Namm halka açık mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Joaquin Wyman
Puan: 4.5/5(46 oy)

NAMM Gösterisi yalnızca takas amaçlı bir etkinliktir ve halka açık değil . Konservatuar, kolej veya üniversitedeki müzik öğrencileri ile yüksek öğrenim düzeyindeki müzik fakültesi öğrencileri, NAMM'nin Generation Next programı aracılığıyla katılabilirler.

NAMM neden halka açık değil?

Anaheim Kongre Merkezi'nde 18 Ocak 2021 haftasında yapılması planlanan 2021 NAMM Gösterisi resmi olarak yapıldı. COVID-19'un devam eden yayılması nedeniyle iptal edildi . Organizatörler Pazartesi günü, NAMM üyelerinin sağlığı ve güvenliğinin birinci öncelik olması nedeniyle yüz yüze etkinliğin iptal edileceğini duyurdular.

NAMM Show'a nasıl giriş hakkı kazanırsınız?

Gerek kayıt olmak için aktif bir NAMM üyesi olun Yaz NAMM rozetleri için. NAMM üyesi olma hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız üyelik sayfamızı ziyaret edin. NAMM üyeleri, yaka kartı kayıt sayfamızda kayıt ve yaka kartı alma hakkında bilgi bulabilir.

NAMM 2021'e nasıl gidebilirim?

Bilgi Sergileme

2021 Summer NAMM'de yer almak ister misiniz? Standınızı çevrimiçi olarak rezerve edin veya (760) 438-8001 numaralı telefondan Fuar Satışları ile iletişime geçebilirsiniz veya e-posta daha fazla bilgi için. Sergilemenin faydaları şunları içerir: Marka bilinirliği oluşturun.

2021'de bir NAMM şovu olacak mı?

2021'de koronavirüs pandemisi nedeniyle yüz yüze bir toplantı olarak ilerlemeyen yıllık etkinlik şimdi gerçekleşecek 3 ve 5 Haziran arasında , daha önce açıklandığı gibi 20 ve 23 Ocak yerine. Fuar, Anaheim, California'daki Anaheim Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

NAMM'nin (Muhtemelen) ASLA Halka Açık Olmamasının 3 Nedeni

18 ilgili soru bulundu

Yaz NAMM'si İptal Edildi mi?

Yaz NAMM 2022 iptal edildi . Kuruluş, tarihlerdeki değişikliğin pandemi faaliyeti, yeni ürün geliştirme ve lansmanları, mevcut mağaza içi envanter ve mevcut seyahat kısıtlamaları ile ilgili devam eden endişeleri gidermeyi amaçladığını doğruladı.

NAMM'e nasıl katılabilirim?

Derneğe üye olmak için sadece çevrimiçi başvuruyu tamamlayın ve gönderin gerekli belgeler. Başvurunuz gönderildikten sonra incelenmesi yaklaşık 48 saat sürecek ve bir NAMM temsilcisi sizinle iletişime geçecektir.

NAMM'de nasıl stant alabilirim?

Lütfen e-posta teklif ettiğiniz performans veya stant görünümünün ayrıntıları ile birlikte; önerilen etkinlik türü, ünlü/sanatçı adı, tarih/saat, tahmini katılım. NAMM VIP/Ünlüye stand alanına kadar eşlik edecek.

NAMM'nin açılımı nedir?

NAMM, Ulusal Müzik Tüccarları Birliği , müzik yapmanın zevklerini ve faydalarını teşvik eden ve 17 milyar dolarlık küresel müzik ürünleri endüstrisini güçlendiren kar amacı gütmeyen bir dernektir.


NAMM Show 2020 nerede?

2020 NAMM Gösterisi şu adreste gerçekleşiyor: Anaheim, Ca'daki Anaheim Kongre Merkezi (ACC) , ve NAMM Foundation etkinlik yerleri arasında ACC'deki NAMM Üye Merkezi, Anaheim Hilton ve daha fazlası bulunur.

NAMM'den enstrüman satın alabilir misiniz?

Hayır. NAMM Gösterisi, toptan alıcılar ve satıcılar arasında bilgi alışverişini teşvik etmek için düzenlenen yalnızca ticaret amaçlı bir gösteridir. Gösteri katında perakende satış kesinlikle yasaktır .

Bir sonraki NAMM Show ne zaman ve nerede?

NAMM Show'un yapımcıları, yıllık kongrenin şimdi gerçekleşeceğini duyurdu 3-5 Haziran 2022, Anaheim Kongre Merkezi'nde .

NAMM 2022 gerçekleşecek mi?

Dünyanın en büyük yıllık müzik aleti ve ekipmanı ticaret etkinliği olan NAMM Show, 2022 kış edisyonunu Anaheim Kongre Merkezi'nde erteliyor. Ocak 20-23 Haziran 3-5 . Hareket, genel olarak COVID-19 pandemisi ve özel olarak Delta varyantı ile ilgili devam eden sağlık endişelerinden kaynaklandı.


Bu yıl NAMM Show var mı?

NAMM Show'un 2021 yüz yüze baskısı, koronavirüs pandemisi nedeniyle iptal edildi ve bunun yerine çevrimiçi gerçekleşecek. Kongre, Anaheim Kongre Merkezi'nde 18 Ocak 2021 haftası için planlanmıştı.

Winter NAMM 2021 nerede?

NAMM Show, 1901 yılında kurulmuş, dünyanın en büyük müzik ürünleri fuarlarından biridir. Anaheim, California, ABD, Anaheim Kongre Merkezi'nde .

NAMM ne kadar büyük?

Her Ocak ayında Güney Kaliforniya'da düzenlenen NAMM Show, 130 ülke ve bölgeden 115.000'den fazla kayıtlı kişi müzik, ses ve eğlence teknolojisinin küresel kavşağında.

NAMM saat kaçta kapanıyor?

16 Temmuz Cuma. Yaz NAMM'si tam bir iş günü ile sona eriyor, sabah 9 – akşam 5 .


Müzisyenler NAMM'a gidebilir mi?

NAMM Gösterisi yalnızca takas amaçlı bir etkinliktir ve halka açık değil . Konservatuar, kolej veya üniversitedeki müzik öğrencileri ile yüksek öğrenim düzeyindeki müzik fakültesi öğrencileri, NAMM'nin Generation Next programı aracılığıyla katılabilirler.

Fender Summer NAMM'de mi olacak?

Fender ve markaları, Gretsch hariç, katılımcılar Yaz NAMM 2021 için marka, yıl için çok sayıda ekipman duyurdu.