçici bir kir izi 23.000 metreküp yerel kırmızı kil taşıyarak ve üstüne paketleyerek. ...

2021 NASCAR Cup Serisi Şampiyonası | ÖZELLİKLER | FOX ÜZERİNDE NASCAR

42 ilgili soru bulundu

Bristol yarışı ertelendi mi?

NASCAR Kupasını erteledi Bristol'de seri toprak yarışı 16:00'ya kadar. Pazartesi , gece boyunca yoğun yağış ve yerel sel uyarıları, güvenlik endişeleri ve Bristol Motor Speedway'de tehditkar bir Pazar hava tahminini gerekçe göstererek. ... Yarış bir gün ertelenecek ve FOX, PRN ve SiriusXM NASCAR Radio'da yayınlanması planlanıyor.

Bristol toprak yarışı kaç tur olacak?

Bristol Cup Serisi toprak yarışının yapılması planlanıyor 250 tur (133.25 mil) veya Bristol'ün beton pistinde bir Kupa yarışı için normal tur sayısının yarısı. Yarış 75, 75 ve 100 etap olmak üzere üç etaptan oluşacak. Sürücülerin hiçbir aşamada yakıt için durmaları gerekmeyecek.

En zengin Nascar sürücüsü kim?

Dale Earnhardt Jr.

Dale Earnhardt Jr., tahmini net değeri 300 milyon dolar ile en zengin NASCAR sürücüsü sıralamasını kazandı.