bsnl'de tele doğrulama nasıl yapılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Akeem Schoolist
Puan: 4.4/5(14 oy)

İlk aktivasyondan sonra müşterinin arama yapması gerekir. 1507 veya 123 yeni SIM kartının Tele doğrulaması için. Başarılı Tele doğrulamada, yeni BSNL SIM'iniz tam olarak etkinleştirilecektir.

BSNL sim'imi çevrimiçi olarak nasıl etkinleştirebilirim?

BSNL Mobile'ınız devre dışı bırakılırsa ve 15 gün içinde yeniden etkinleştirilebilir.

  1. BSNL müşteri hizmetleri aracılığıyla yeniden etkinleştirme talebinde bulunmayı deneyin.
  2. En yakın BSNL mağazasını ziyaret edin ve yeniden etkinleştirme talebi gönderin.
  3. Adres ve Fotoğraflı Kimlik kanıtları sağlayın.
  4. Bir onay araması alabilirsiniz ve ardından numaranız yeniden etkinleştirilecektir.

BSNL OTP SIM nasıl etkinleştirilir?

Girin on haneli BSNL ön ödemeli mobil numarasını girin ve OTP Al'a tıklayın, Hemen, BSNL Mobile Selfcare portalında daha fazla oturum açmaya devam etmek için gelişmiş güvenlik için giren cep telefonu numaranıza bir kerelik şifre (OTP) şifresi alacaksınız.

BSNL SIM geçerliliğimi nasıl etkinleştirebilirim?

İlk olarak, yapmanız gereken BSNL müşteri hizmetleri aracılığıyla yeniden etkinleştirme talebinde bulunun . En yakın BSNL mağazasını ziyaret etmeniz ve yeniden etkinleştirme talebinizi göndermeniz gerekir. Talep ile birlikte, fotoğraflı kimliğinizi ve adres kanıtlarınızı sağlamanız gerekir. Bir onay araması alacaksınız ve numaranız yeniden etkinleştirilecek.

Tele doğrulama kodunu nasıl kullanırım?

JioFi SIM'inizi tele-doğrulamak için aramanız gerekir 1800-890-1977 herhangi bir cep telefonu numarasından. Aşağıdaki seçeneklerden birini kullanın: Alternatif numaranıza gelen 5 Haneli PIN'i girin VEYA. Aadhaar / Seçmen Kimliği / Pasaport numaranızın son 4 hanesini VEYA girin.

Bsnl Tele Doğrulama Nasıl Yapılır | Bsnl Yeni Sim Tele Doğrulama Numarası | Bsnl Sim Aktivasyon İşlemi

36 ilgili soru bulundu

Tele doğrulama kodu nedir?

bir girmeniz istenecek beş haneli T-PIN (Tele-doğrulama PIN'i) tele-doğrulama işlemini tamamlamak için. Bu PIN, alternatif numaranıza gönderilen SMS'de bulunmalıdır. Alternatif numaranıza bir T-PIN almadıysanız, T-PIN'i yeniden göndermek için 1977 veya 1800-890-1977 numaralı telefonu arayın.

Yeni Airtel SIM'imi nasıl Tele-doğrulayabilirim?

Airtel ön ödemeli SIM nasıl etkinleştirilir?

  1. Yeni ön ödemeli bağlantınızın KYC işlemini tamamladıktan sonra 30-60 dakika bekleyin.
  2. Yeni numaranızla ilgili sinyaller alacaksınız, ardından numaranızı tele-doğrulamanız gerekecek.
  3. Numarayı tele-doğrulamak için Airtel için 59059'u çevirin.

BSNL SIM geçerliliği sona ererse ne yapmalı?

eğer geçerlilik süresi dolacak ise, BSNL SMS ile bildirimde bulunacaktır, böylece herhangi bir sorun yaşamadan ulaşmak daha rahat hale gelecektir. 51505 numarasına Dahili Geçerlilik SMS'ini gönderin ve BSNL'nin isteğin onaylanmasını isteyen bir SMS ile yanıt vermesi gerekir.

Süresi dolmuş BSNL SIM'imi nasıl yenileyebilirim?

Sadece 51505 numarasına SMS-Dahili Geçerlilik gönderin (tırnak işaretleri olmadan). BSNL, talebinizi onaylamanızı isteyen bir SMS ile yanıt verecektir. Onayladığınızda, geçerlilik uzatma tutarı (bu durumda 36 Rupi) hesap bakiyenizden düşülecek ve geçerlilik süreniz uzatılacaktır.

BSNL 74 planı nedir?

Özellikle, Rs 74 ön ödemeli plan, geçmişte 180 gün geçerlilik sunuyordu ve bu yıl Ocak ayında 90 güne revize edildi. Planın sunduğu 2 GB yüksek hızlı veri ve 100 dakikalık arama avantajı ülkedeki herhangi bir ağa

OTP gelmiyorsa ne yapmalı?

Çevrelerinizi eklemeyi deneyin. Life SIM kartı diğerine ahize. Bunu yaptıktan sonra, OTP'yi tekrar isteyin. OTP'yi farklı bir el cihazında başarıyla alırsanız, sorun el cihazınızdaki bir SMS engelleyiciden kaynaklanıyor olabilir.

BSNL numaramın etkinleştirildiğini nasıl bilebilirim?

Bir android telefon kullanıcısıysanız, USSD kodlarını çevirin *123# veya BSNL ön ödemeli hesap numaranızdan *124*1#. Ayrıca, aktif hizmet bakiyenizin kaydını tutmak ve bilmek isteyebileceğiniz bir dizi başka bilgi için My BSNL Uygulamasını da indirebilirsiniz.

Devre dışı bırakılmış SIM'imi nasıl etkinleştirebilirim?

SIM'imi yeniden etkinleştirmek mümkün mü? Bir SIM kart devre dışı bırakıldığında, yeniden etkinleştirmek mümkün değil . Ayrıca, SIM kartın devre dışı bırakılması, onunla ilişkili telefon numarasını mevcut telefon numaraları havuzuna döndürür. Bu nedenle, telefon numarasını devre dışı bırakılmış bir SIM ile ilişkili tutmak mümkün değildir.

SIM kartımı nasıl yeniden etkinleştiririm?

Kablosuz sağlayıcınıza başvurun SIM kartınızı etkinleştirmek için Bazı telefon şirketleri eski SIM kartlarını yeniden etkinleştirmeyecek ve bunun yerine yeni hesabınızla birlikte kullanılması için yeni bir SIM kart gönderecektir.

BSNL sim'im neden çalışmıyor?

Bir BSNL kullanıcısının bir düşük sinyal gücü belirli bir alanda, sinyal gücünü artırmak için tek yapmaları gereken ağlarını 3G'den 2G'ye geçirmek. İnternet hızını bozabilir, ancak sinyali kesinlikle güçlendirecektir.

Süresi dolmuş BSNL ön ödemeli kartımı nasıl yeniden şarj edebilirim?

BSNL planımın geçerliliğini nasıl uzatabilirim?

  1. Ana bakiyenizi kullanarak SMS ile Geçerlilik Uzatma. PV'yi 53733 veya 123'e gönderin. ...
  2. Geçerliliğin Otomatik Uzatılmasıyla. ...
  3. Kupon Yükleme/Elektronik yükleme ile. ...
  4. Çevrimiçi Bsnl Portalı aracılığıyla.

Eski BSNL SIM numaramı nasıl alabilirim?

BSNL CSC'de SIM Değiştirme süreci nedir? BSNL müşteri hizmetleri merkezine Geçerli Kimlik Kanıtı ve Adres Kanıtı getirin çift ​​SIM kart verilmesi için yazılı bir taleple birlikte ilgili yöneticiye iletin.

BSNL 36 planı nedir?

50 MB 2G/3G Veri ve Veri Geçerliliği 30 gün ve Rs Şarj kuponunda Tam konuşma süresi. 500 ve üzeri - Geçerlilik uzatma ve Taşıma müşterileri için geçerlidir - {{ Saniye Başına Plan}} 36.

BSNL geçerlilik şarjı için miktar nedir?

BSNL 6 aylık geçerlilik yeniden yükleme miktarı nedir? BSNL bağlantınızın geçerliliğini bir BSNL geçerlilik uzatma planı ile uzatabilirsiniz. ₹997 . BSNL geçerlilik planı ile Paytm'de anında şarj edebilirsiniz.

BSNL'nin geçerlilik şarjı var mı?

BSNL yüklemesini yapmak için, kullanıcının yüklemeyi gerçekleştirmek istediği BSNL cep telefonu numarasını girmesi, ön ödemeli ve faturalı arasında birini seçmesi, BSNL mobil operatörünü ve kullanıcının ait olduğu daireyi seçmesi gerekir. Artık kullanıcının yapması gereken Ömür Boyu Geçerlilik planını seçin veya şarj miktarını manuel olarak girin.

BSNL'yi şarj etmezsem ne olur?

Söylemeye gerek yok, eğer BSNL müşterileri yedi gün içinde şarj etmezlerse, kullanılmayan bakiye sona erecek . BSNL'nin ayrıca 60 günlük bir ödemesiz süresi vardır. Telecom Talk, müşteri yeniden şarj etmezse, müşterinin ön ödemeli bağlantısının sona ermiş olarak kabul edileceğini söyledi.

Taşıma işleminden sonra yeni Airtel SIM'imi nasıl etkinleştiririm?

Taşıma işleminden sonra Airtel SIM nasıl etkinleştirilir?

  1. Yeni SIM kartınızı el cihazınıza takın ve açın.
  2. Ardından, bir PIN girmeniz gerekecektir. ...
  3. Sadece bu numarayı girin ve Tamam'a basın.
  4. Şimdi SIM kartınızı etkinleştirmek için *123# tuşlayın.
  5. Bu işlem yapıldıktan sonra bağlantınız telefon ekranında 'Airtel' gösterecektir.

OTP olmadan Airtel SIM'i nasıl etkinleştirebilirim?

Airtel SIM Aktivasyonu İçin Kolay Adımlar

  1. 20 haneli SIM Numarasını 121'e SMS ile gönderin.
  2. İsteğinizi onaylamak için 1 ile yanıtlayın.
  3. SIM'in bağlantısının kesilmesi için bir süre bekleyin.
  4. Eski SIM'i çıkarın ve yeni Airtel SIM'i takın.
  5. Telefonu açın.
  6. Sinyali bekleyin.
  7. Airtel 4G SIM'iniz etkinleştirildi.

Airtel SIM'im neden çalışmıyor?

Bu sorunu çözmek için telefonunuzu kapatın ve SIM kartı çıkarın. Şimdi kartı yeniden takın ve doğru şekilde takıldığından emin olun. olduğunu hissederse SIM kart metal braket içinde hareket ediyorsa, hareketin bağlantının kaybolmasına neden olma ve sinyal sorunu yaşamama ihtimaliniz vardır.