Ölüm vuruşu nasıl yapılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Cemal hasar
Puan: 4.6/5(58 oy)

O'Rin'i Deathblow Yapabilirsin Üzerine Zıplayarak Arkasına atlayarak O'Rin'de ölümcül bir darbeyi tetikleyebilirsiniz, bu da onu biraz öne savurmalıdır. Başarılı olursa, bir ölüm darbesi işareti görünmelidir. Tek bir zıplama yapmalı, çift zıplama yapmamalı.

Orin Water'ı nasıl arkadan bıçaklarsın?

Yapabilirsiniz Onu ateşe vermek için Büyük Tüy Sis Kuzgununu kullanın ve size saldırdığında arkasına geçin. açıklıklar. O'Rin, ikinci, son bir ölüm darbesi olarak sırtından bıçaklanırsa Kuklacı olabilir (son hayatında Duruşunu kırdıktan sonra üzerinden atlanarak PC versiyonu 1.05'te test edilmiştir).

O RIN of the Water'ı gizlice öldürebilir misin?

Sudaki O'rin'in iki Ölümcül İzi var ve almanın bir yolu yok onlardan biri gizli bir öldürmeyle ya da onun gibi bir şeyle - bu da her şey için onunla yüz yüze görüşmen gerektiği anlamına geliyor.

Suyun Orin sert mi?

Bu patron dövüşü olabilir zorlu , ancak özel bir numara yaparsanız olmaz. Arenaya girmeden önce İlahi Konfeti'yi kullanın. Artık temel kılıç saldırılarınızla O'Rin'e saldırabilirsiniz.

Suyun O RIN'i isteğe bağlı mı?

Suyun O'Rin'i (Mibu'nun O'Rin) isteğe bağlı bir Mini-Boss iki Deathblow Sayacı ile.

Sekiro - Basitleştirilmiş Suyun O'rin'i (GİZLİ, Ashina Derinlikleri, Su Değirmeni)

25 ilgili soru bulundu

MIBU nefes tekniğini nasıl yapıyorsunuz?

genel bakış Bir ağaca ait olmayan gizli bir beceri, kilidi açılır. Corrupted Monk'u yenmek Düğün Mağarası Kapısı'nın girişinde. Wolf'un göllere dalmasına ve su altı bölgelerini keşfetmesine izin verir.

Jinza'nın Jizo heykeli ne işe yarıyor?

Jinza'nın Jizo Heykeli, Sekiro: Shadows Die Twice'da Hızlı Bir Eşyadır. Bu Diriltme Gücü düğümünü geri yüklemek için kullanılır ve ayrıca kilitlenirse diriltme yeteneğinin kilidini açar .

Sekiro Su Değirmeni'ne nasıl gidilir?

Takip et Kiraz Çiçeği Ağaçları Köy Meydanından

Köy meydanına ulaştığınızda Kiraz Çiçeği ağaçlarını arayın. Ashina Depths Su Değirmeni'ne ulaşmak için yönlerini takip edin. Düşmeyi ve ağaçların dibindeki eşyaları almayı unutmayın.

Hangi düşmanlar ilahi konfeti düşürür?

İlahi Konfeti'nin kullanılmasını gerektiren bir avuç özel düşman var:

  • Başsız mini patronlar.
  • Bozuk Monk.
  • Su O'Rin.
  • Shichimen Savaşçısı.

Güçlendirilmiş ölümlü beraberliği nasıl elde edersiniz?

Bir ağaca ait olmayan, Ölümcül Kılıcı alarak kilidi açılan bir Savaş Sanatı. Tarafından yükseltilebilir Mushin Ezoterik Metni elde etmek , Ashina Cross'un kilidini açmak ve ardından Empowered Mortal Draw Combat Art'ın kilidini açmak için 55 Beceri Puanı daha harcamak.

Sabimaru nerede?

Sabimaru, içinde bulacağınız bir Protez Aletidir. Ashina Kalesi .

Yozlaşmış keşişle nerede savaşırım?

True Corrupted Monk ile savaşılacak Fountainhead Sarayı'nın girişi . Saraya doğru ilerlemek için mağlup edilmesi gerekiyor.

Başsız Sekiro'yu ne düşürür?

Mağlup ettiğin her Başsız seni ödüllendirecek bir Spiritfall Şekeri . Bunlar aynı isimli şekerler gibi çalışır, ancak yeniden kullanılabilirler. Her kullanım size Ruh Amblemlerine mal olacak, ancak eşyayı tüketmeyecektir.

Hayat gölgesinin nefesini nasıl alırsınız?

Breath of Life: Shadow alındı O'Rin of the Water'ı yendikten sonra , Mibu Köyü'nde yer almaktadır.

Kötü içerikli Sekiro'nun kilidini nasıl açarsınız?

Malcontent's Ring, Sekiro: Shadows Die Twice'da özel bir Yükseltme Malzemesidir. Parmak Düdüğü Protez Aracına Kötü İçerik yükseltmesinin kilidini açmak için gereklidir. ve oyuncuları gerektirir Shichimen Savaşçısını yen Bunu elde etmek için Guardian Ape's Burrow'da ortaya çıkar.