Nüans hoparlörler iyi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Stefanie Davis
Puan: 4.2/5(65 oy)

İyi ama harika hoparlörler değil . Gerçek konuşmacılar için değil, satılma biçimleriyle daha çok kötü bir üne sahipler. Hikaye, gerçekte hiçbir zaman tam fiyattan satmadıkları ve hatta yarı fiyatına bile fazla fiyatlandırıldıklarında, yarı fiyatına satılan 6000 dolarlık hoparlörler olarak satılacaklardı.

Nüans hoparlörlerini kim yaptı?

Bu başlıktan önce Nuance hakkında hiçbir şey bilmiyordum kurucusu George Baker . Bir zamanlar Kanada'nın en büyük hoparlör üreticisi olan Audio Products International'ın kurucu ortağı, aynı zamanda Energy gibi yüksek kaliteli yüksek değerli markalardan sorumluydu.

Ucuz hoparlörler kulağa hoş gelebilir mi?

Ucuz woofer'lar (düşük frekanslar için), tweeter'lar (yüksek frekanslar için) ve orta kademe sürücüler (aradaki her şey için) genellikle kulağa hoş gelir, ancak genellikle daha pahalı sürücüler kadar yüksek sesle çalmazlar.

Premium hoparlörler buna değer mi?

Peki, pahalı hoparlörler daha mı iyi? Genel olarak, pahalı hoparlörler bütçe hoparlörlerinden daha iyi bir iş çıkarır , özellikle de en gerçek ses kalitesini arıyorsanız. Ancak, fiyat etiketine odaklanmak yerine hoparlörlerin ihtiyacınız olanı yaptığından emin olmak daha önemlidir.

Yeni hoparlörler daha mı iyi ses verir?

bu yeni hoparlörler daha yüksek sesle ve 35 cm yüksekliğindeki Görevlerden önemli ölçüde daha küçük olmasına rağmen, çok daha büyük bir güç ve yetkiyle alçaklara inin. Eski zamanlayıcıların eşleşemeyeceği bir dereceye kadar soğukkanlılık ve kontrolleri var. Ancak Görevlerin kendilerine ait önemli güçlü yanları vardır.

Nüans hoparlörlerime bir göz atın, her biri 350 watt ve her biri 500$ fiyat 1000$

24 ilgili soru bulundu

Hoparlörler araya girdikçe daha yüksek sesle mi çıkıyor?

İyi haber şu ki ilk alıştırma döneminden sonra hoparlörleriniz kesinlikle daha iyi ses verecektir . ... Yeni hoparlörlerinizin sertliği nedeniyle, hareket etme ve daha esnek olma şansları olana kadar o kadar dinamik olmayacaklardır.

Eski hoparlörler satın almaya değer mi?

Bir hi-fi sistemini oluşturan tüm çeşitli bileşenlerden hoparlörler muhtemelen en sağlam ve suistimal edilmemeleri koşuluyla onlarca yıllık kullanım sağlayabilir. Ve eğer yanlış giderlerse, tamir edilmeleri genellikle nispeten kolaydır. ... İkinci el hoparlör satın alma kılavuzumuzu okuyun.

Hoparlörler ses kalitesini etkiler mi?

Her hoparlör diğerlerinden daha yüksek veya daha yumuşak olan belirli frekanslar üretir. Nihai hedefinizin doğru ses üretimi olduğunu varsayarsak, frekanslar arasındaki ses yüksekliği farkı ne kadar az olursa, başka bir deyişle, frekans yanıt tablosu o kadar düz olur. hoparlör kalitesi o kadar iyi .

Hoparlörlere veya amplifikatöre daha fazla harcamalı mıyım?

Genel kanı, harcamaktır. hoparlörlerde olabildiğince , çünkü ses kalitesinde en belirgin farkı yaratacaklar. Ayrıca, karşılayabileceğiniz kadar çok temiz watt satın alın. Hoparlörlerinize düşük güç vermeyin. Harcama için sihirli bir oran yoktur.


B&W hoparlörler neden bu kadar pahalı?

Ses kalitesi: Ses kalitesi ne kadar yüksekse , fiyat değeri o kadar büyük olacaktır. ... S&B masaüstü bilgisayar hoparlörü söz konusu olduğunda, kulağa daha canlı ve net geliyor. Ayrıca distorsiyonsuz bas sunmayı başarır, bu nedenle kullanılan malzemelerin pahalı olduğunu gösterir.

Ucuz hoparlörler neden kulağa kötü geliyor?

Hoparlörler düşük bir yapı kalitesiyse, yüksek hacimlerde kolayca zarar görebilirler , amplifikatörden gelen güç miktarından bağımsız olarak. Hacim arttıkça, sürücüler daha fazla ve daha hızlı uzar. ... Hoparlör bileşenleri kalitesiz ise, ısı hasarı meydana gelebilir. Sonuçta bu bozulmaya yol açar.

Küçük hoparlörlerden iyi ses alabiliyor musunuz?

Küçük hoparlörlerin nispeten küçük bir alanı vardır ve bu nedenle, yüksek sesler üretmek için gezine daha fazla bağımlıdır. Bu nedenle, küçük bir hoparlör tasarımındaki geziyi geliştirerek, küçük hoparlör bizim duyabileceğimiz bas frekanslarını üretebilir.

KEF hoparlörleri paraya değer mi?

Çok yönlüdürler, konu konumlandırma olduğunda fazla talepkar değildirler ve KEF'in titiz standartlarına göre inşa edilirler. Sağlıklı bir banka bakiyeniz varsa, onlar her kuruşuna değer .


Nüans kelimesi nereden geliyor?

'Nüans' tarihi başlıyor Latince'de 'bulut' anlamına gelen nubes ismiyle .' 'Nubes' Orta Fransızca'ya 'bulut' anlamına gelen nue olarak geçti ve 'nue', 'renk tonları yapmak' anlamına gelen nuer'i doğurdu. 'Nuer' de, Orta Fransızca'da renk tonu anlamına gelen 'nüans'ı üretti.

Stereo hoparlörlere ne kadar harcamalıyım?

Ortalama büyüklükte, tedavi edilmemiş bir odadaysanız ve eğlence için müzik dinliyorsanız, en iyi bahsiniz 300$-1.200$ aralığı . Bu aralıkta ne kadar yükselirseniz, genellikle daha iyi sonuçlar alırsınız, ancak daha yüksek bir fiyat kaliteyi garanti etmez.

Hoparlörlere ne kadar harcamalıyım?

Uygun fiyatlandırma için temel bir kural: Acemi hoparlörler bir konuşma için 500-2,500 dolar kazanabilir . Yeni başlayan konuşmacılar veya ilk kitaplarıyla bir marka kuranlar 5.000 – 10.000 ABD Doları kazanabilir. Birkaç kitabı ve diğer sosyal kanıt biçimleri olan kişiler 10.000–20.000 ABD Doları çekebilir.

Daha büyük hoparlörler daha mı iyi ses verir?

Bu sadece daha yüksek ses veya bas meselesi değil: büyük hoparlörler küçük hoparlörlerden daha iyi ses verir . Hoparlörler söz konusu olduğunda, boyut önemlidir. Büyük hoparlörler küçükleri iki şekilde azarlar: daha yüksek sesle çalabilir ve daha fazla bas yapabilirler.


Kaliteli hoparlörleri nasıl anlarsınız?

Duyarlılık derecesi ne kadar yüksek olursa, hoparlörünüzün sesi o kadar yüksek olur. Ortalama bir hoparlör, yaklaşık 87 dB ila 88 dB arasında bir hassasiyetle gelir. Hoparlörü olan bir 90 dB üzerinde hassasiyet derecesi mükemmel kabul edilir.

Daha büyük mıknatıs daha iyi hoparlör anlamına mı geliyor?

Mıknatıs ne kadar büyükse, konuşmacının potansiyel itici gücü ne kadar güçlüyse (mıknatısın manyetik gücünün sabit olduğu varsayılarak). Küçük mıknatıslar küçük hoparlörler içindir ve doğası gereği daha zayıf ses üretirken, daha büyük mıknatıslar daha yüksek ses üretebilen daha büyük hoparlörler yapar.

Eski hoparlörler kötü mü geliyor?

Kısa cevap, evet . Hoparlörler uzun bir kullanım süresi boyunca yıpranır. Geçişteki surround, koni, kapasitör ve bazı tweeter'lardaki ferrofluid gibi hoparlör parçaları zamanla bozulur ve bu da hoparlörlerin genel ses kalitesini düşürür.

Eski hoparlörlerle neler yapabilirsiniz?

Hoparlörler Hala Çalışıyorsa

  • Eski Masaüstü Hoparlörlerini Yüksek Sesli Bir Şarj İstasyonuna Dönüştürün. Yalnız değilsin. ...
  • İnternet Radyosu yapın. ...
  • Araba Hoparlörlerini Boombox'a Dönüştürün. ...
  • Uyuşuk Seçenek: Bir Chromecast ekleyin. ...
  • Izgaraları Küpe Tutacağı Olarak Yeniden Amaçlayın. ...
  • Hoparlörler Mükemmel Kitaplık ve Ahşap Mobilya Yapar.


Hoparlörler için en iyi marka hangisidir?

Lafı daha fazla uzatmadan, bugün piyasadaki en iyi hoparlör markaları belirli bir sıra olmadan:

  • JBL. JBL, yüksek kaliteli hoparlörler ve kulaklıklar üretme konusunda mükemmel bir üne sahip, dünya çapında tanınan bir ses ekipmanı üreticisidir. ...
  • Bose. ...
  • Sony. ...
  • Yamaha. ...
  • Sonolar. ...
  • Harman Kardon. ...
  • Odak. ...
  • Bang & Olufsen.

Hoparlörlerin araya girmesi gerekiyor mu?

Hoparlörlerinizde çalıştırmanın en temel yolu, bunları sisteminizle kurun ve normal şekilde kullanın . Genellikle hoparlörler, toplam 20-30 saatlik normal kullanımdan sonra yeterince çalışır ve genellikle ilk yüz saat kadar gelişmeye ve gelişmeye devam ederler.

Hoparlörler genellikle ne kadar sürer?

Çoğu konuşmacı son 20 yıldan fazla , ancak bazıları bir ömür boyu sürebilir. Pek çok faktöre bağlıdır, aralarında en önemlileri hoparlörlerin tipi ve bakımıdır.