murray walker öldü mü

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Hailie Wisozk
Puan: 4.9/5(6 oy)

Graeme Murray Walker OBE, İngiliz motor sporları yorumcusu ve gazeteciydi. 1976 ve 1996 yılları arasında BBC için ve 1997 ile 2001 yılları arasında ITV için canlı Formula 1 yayınının televizyon yorumlarını yaptı.

Murray Walker yorum yapmaktan ne zaman emekli oldu?

Murray Walker'ın üzücü ölümünün ardından, Autosport'un kardeş şampiyonu GP Racing için MAURICE HAMILTON ile yaptığı röportaja bir göz atın. 2013 . Walker, on yıldan fazla bir süre önce tam zamanlı yorum yapmaktan emekli olmuştu, ancak yine de her zamanki gibi meşgul ve popülerdi.

Murray Walker İkinci Dünya Savaşı'nda görev yaptı mı?

Walker Highgate'e katıldı Okul İkinci Dünya Savaşı'nda Sandhurst Kraliyet Askeri Akademisi'nden mezun oldu ve Kraliyet İskoç Grileri'ne alındı. Bir Sherman Tankına komuta etmeye ve 4. Zırhlı Tugay ile Reichswald Savaşı'na katılmaya devam etti.

Murray Walker New Forest'ta mı yaşıyor?

Giriş notu: Bu hafta Hugh ve Mark, rahmetli, büyük yorumcu dehası Murray Walker'ı anıyor. - son yıllarını kim olarak geçirdi Fordingbridge yakınlarındaki Yeni Orman'ın bir sakini . Editörünüz onunla önceki hayatında üç kez karşılaşmış, hem en çekici hem de iyimser ve pozitif insanlardan biriydi.

Murray Walker hangi reklam sloganını buldu?

Şirketi ünlü sloganı icat etti: 'Günde bir Mars, dinlenmenize ve oynamanıza yardımcı olur', ancak Walker, kendisinin yanlış bir şekilde kredilendirildiği konusunda ısrar etti. Ama aynı derecede ünlü jingle'ı bulduğunu kabul etti: ' Opal Meyveler - ağzınızı sulandırmak için yapılmıştır ' diğerleri arasında.

Murray Walker Öldü - BBC News Breaks

33 ilgili soru bulundu

f1'den kim öldü?

beyazlar Dokuz ay önce Suzuka'da geçirdiği kaza sırasında aldığı yaralar nedeniyle 17 Temmuz 2015'te 25 yaşında öldü. Ölümü onu 1994'te Ayrton Senna'dan bu yana Grand Prix sırasında aldığı yaralardan ölen ilk Formula 1 sürücüsü yaptı.

Murray'in yerini kim aldı?

Düşüncelerimiz, onu tanıma şansına sahip olan herkesle birlikte.' James Allen Walker'ı ITV'deki yorum kutusunda başardı ve BBC Radio 5 Live'a şunları söyledi: 'Çok eğlenceliydi. Aramızdaki yaş farkı 45 falandı ama kafası çok gençti.

Murray Walker ne zaman çalışmayı bıraktı?

emekli olduğunda 2001 77 yaşında, sporun kapsama alanında büyük bir boşluk vardı. Walker'ın mikrofonun arkasındaki son Britanya Grand Prix'sinde Silverstone, kendisine veda eden sevgi dolu pankartlarla süslendi - bu, bu kadar uzun süredir pek çok hayrana nasıl dokunduğunun kanıtı.

Murray Walker ile kim röportaj yaptı?

Martin Brundle röportaj: 'Murray Walker, son konuştuğumuzda öleceğini biliyordu' Sky ile uzun vadeli yeni bir sözleşme imzaladım ve hayır diyecekleri hiç aklıma gelmedi, ama bir gün yapacaklar.


Will Buxton evli mi?

2018 yılında Buxton nişanlandığını duyurdu. Victoria Helyar Racing Point F1 Team için pazarlamada çalıştı.

En çok ölüm hangi sporda?

Temel atlama şüphesiz dünyanın en tehlikeli sporudur. İstatistikler, diğer herhangi bir aktivite yapmaktan ziyade, üs atlamada ölme şansının çok daha büyük olduğunu gösteriyor.

Işıkları söndürüp gideceğimizi kim söylüyor?

…ve ışıklar söndü ve gidiyoruz!

David 'Crofty' Croft 2006 yılında BBC Radio 5 Live Formula 1 yorumcusu ve sunucusu olmadan önce yayıncılık kariyerine bölgesel radyoda BBC için spor muhabiri ve editör olarak başladı.

Kim günde bir Mars yazdı?

SIR – Günde bir Mars'ın unutulmaz sloganı çalışmanıza, dinlenmenize ve oynamanıza yardımcı olur. Francis Harmar Brown , benim kopya grubum Masius ve Ferguson'da. Daha sonra Peter Pfeffer adında küçük bir metin yazarı olarak ona yardım ettim.


Ben Edwards'ın yerine kim geçiyor?

Alex Jacques gelecek yıl Kanal 4 için Formula 1 yorum standına girecek ve giden baş yorumcu Ben Edwards'ın yerini alacak. 55 yaşındaki Edwards, bu ayın başlarında 2020'nin C4'ün yorum ekibine liderlik eden son sezonu olacağını duyurdu.

Murray Walker nerede yaşıyordu?

Birmingham'da doğan Murray, eşi Elizabeth ile birlikte Fordingbridge yakınlarındaki Saddleheath'te alabalık çiftliği ile tamamlanmış 13 dönümlük bir arazi , 59 yaşında, o zamanlar tam zamanlı işi olan reklamcılıktan emekli olduktan sonra.

F1'i kim anlatıyor?

Sky Sports'un Formula 1 haberlerinin baş yorumcusu, David Croft ESPN ve ABC'de yayınlanan F1 yarışı, antrenman ve eleme yayınlarını tutturuyor. 2012'den beri F1 araçlarının pistte olduğu her zaman Sky Sports'un mikrofonundaydı.