İPhone'da mesajlar nasıl susturulur?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kameron Collier
Puan: 4.7/5(35 oy)

Sessizce Teslim Etme Nasıl Devre Dışı Bırakılır

  1. Bildirim Merkezi'nde sessiz bir bildirim bulun. (Ekranınızın üstünden veya bir iPhone X'te sağ üstten aşağı çekin.)
  2. Sessizce iletmek istediğiniz bir bildirimde sağdan sola kaydırın.
  3. Yönet üzerine dokunun.
  4. Belirgin Bir Şekilde Teslim Et'e dokunun.

İPhone'da metin mesajlarını nasıl sessize alırsınız?

Bir konuşmayı sessize almak, belirli konuşmalardan gelen bildirimleri devre dışı bırakır.

  1. Bir Ana ekrandan Mesaj+ uygulamasına dokunun. Uygulamayı bulmak için Ana ekranda sola veya sağa kaydırmanız gerekebilir.
  2. Bir konuşmaya dokunun.
  3. Menü simgesine (sağ üst) dokunun.
  4. 'Sesi Kapat' veya 'Sesi Aç'a dokunun.

iPhone'umda Sessiz modu nasıl kapatırım?

iOS aygıtınızda sessiz modunu KAPATMA yollarından bazıları şunlardır: Cihazın sol tarafında bulunan zil / sessiz anahtarının kullanılması . Tüm iPhone'larda ve bazı iPad'lerde, cihazın sol tarafında (ses düğmelerinin üzerinde) bir sesli/sessiz anahtarı bulunur. Anahtarı, turuncu ayrıntı görünmeyecek şekilde hareket ettirin.

Mesajlarımı nasıl sessize alırım?

Daha fazla bilgi için cihaz üreticinize başvurun.

  1. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Uygulamalar ve bildirimler'e dokunun. Bildirimler.
  3. 'Kilit ekranı' altında, Kilit ekranında veya Kilit ekranında Bildirimler'e dokunun.
  4. Bildirimleri gösterme'yi seçin.

Sessizce teslimi nasıl geri alırım?

'Bildirimleri yönet' için bir açılır pencere belirir. 'Sessizce teslim et'i etkinleştirdiyseniz, size şu seçeneği gösterecektir: açılıyor 'önemli bir şekilde sunun'. 'Sessizce teslim et'i kapatmak için buna dokunun ve uyarı gönderirken hem kilit ekranınızda hem de bildirim merkezinizde iMessage bildirimlerinizi normal şekilde alacaksınız.

iPhone Bildirimlerinde Sessizce Teslim Nasıl Kapatılır

37 ilgili soru bulundu

iPhone'da sessizce teslim edilen nedir?

Sessizce Teslim Et bir uygulamanın bildiriminin bildirim merkezinde görünmesine izin verin ve uygulama simgesine bir rozet verin , bildirim kilit ekranında görünmeyecek, başlıklar göstermeyecek veya bir ses veya titreşim çalmayacak. Kapat, kullanıcıların belirli bir uygulamanın tüm bildirimini kapatmasına yardımcı olabilir.

Bildirimlerim neden bu kadar yüksek iPhone?

bu iPhone'un yan tarafındaki ses düğmesi, telefonunuzun seslerinin çoğunu kontrol eder . ... Telefon zili ve mesaj uyarı sesleri için ses seviyesi Ayarlar menüsünden ayarlanır ve ardından telefonun yan tarafındaki ses düğmesi ile ayarlanır.

Metin mesajlarımı neden iPhone'umda duyamıyorum?

Ayarlar > Bildirimler > Mesajlar > Aç/Kapat'ı kontrol edin Bildirimlere İzin Ver. Ardından, mükemmel bir uyarı sesi seçtiğinizden emin olun. Ayarlar > Sesler > Metin Tonları'na gidin. Ve sevdiğiniz ve kesinlikle duyacağınız bir uyarı sesi seçin.

Bir metnin sabitlemesini nasıl kaldırırım?

Ayarların resimli gösterimi aşağıda belirtilmiştir:

  1. 1 Cihazınızdaki Mesaj uygulamasına dokunun ve ardından Mesajlar'a erişin. Ardından, üste sabitlenmiş mesaja dokunun. ...
  2. 2 Diğer seçenekler üzerine dokunun.
  3. 3 Sabitlemeyi kaldır veya Üstten sabitlemeyi kaldır seçeneğine dokunun. ...
  4. 4 Şimdi, konuşma Zaman sırasına göre görüntülenecektir.


Bildirim olmadan metin göndermenin bir yolu var mı?

Öncelikle, Android veya iPhone için Telegram uygulamanızın, başlangıçta sessiz mesajları içeren sürüm olan en az 5.10 sürümüne güncellendiğinden emin olun. Ardından, mesajınızı oluşturduktan sonra gönder düğmesine uzun basın. Burada, bir ' Ses Olmadan Gönder' açılır penceresi .

Sessiz mod nedir?

- iOS ve Android kullanıcıları için Sessiz Mod mevcuttur

Sessiz mod push bildirimlerini sessize alabilir ve uygulamayı kullanarak zamanınızı sınırlamanızı hatırlatabilir . Yeni özelliği kullanmak için, Facebook'un ne zaman kullanılabilir olmasını veya uygulamanın ne zaman sessiz olmasını istediğinize ilişkin bir zaman aralığı belirlemeniz yeterlidir.

Gelen aramalarda iPhone'umun çalmasını nasıl sağlarım?

zil sesini açabilirsiniz yandaki ses açma düğmesine basarak iPhone'unuzun Ayrıca Ayarlar -> Sesler ve Dokunuş'u açarak da zil sesini açabilirsiniz. iPhone'unuzdaki zil sesini açmak için Zil ve Uyarılar altındaki kaydırıcıyı sağa doğru sürükleyin.

İPhone'um neden sessize alındı?

Cevap: A: Bunu görmek için kontrol edin Sessiz anahtarı AÇIK olarak ayarlanmamış . Sessiz anahtarı, iPhone'unuzun Sol Üst Tarafında bulunur. Ayarları Açın ➔ Sesler ve Dokunuşlar ➔ Zil ve Uyarılar : Bunun KAPALI veya çok Düşük olarak ayarlanmadığından emin olun.


Bir kişiden gelen metinleri susturabilir misiniz?

Susturmak istediğiniz sohbete dokunun ve basılı tutun . 3. Ekranın sol alt köşesindeki 'Bildirimler' düğmesine dokunun. Konuşmanın yanında küçük bir sessiz simgesi görünecek ve artık bu konuda bildirim almayacaksınız.

Birini iPhone mesajlarında sessize aldığınızda ne olur?

Birini sessize aldıktan sonra, size tekrar bir metin gönderdiklerinde sessize alma konusunda bilgilendirilmeyecekler , bu nedenle sessize alınan kişinin sizin tarafınızdan susturulduğundan haberi yoktur. iOS'un eski sürümlerinde bu Uyarıları Gizle, Rahatsız Etmeyin olarak adlandırılır.

Metin mesajımın sesi neden çalışmıyor?

Ayarlar > Ses ve Bildirim > Uygulama Bildirimleri'ne gidin. Uygulamayı seçin ve Bildirimlerin açık olduğundan ve Normal olarak ayarlandığından emin olun. Yapmadığından emin olun Rahatsız etme kapalı .

Mesajları iPhone'uma nasıl koyarım?

iPhone'da metin mesajları gönderin ve alın

  1. Musluk. Yeni bir mesaj başlatmak için ekranın üst kısmındaki öğesini seçin veya mevcut bir mesaja dokunun.
  2. Her alıcının telefon numarasını, kişi adını veya Apple kimliğini girin. Veya öğesine dokunun. , ardından kişileri seçin. ...
  3. Metin alanına dokunun, mesajınızı yazın ve ardından öğesine dokunun. göndermek. Bir uyarı.


Pin metni ne anlama geliyor?

'Sabitleme' özelliği

Sabitleyebilirsiniz önemli konuşmalar, böylece bir daire içinde metin akışınızın en üstünde kalırlar . ... Bu metin dizisindeki okunmamış mesajların önizlemelerini, kişinin fotoğrafının üzerindeki küçük bir konuşma balonunda göreceksiniz.

iPhone'umun kısa mesajlardan beni haberdar etmesini nasıl sağlayabilirim?

iPhone'da mesaj bildirimlerini değiştirin

  1. Ayarlar > Bildirimler > Mesajlar'a gidin.
  2. Aşağıdakiler dahil seçenekleri belirleyin: Bildirimlere İzin Ver'i açın veya kapatın. Mesaj bildirimlerinin konumunu ve konumlarını ayarlayın. Mesaj bildirimleri için uyarı sesini seçin. Mesaj önizlemelerinin ne zaman görüneceğini seçin.

Metin Mesajları için sesi nasıl açarım?

Android'de Kısa Mesaj Zil Sesi Nasıl Ayarlanır

  1. Ana ekrandan uygulama kaydırıcısına dokunun ve ardından Mesajlaşma uygulamasını açın.
  2. Ana mesaj dizileri listesinden Menü'ye dokunun ve ardından Ayarlar'ı seçin.
  3. Bildirimler'i seçin.
  4. Ses'i seçin, ardından kısa mesajların tonunu seçin veya Yok'u seçin.

Biri bana mesaj attığında neden bildirim almıyorum?

Telefonunuz açık olmayabilir 'Rahatsız etmeyin ,' ama bu konuşma - telefonunuzun 'Rahatsız Etmeyin' ayarından ayrı bir ayardır. Sadece bu konuşmaya gidin -> Ayrıntılar -> Rahatsız Etmeyin anahtarını değiştirin ve bildirimlerinizi geri almalısınız.


iPhone'da haptik nedir?

haptik ekran arayüzleriyle etkileşim deneyimini geliştirmek için insanların dokunma duyusunu harekete geçirin . Desteklenen iPhone modellerinde, uygulamanıza çeşitli şekillerde haptik ekleyebilirsiniz. ... Varsayılan olarak Apple tarafından tasarlanmış sistem haptiklerini oynayan anahtarlar, kaydırıcılar ve seçiciler gibi standart UI öğelerini kullanın.

Bildirim Seslerini nasıl azaltabilirim?

Bildirim sesini kapatmak için:

  1. Ayarlara git.
  2. Telefonunuzun Android sürümüne bağlı olarak aşağıdakilerden birini yapın: Ses > Gelişmiş > Varsayılan bildirim sesi'ne dokunun. Ses ve bildirim > Bildirim sesi'ne dokunun.
  3. Sessiz'i seçin ve ardından Uygula'ya dokunun.

iPhone 12'mde nasıl bildirim alırım?

Bildirimlerinizi Bildirim Merkezi'nde bulun

  1. Kilit Ekranında: Ekranın ortasından yukarı kaydırın.
  2. Diğer ekranlarda: Üst merkezden aşağı kaydırın. Ardından, varsa eski bildirimleri görmek için yukarı kaydırabilirsiniz.