Nakit infüzyon beyin fırtınası nasıl edinilir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bernice Schröder
Puan: 4.4/5(21 oy)

herhangi bir uygun ganimet kaynağından rastgele elde edilir, ancak daha fazla düşme şansı vardır. Promethea'da Skywell-27'de bulunan Katagawa Balosu .

Beyin Fırtınası'nı nerede yetiştirebilirim?

Beyin Fırtınası'nın düşme şansı arttı Skywell-27'de Katagawa Balosu ve Lectra City'de Killavolt , yani Farming Frenzy etkinliği etkinken, bu pompalı tüfek için çaresizseniz, bu iki rakibi de vurmak isteyeceksiniz.

Nakit infüze edilen bl3 ne anlama geliyor?

Nakit Girişimli – Yenilen düşmanlar daha fazla para düşürür . ... Dondurma – Düşmanlara kriyo hasarı verir. Tehlikeli – Düşmanlara aşındırıcı hasar verir. Erimiş – Düşmanlara yangın çıkarıcı hasar verir.

bl3'te reflü nasıl oluyor?

Reflux, Hyperion tarafından üretilen Borderlands 3'te efsanevi bir av tüfeğidir. Sadece şuradan alınabilir Eden-6'daki Obur Kanopi'de GenIVIV Mayhem seviye 6 veya üzeri oynarken.

Bir yağma veya gram Borderlands 3 nedir?

Loot-O-Grams, Borderlands 3'te ilginç bir öğedir. Eridium çubuğuna benziyor, ancak Efsanevi bir öğenin parıltısıyla . Kendi başlarına pek bir şey yapmazlar, ancak Efsanevi bir şans için Sanctuary III'ün kargo bölümündeki Crazy Earl'e teslim edebilirsiniz.

beyin fırtınası | Efsanevi Eşya Rehberi [Borderlands 3]

39 ilgili soru bulundu

Loot-O-Gram'ı nasıl alırım?

Bunu şuradan alabilirsiniz: sinir bozucu Dinkle-Bot'u öldürmek , ve onu Promethea'daki Skywell 27'de bulabilirsiniz. Aslında aynı anda birden fazla Loot-O-Gram'a tutunabilirsin ve Legendary'de bir şans için onları teslim etmeden önce bu özel yumurtlamadan mümkün olduğunca çok hasat etmeni tavsiye ederiz.

Borderlands 3'te bir gramı nasıl yağmalarsınız?

Borderlands 3 Loot-O-Gram - Nasıl Bulunur ve Ticareti Yapılır

  1. Loot-O-Grams Sadece Dinkle-Bot Tarafından Düşürüldü. ...
  2. Borderlands 3: Loot-O-Gram Drops için Farm Dinkle-Bot. ...
  3. Crazy Earl's'de Loot-O-Grams Ticareti Yapın. ...
  4. Efsanevi Silahlar İçin Loot-O-Gram Şansı.

İğne tabancası XXL iyi mi?

İğneli Tüfek, Kartellerin Efsanevi İntikamı'dır. Kartellerin İntikamı Etkinliği sırasında Villa Ultraviolet'teki Josie Byte, Franco Güvenlik Duvarı ve Joey Ultraviolet'ten alabilirsiniz. İğne Tabancası iyi mi? İğne Tabancası En Üst Seviye bir silahtır , Borderlands 3'teki en iyi SMG'lerden biridir.

Borderlands 3'te Sandhawk'ı kim düşürür?

Sand Hawk, Dahl tarafından üretilen Borderlands 3'te efsanevi bir keskin nişancı tüfeğidir. Sadece şuradan alınabilir Katagawa Jr. Mayhem 6'da ve yukarıda.


Borderlands 3'teki nakit dolu Beyin Fırtınası nerede?

Beyin Fırtınası, Hyperion tarafından üretilen Borderlands 3'te efsanevi bir av tüfeğidir. herhangi bir uygun ganimet kaynağından rastgele elde edilir, ancak daha fazla düşme şansı vardır. Promethea'da Skywell-27'de bulunan Katagawa Balosu .

Beyin fırtınası iyi mi?

Beyin fırtınası mobbing ve sıyırma kalkanları için harika . Bunun nedeni, birbirine yakın düşmanlar arasında zincirleme bir yıldırım şoku yaratabildiği için efsanevi etkisidir.

Katagawa Jr ne düşürür?

Katagawa Jr.'ın düşme şansı arttı: Firestorm, efsanevi bir keskin nişancı tüfeği . Storm, efsanevi bir keskin nişancı tüfeği. Sand Hawk, efsanevi bir keskin nişancı tüfeği (Mayhem 6 ve üzeri).

Sandhawk sıçrama hasarı mı?

Kum Şahini - Açıklama

Yarı Otomatik ateşleme modu yatay yayılmayı azaltır. Küreler anlaşması [silah öğesi] Sıçrama hasarı .


İğne tabancasını kim düşürür?

Needle Gun, Borderlands 3'te Tediore tarafından üretilen efsanevi bir hafif makineli tüfektir. Kartellerin İntikamı'nda herhangi bir düşman tarafından düşürülebilir, ancak düşme şansı daha yüksektir. Franco Güvenlik Duvarı .

İğne tabancası nasıl çalışır?

Bir iğne tabancası, iğneler olarak bilinen çok ince keskilere sahiptir. Araç bunları zorlar dakikada yaklaşık 5.000 defaya kadar değişen hızlarda bir çalışma yüzeyine karşı iğneler . ... Bir pnömatik ünitede, basınçlı hava bir pistonu ileri ve geri zorlar.

Loot-O-Gram ticareti nedir?

Loot-o-Gram Eridium'a çok benzeyen, takas edilebilir nadir bir eşya , ancak bunun yerine bir silahla takas etmek için kullanılabilir.

Slaughter Star 3000'e nasıl gidilir?

Slaughterstar 3000'e yalnızca ana hikaye görevlerini tamamladığınızda erişebileceksiniz. Kıdemli bir Mahzen Avcısı olduğunuzda, Slaughterstar 3000'e Hoş Geldiniz görevinin bir parçası olarak yeni bir hedefle kutsanmış olacaksınız - bu görevi şuradan alabilirsiniz: Desolation's Edge'de bir Maliwan Kampı .


Lucian'ın çağrısını nerede toplayabilirim?

Lucian'ın Çağrısını herhangi bir uygun ganimet kaynağından bir dünya düşüşü olarak rastgele alabilirsiniz, ancak Slaughterstar 3000'de bulunan patron olan 'Mavi Ateş'ten düşme şansı yüksektir. Lucian'ın Çağrısını elde etmenin başka bir yolu da şudur: Promethea'da Skywell-27'de Dinklebot yetiştiriciliği .

Dinklebot'u çiftleyebilir misin?

Dinklebot için çiftlik yapabilirsiniz Yağma-O-Gram , daha sonra Sancturary 3'te Crazy Earl'e verebilirsiniz. Crazy Earl'e bir Loot-O-Gram verdiğinizde size bir silah fırlatacaktır. Bu eşyalar için özel ganimet kaynağı olduğu için bu efsanevi silahlardan birini iade etme şansı var.

Lucian'ın çağrısı iyi mi?

Lucian'ın Çağrısı, benzersiz özelliği ve son derece hızlı ateş oranı . Muhtemelen şu anda oyundaki en iyi Taarruz Tüfeklerinden biridir.

Lucian'ın Borderlands 3'teki çağrısı nerede?

Lucian's Call, Vladof tarafından üretilen Borderlands 3'te efsanevi bir saldırı tüfeğidir. Herhangi bir uygun ganimet kaynağından rastgele elde edilir. Lucian'ın Çağrısı ayrıca, artan bir şansla elde edilebilir: Dinklebot'tan Loot-O-Grams ticareti yaparak Sanctuary III'te Crazy Earl .