Murphy 100'de ölür mü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Beth Harris
Puan: 4.1/5(31 oy)

Diğer Suçlular Murphy'yi 'yüzdürmeye' karar verirler ve onu döverler ve Bellamy'nin altından kovanın son vuruşunu yapmasıyla onu asarlar. Murphy ölürken , Charlotte gerçek katil olarak öne çıkıyor ve Clarke, Bellamy'nin baltasını kapıyor ve Murphy'yi kesiyor.

Murphy 100 sezon 7'de ölecek mi?

Murphy'nin hikayesi ölümüyle sona erdi ama sadece ailesine ve yeni keşfettiği insanlara gerçek bağlılığın bir sonucu olarak. Birden fazla yakın görüşmesi ve son sezonun kendi fedakarlık markası olarak nihai önceliklerini pekiştirmesiyle, Murphy'nin çiftlik evinde sessizce yaşayan diziyi bitireceğine inanmak zor.

Bellamy Murphy'yi öldürür mü?

Geriye sadece ağır yaralı bir Raven ve Murphy kaldı. Bellamy, Murphy'yi neredeyse öldüresiye döverek öldürmeye çalışıyor. ama Kane tarafından hemen tutuklanır ve ona hayvan olmadıklarını ve artık kontrolün kendilerinde olmadığını söyler.

Murphy ölümsüz mü oluyor?

Ani bir kararla onu ve Emori, sonunda Spacekru olacak diğerleriyle birlikte Becca'nın Laboratuvarına geri döner. Hem Murphy hem de Emori birlikte uzaya çıkıyorlar ve 4. sezonun sonunda hayattalar .

Murphy ve Emori 100'de mi ölüyor?

Murphy onu kurtarması için ona bağırır ama yapacak bir şey kalmamıştır. emori ölür - ama Murphy buna dayanamaz. Jackson onun için yapmayacakken, onun Mind Drive'ını ortadan kaldırmaya çalışır.

100 6x03 Murphy ölür ve geri getirilir. Skaikru, Russell Lightborne ile tanışır + kilitlenir

32 ilgili soru bulundu

Bellamy nasıl ölür?

7. sezonda, 'Kan Devi' başlıklı 13. bölümde, Bellamy Clarke tarafından vuruldu Clarke'ın evlatlık kızı Madi'nin daha iyi bir dünya kurmaya yardımcı olacağına inandığı geleceğin çizimleri defterini vermeyi reddettikten sonra.

Bellamy neden öldürüldü?

Karakter öldükten sonra, 100 showrunner Jason Rothenberg, dizinin finale bu kadar yakın bir zamanda karakteri neden öldürmeye karar verdiğine dair bir açıklama yaptı. ... 'Bellamy'nin ölümünün, dizinin konusunun özüne gitmesi gerektiğini biliyorduk: Survival. Kimi korumaya hazırsın.

Emori bir Gece Kanı mı?

'Ashes to Ashes'da Abby başarılı olur ve Echo, Ryker Desai tarafından Nightblood'a dönüştürülür. 'Ayarlama Protokolü'nde, Abby, John Murphy, Emori, Sierra, Jade ve Bryson Gece Kanları Abby, Madi'yi korumak için kendine enjekte ettikten sonra Madi ve Abby'nin kemik iliği aracılığıyla.

Murphy ontari ile yatıyor mu?

Fallen'da Murphy, 'sahte komutan' statüsünü korumak için Ontari'nin 'sahte alev bekçisi' olmasını önerir. İlk başta isteksiz ama sonunda tavsiyesini kabul ediyor. Daha sonra Murphy'yi zincirler ve önünde soyunur. seks yapıyorlar .


Octavia The 100'de hamile mi kalıyor?

Resmi olarak Skairippa ve Blodraina olarak bilinen savaşçı, The 100'ün son bölümünde Octavia Blake ile izleyicilere çok farklı bir yön gösterdi. anne olmak , ancak CW'nin kıyamet sonrası bilimkurgu şovunda mümkün olabilecek alışılmadık yöntemlerle de olsa.

Clarke gerçekten Bellamy'yi öldürdü mü?

Tüm The 100 hayranlarının bildiği gibi, Clarke sevdiği insanlar için her şeyi yapacak ve bu sefer bu Bellamy değil Madi demekti. Yani tüm serinin en büyük bükülmelerinden birinde, Clarke sırayla Bellamy'yi vurup öldürdü Madi'yi kurtarmak için. ... 'Bellamy'nin ölümünün, dizinin konusunun özüne gitmesi gerektiğini biliyorduk: Survival.

Lexa, The 100'ün 7. sezonunda geri mi dönüyor?

Evet , 100 hayran sonunda Lexa'yı – ve Clexa'yı – tekrar bir arada görüyor. Ama bu Lexa, taşıması gereken bir yük daha olarak, insanlığın gerçek sonunu Clarke'ın boynuna asmaya istekli karanlık bir sözde kötü adam.

The 100'den çıkan var mı?

Richard Harmon, The 100'de John Murphy'yi oynuyor. Karakteri Emori (Luisa d'Oliveira) ile istikrarlı bir şekilde ilerliyor olsa da, gerçek hayatta Harmon rol arkadaşıyla çıkıyor. Rhiannon Balığı , Ontari'yi kim oynuyor. Çift, 2016 yılında distopik drama setinde tanışmıştı.


Octavia kiminle çıkıyor?

Sonunda, Octavia iki grubu geri çekilmeye ikna eder ve bunu yaparken Yargıç'ın testini geçerek insanlığın Aşkınlığına yol açar. Clarke'ın diğer arkadaşlarıyla birlikte Octavia, yeni arkadaşıyla birlikte Dünya'daki hayatı yaşamak için insan formuna dönmeyi seçer. erkek arkadaş Levitt .

Jaha Bellamy'nin babası mı?

Ancak romanlarda, Bellamy'nin babası sonunda ortaya çıktı . Bellamy'nin annesinin, o evlenmeden önce Şansölye Jaha ile bir ilişkisi vardır ve Ark'ın lideri olur.Jaha'nın aslında babası olduğunu ve Wells'in kardeşi olduğunu öğrendiğinde, bu onun için heyecanlanan bir şey değildir.

Bellamy ve Clarke öpüşür mü?

Bellamy, gerekli olanı yaptıklarına onu ikna etmeye çalışır, ancak Clarke bunu düşünemez ve onları oraya nasıl getirdiğini bilerek her gün kurtardığı tüm insanlara bakamaz. Clarke daha sonra Bellamy'yi yanağından öper ve ona sarılır. , ona herkesle ilgilenmesini söylüyor.

Clarke ve Bellamy birlikte mi uyuyor?

Üçüncü ve Dördüncü Sezon boyunca, çift ​​iki kez birlikte uyur ama romantik bir ilişki sürdürmez . Beşinci Sezonda, altı yıldır birbirlerini görmedikten sonra ikisi de hayatına devam ediyor ama yine de birbirlerine değer veriyorlar. Ondan sonra arkadaş kalırlar.


Madi gerçek bir Nightblood mu?

Madi, Dünya'da doğdu ve Shallow Valley Klanının bir üyesi. O bir Gece Kanı ve ailesi, Conclaves'te yer almak zorunda kalmaması için onu Flamekeeper izcilerinden sakladı.

Baylis Emori'yi ne yaptı?

Grup, Emori'nin iddia ettiği gibi Sangedakru olmadığını anladığında Emori'nin aldatmacası ortaya çıkar. Kalıntılarını inceleyen Jackson, radyasyonda pıhtılaşmayı önleyen bir katkı maddesi ve ölümüne neden oldu.

Lexa'dan sonraki komutan kim?

Ontario üçüncü sezonda yinelenen bir karakterdi. Aktris Rhiannon Fish tarafından canlandırıldı ve 'Watch the Thrones'da çıkış yaptı. Ontari, Buz Ulusu'ndan bir Nightblood'du ve Lexa'nın ölümünden sonra bir sonraki Komutan olmak için Polis'e geldi.

Bellamy Clarke'a aşık mı?

Gösteri sadece kitaplara dayalı olsa da ve şu anda kaynak materyalde keşfedilen herhangi bir alanı çok aşmış olsa da, Bellamy'den bahsetmekte fayda var. ve Clarke'ın dizinin yer aldığı kitaplarda romantik bir ilişkisi var. dayanır. Sonunda nişanlanırlar ve ormanda bir ev inşa ettikleri ima edilir.


100 Neden İptal Edildi?

12 Mart 2020'de Warner Bros. Television tüm programlarının prodüksiyonunu durdurdu. COVID-19 salgını nedeniyle Ancak yazar Kim Shumway, yedinci sezon çekimlerini tamamlayabileceklerini doğruladı.