Muggle'lara karşı kartlar çocuk dostu mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nikki Thompson
Puan: 4.7/5(20 oy)

Tahmin edebileceğiniz gibi, Muggle'lar İnsanlığa Karşı seti yaş derecelendirmesi ve kısıtlaması var . Bu set, kartlarda kullanılan uygunsuz ve sıklıkla cinsel temalar nedeniyle 17 yaş ve üzeri kişilere önerilir.

Muggle'lara karşı kartlar çocuklar için mi?

bu oyun kesinlikle sadece yetişkin oyuncular içindir , bu yüzden güven bana, herhangi bir aile toplantısında dışarı çıkarmak istemezsin.

Muggle'lara karşı kartlar uygunsuz mu?

Muggle'lara Karşı Kartlar, rezil grup oyunu İnsanlığa Karşı Kartlar'da yansıtılıyor. ... Oyun oldukça kirli Orijinal Cards Against Humanity Game'den biraz daha az saldırgan olmasına rağmen, birçok NSFW konusunu ele aldığı için.

İnsanlığa Karşı Kartlar 12 yaşındakiler için uygun mu?

Normal İnsanlığa Karşı Kartların çoğu çoğu çocuk için uygun değildir, ancak şirket, oyunun bu sürümünün 8 yaş ve üstü insanlar için tasarlandığını ve içeriğin PG dereceli . Cards Against Humanity'ye göre oyun, ailelerle de oynanarak test edildi.

İnsanlığa Karşı Kartların çocuklara uygun bir versiyonu var mı?

İnsanlığa Karşı Kartlar: Aile Sürümü Cards Against Humanity'ye benzeyen yeni bir boşluk doldurma komedi oyunudur, ancak çocuklar ve yetişkinlerin birlikte oynaması için yapılmıştır.

MUGGLES'A KARŞI HARRY POTTER KARTLARI! ft.TheBakeey

27 ilgili soru bulundu

İnsanlığa Karşı Bir SFW Kartı Var mı?

İnsanlığa Karşı Kartlar: Aile Sürümü Çocuklar ve yetişkinlerin birlikte oynaması için yazılmış olması dışında, İnsanlığa Karşı Kartlara benzeyen yeni bir parti oyunudur. Her turda bir oyuncu siyah bir karttan bir soru sorar ve diğer herkes en komik beyaz kartıyla cevap verir.

Kartlar Disney'e karşı çocuk dostu mu?

Daha önce oynadığınız parti oyunlarının çoğunun aksine, Cards Against Disney, siz ve arkadaşlarınız kadar aşağılık ve garip! Bilgelere söylüyorum, 17 ve daha büyük yaştaki arkadaşlarınızla oynamak için eğlenceli bir Disney temalı oyun arıyorsanız, bu sizin için olabilir. Yine de, bu oyun kesinlikle çocuklar için değil.

İnsanlığa Karşı Kartlar okul için uygun mu?

Bu bir M dereceli oyun ve öyle olmasa bile, onu herhangi bir ustalıkla oynamak için gereken dil bilgisi düzeyi, küçük bir çocuğun düzeyinin çok ötesindedir.

İnsanlığa karşı kart almak için kaç yaşında olmak gerekiyor?

çağlar için 17 ve üstü .

Disney kırmızı ve siyah kartları arasındaki fark nedir?

Kırmızı Kutu var 260 Kırmızı Kart ve 568 Beyaz Kart , bu arada Kara Kutu tamamen aynı numaraya sahiptir, ancak Kırmızı ve Beyaz yerine kartlar Siyah ve Beyaz renkli olacaktır (260 Siyah Kart; 568 Beyaz Kart). ... Disney Box'a Karşı Kartları çeşitli yerlerden alabilirsiniz.

Muggle'lara Karşı Kartlar Nelerdir?

Muggle'lara Karşı Kartlar, resmi olmayan İnsanlığa Karşı Kartlar genişleme paketi , Harry Potter hayranları için gerçek bir oyun değiştirici. Bir sonraki Harry Potter partiniz Muggle'lara Karşı Kartlar sayesinde çok daha eğlenceli hale geldi.

İnsanlığa Karşı Kartların kaç versiyonu var?

şu anda var dört versiyon temel oyun seti: orijinal Amerikan olanı, ardından Birleşik Krallık, Kanada ve Avustralya ve Yeni Zelanda için üç bölgesel varyasyon. Bu varyasyonlar, yerel pazarla daha alakalı referanslar için bazı kartları değiştirir.

Bir CAH paketinde kaç kart var?

İle birlikte geliyor 300 tamamen oyununuza karıştırabileceğiniz yeni kartlar (245 beyaz ve 55 siyah). Yazdığımız en iyi genişleme. Kırmızı ve Mavi Kutular gerekli değildir, ancak yürekten tavsiye edilir.

Tüm kartları olan nedir?

Tüm Kartları Olan Bir, klasik (kötü şöhretli) boşluk doldurma kart oyununa ürkütücü bir şekilde benziyor. 99 gri kart ve 180 beyaz kartla birlikte gelir, tümü şovun en unutulmaz planlarından ve sözlerinden bazılarına dayanan soru ve cevapları içerir.

Elmalar, İnsanlığa Karşı Kartlar gibi midir?

#01 | Insanlığa karşı kartlar

İnsanlığa Karşı Kartlar, Apples to Apples gibi oyunların listesini yapar çünkü temelde birkaç tweaks ile aynı oyun . Her şeyden önce, bu kasıtlı olarak çocuklar için değil. Bunu çocuklarla oynamayın, eğer Apples to Apples hakkında sevdiğiniz şey buysa, bu o değil.

İnsanlığa Karşı Kartların hangi versiyonu en iyisidir?

İnsanlığa Karşı En İyi Kartlar genişleme paketleri

  • 1) İnsanlığa Karşı Kartlar: Dönem Paketi.
  • 2) İnsanlığa Karşı Kartlar: Geek Paketi.
  • 3) İnsanlığa Karşı Kartlar: Yeşil Kutu.
  • 4) İnsanlığa Karşı Kartlar: Üniversite Paketi.
  • 5) İnsanlığa Karşı Kartlar Tasarım Paketi.
  • 7) İnsanlığa Karşı Kartlar: World Wide Web Paketi.
  • 8) İnsanlığa Karşı Kartlar: Bilim Kurgu Paketi.

Çocuklara Karşı Olgunluk, Cards Against Humanity Family Edition ile aynı mı?

Olgunluğa Karşı Çocuklar İnsanlığa Karşı Kartların aile dostu versiyonu oynaması basit, hem çocuklar hem de yetişkinler için büyük kahkahalar sunuyor.

Disney'e karşı kartlar nasıl?

Ürün Açıklaması

Disney'e Karşı Kartlar bir korkunç insanlar için parti oyunu , daha önce oynadığınız parti oyunlarının çoğundan farklı olarak Cards Against Disney, siz ve arkadaşlarınız kadar aşağılık ve garip! Nasıl Oynanır: ... Diğerleri soruyu cevaplar veya kartçıya gizlenmiş beyaz bir kart vererek boşluğu doldurur.

İnsanlığa Karşı Kartların kuralları nelerdir?

Rastgele seçilen bir oyuncu, Kart Çarı olarak başlar ve bir Kara Kart oynar. Kart Çarı, Kara Karttaki soruyu veya boşluk doldurma ifadesini yüksek sesle okur. Diğer herkes soruyu cevaplar veya bir Beyaz Kartı kapalı olarak Kart Çarına ileterek boşluğu doldurur. .

İnsanlığa Karşı Disney Kartları Nedir?

Yaratıcılarının sözleriyle İnsanlığa Karşı Kartlar korkunç insanlar için bir oyun, arkadaşlarınız kadar aşağılık ve garip . Bu parti oyununda, herkes siyah bir karttan bir soru sorarken, diğer oyuncular beyaz kartlardan en komik (veya en tuhaf) cevaplarını seçebilirler.

Xyzzy güvendeymişsin gibi davran mı?

Xyzzy Olduğunu Takdir çevrimiçi İnsanlığa Karşı Kartlar sitelerinden biridir - 2020 kilitlenmesinden önceki birkaç kişiden biriydi ve birkaç kez çökse de, hala oldukça güvenilir .

Ailenle İnsanlığa Karşı Kartlar oynayabilir misin?

Nasıl oynanır: A ebeveyn oyuncu, beyaz 'cevap' kartlarını gönderecek olan diğer oyunculara kırmızı bir 'soru' kartı okuyacaktır. Ebeveyn en çok beğendiği cevabı seçer ve kazanan sonraki tur için ebeveyn olur (kazanan cevabı gönderdikleri soru kartını tutarak).

Nasıl Xyzzy gibi davranırsın?

Kendi oyununuzu barındırmak istiyorsanız:

  1. Pretend You're Xyzzy'ye giriş yapın (bir hesaba ihtiyacınız yok, sadece bir isme ihtiyacınız var)
  2. Sol üstteki Oyun Oluştur'a tıklayın.
  3. (isteğe bağlı) Oyununuzu parolayla koruyun. ...
  4. Cardcast desteleri ekleyin (Cards Against Arda veya Tolkien'i aramanızı öneririz).

İnsanlığa Karşı En Kirli Kartlar genişleme paketi nedir?

Saçma Kutu Cards Against Humanity'nin bir genişletmesidir. Yazdığımız en tuhaf 300 kartı içerir (255 beyaz ve 45 siyah). Bu kartlar bize 20 yıl çölde dolaştıktan sonra geldi.