Muthuraman ne zaman öldü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Prof. Jon Predovic DVM
Puan: 4.2/5(72 oy)

Halk arasında R. Muthuraman olarak bilinen Muthuraman Radhakrishnan Onthiriyar, ağırlıklı olarak Tamil dili filmlerinde yer alan Hintli bir sinema oyuncusuydu. 1960'larda ve 1970'lerde başrol oyuncusuydu ve sevgiyle Navarasa Thilagam olarak adlandırıldı.

Karthik'in oğlu kim?

ilişkiler. Karthik, kendi kendini ilan eden bir bigamisttir. 1988'de aktris Ragini ile evlendi, Solaikuyil filminde başrol oyuncusu ve çiftin iki oğlu var, aktör Gautham Karthik ve Ghayn Karthik. Daha sonra, 1992'de Ragini'nin kız kardeşi Rathi ile de evlendi ve çiftin bir oğlu oldu. Thiran Karthik .

Karthik neden iki kez evlendi?

Birçok kişi tarafından bilinmeyen Karthik iki kez evlendi. ... 1992'de Ragini'nin kız kardeşi Rathi ile evlendi. Her iki kız kardeşle de evlenme sebebi açıklanmadı . Karthik'in evliliklerinden üç oğlu olur; Ragini ile Gautham ve Ghayn ve Rathi ile Thiran.

Oradaki kötü adam kim?

'Theri' filminin kötü adamının yeni resmi Bineesh Bastin ve annesi viral oluyor.

Oyuncu Karthik hasta mı?

Doktorların tavsiyelerini savunmak için kampanya yürüten Karthik, rahatsızlığı nedeniyle bir kez daha hastaneye kaldırıldı. Bildirildiğine göre, yüksek tansiyon ve solunum problemlerinden muzdaripti. Oyuncu aynı zamanda bir siyasi partinin de başkanıdır.

Oyuncu Muthuraman'ın Yolculuğu ve Son Dakika | KP

35 ilgili soru bulundu

Oyuncu Karthik uyuşturucu bağımlısı mı?

Oyuncu karthik geçmişte iyi bir oyuncu ve güvenilir bir sanatçıydı. ... Eski zamanların ünlü aktörü Muthuraman'ın varisi olarak Tamil sinema endüstrisinden ona kırmızı halı muamelesi yapıldı. Birkaç yıl öncesine kadar oyuncu olarak iyi gidiyordu. O uyuşturucu bağımlısı oldu ve yoluna çıkan birçok iyi fırsatı kaybetti.

Theri bir gişe rekortmeni mi?

Theri - Theri, Vijay'ın ikili rollerde de yer aldığı ve kanıtladığı bir intikam dramasıydı. gişe rekortmeni olmak gişe. Tiyatro koşusunda Theri, ₹ 200 crore kulübüne girmeyi başardı. Film eleştirmenlerden karışık tepkiler alsa da, Vijay'ın hayranları filme aşk yağdırdı.

İkizler Ganesan oğlu kimdir?

Savitri ve Ganesan'ın iki çocuğu var: bir kızı, Vijaya Chamundeswari ve Ganesan'ın tek oğlu. Satheesh Kumar .

Bollywood'un en genç oyuncusu kim?

En Genç Bollywood Aktrislerine Bir Bakın

  • En Genç Bollywood Aktris Ananya Pandey. ...
  • En genç Bollywood oyuncusu Alaya F. ...
  • En genç Bollywood oyuncusu Janhvi Kapoor. ...
  • En genç Bollywood oyuncusu Manushi Chillar. ...
  • En Genç Bollywood Kadın Oyuncu - Sanjana Sanghi. ...
  • En Genç Bollywood Kadın Oyuncu - Tara Sutaria.


Karthik Raj neden Sembaruthi'den ayrıldı?

Karthik Raj neden Zee Tamil'in 'Sembaruthi'sinde değiştirildi?

Yapımcılar, oyuncunun diziden ayrılma nedenini kesin olarak belirtmese de, Sembaruthi'de yerini alacağı belirtildi. 'öngörülemeyen nedenlerle' .