Abartma nasıl yazılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Connie Rippin IV
Puan: 4.4/5(11 oy)

büyütme aggrandize fiilinin isim biçimidir, 'bir şeyin gücünü veya itibarını artırmak' ve genellikle bazı abartıların olduğunu ima eder.

Agrandize kelimesi ne anlama gelir?

Büyütme şu anlama gelir daha büyük veya daha büyük bir şey yapma eylemi . Özellikle bir şeyi şişirmek veya birini olduğundan daha önemli veya güçlü göstermek anlamına gelir.

Kendini Büyütme anlamı nedir?

: birinin gücünü, servetini, konumunu veya itibarını artırmak için hareket eden veya bunu amaçlayan … şaşırtıcı derecede kendi kendini büyüten açgözlülük ve hırsızlık …— William J.

Aggrandise'nin diğer adı nedir?

Bu sayfada, agrandise için 8 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: oyalamak , tamponlayın, büyütün, havaya uçurun, dramatize edin, dramatize edin, domuz yağı ve süsleyin.

ara kelimesinin Eş anlamı nedir?

biraz açık , yarı açık, agape. açılmamış, kilitlenmemiş, kilitlenmemiş, emniyete alınmamış, kilitsiz. kapalı, geniş açık.

Büyütme Nasıl Söylenir

36 ilgili soru bulundu

heves kelimesinin Eş anlamı nedir?

şevk. Eş anlamlı: çabukluk , hazır olma, canlılık, etkinlik, neşe, uyum, isteklilik, çabukluk. Zıt anlamlı sözcükler: yavaşlık, isteksizlik, tiksinme.

Kendini yüceltmek eş anlamlısı ne?

kibir . kibir . egoizm . narsisizm .

Alacrity nasıl telaffuz edilir ve ne anlama gelir?

: bir şey yapmaya hızlı ve neşeli bir şekilde hazır olma . İngilizce Öğrenenler Sözlüğü'nde alacrity'nin tam tanımına bakın. şevk. isim. alac·​ri·​ty | ə-ˈla-krə-tē

kendini yüceltmek ne demek?

Kendini yüceltme; kişinin kendi statüsünü, gücünü, önemini vb. yükseltmesi . Ayrıca bazen ve çoğul anlaşma ile: topluca kendini yücelten insanlar.


Kişisel tatmin nedir?

: kendini memnun etme veya arzularını tatmin etme eylemi özellikle: kişinin kendi cinsel dürtülerini tatmin etmesi.

kendini yok etme nedir?

: özellikle alçakgönüllülük veya utangaçlık nedeniyle göze çarpmayan bir rol veya pozisyonda kendini yerleştirme veya tutma Hicivci Robert Dubac, tek kişilik gösterisinde, Kardashianlara karakterden daha fazla değer veren ve özçekimleri kendini silip atmak yerine sıralayan bir kültürü hedefliyor.—

İngilizce'de Vazgeçme ne demek?

: vazgeçme eylemi veya uygulaması : özellikle reddetme : münzevi kendini inkar.

ilan ne demek?

1 : bilinen veya halka açık hale getirmek . 2: (yönetmelik olarak) yürürlüğe koymak. İlandan Diğer Sözler.


Picayune kelimesinin anlamı nedir?

picayune. sıfat. picayune'nin tanımı (Entry 2 of 2) : az değerli: değersiz ayrıca: küçük, dar görüşlü.

ortam ne demek?

: bir şeyin meydana geldiği veya geliştiği fiziksel veya sosyal ortam : çevre.

Melue ne anlama geliyor?

isim, çoğul mi·lieux, Fransızca mi·lieux [mee-lyœ]. özellikle sosyal veya kültürel nitelikteki çevre : züppe bir ortam.

Kendini beğenmiş insana ne denir?

eşanlamlılar: kendini beğenmiş, kutsal senden, dindar, dindar, dindar, ahlakçı, vaaz veren, kendini beğenmiş, üstün, ukala, ikiyüzlü, samimiyetsiz; resmi olmayan iyilik; 'kimse senin kutsal sıcak havanı duymak istemiyor'


Kibirli insan nedir?

: kendi görünümleri, yetenekleri, başarıları ile çok fazla gurur duyan insanların kalitesi , vs. : kibirli olma niteliği.

alacrity'nin cümle tanımı nedir?

Alacrity'nin tanımı. Neşeli istek ve heves . Bir cümlede Alacrity örnekleri. 1. Dün gece gerçekten çok çalışan öğrenci sınava şevkle girdi.

canlılık anlamı nedir?

Canlılığın tanımları. canlılık ve heves . eşanlamlılar: çeviklik, akıllılık. türü: yaşam, canlılık, ruh, canlılık. eylem veya ifadede animasyon ve enerji.

Müstehcen kelimesinin eş anlamlısı ne?

çekişme tartışmak, tartışmak, tartışmak. mootadjective. Eşanlamlılar: tartışmalı, tartışmalı, tartışmalı, kararsız, söz konusu.