Motsi mabuse şimdi nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kaleb Baumbach MD
Puan: 4.6/5(28 oy)

Kesinlikle Gel Dans eden yargıç Motsi Mabuse'de yaşıyor Almanya kocası Evgenij Voznyuk ve kızları ile birlikte ve Motsi,...

Motsi neden Almanya'ya gitti?

Cuma günü Instagram'a giderek dans gurusu Motsi, Almanya'ya döndükten sonra birisi onun dans okuluna girmeye çalıştı suçu 'çözmek' için Alman polisiyle birlikte çalıştığını söyledi.

Motsi Mabuse neden eve gitti?

39 yaşındaki Motsi, Almanya gezisi acildi ' ve şimdi kilitlenme sırasında İngiltere'den ayrılma nedenini açıkladı. Birisi dans okuluna girmeye çalıştıktan sonra Instagram'daki hayranlarına polisle çalıştığını söyledi. ... Biri okulumuza girmeye çalıştı @motsimabuse_taunustanzschule.

motsi Mabuse'un bebeği mi olacak?

Strictly Come Dancing yargıcı Instagram Stories'e, kocası Evgenij Voznyuk ile paylaştığı küçüğü için 'minnettarlığını' ifade ettiği yürekten bir gönderi yükledi. Motsi, 'Kızımla vakit geçirmek için her gün çok heyecanlıyım' çocuğunun adını asla kamuya açıklamamış - başlamak.

Motsi Mabuse geri mi dönüyor?

İnsanlardan genellikle 14 gün tecrit etmeleri isteniyor ve şovun hayranları için şükürler olsun, Motsi'nin izolasyon dönemi artık neredeyse bitti. Yargıç, 21 Kasım Cumartesi günkü programda video görüşmesi sırasında kendisinin stüdyoya geri döneceğini doğruladı. 28 kasım bölüm .

Motsi Mabuse Kesinlikle Katılmaktan Gergin Olduğunu Açıkladı | Bu sabah

44 ilgili soru bulundu

Hangi Yargıç ayrılıyor?

Bruno Tonioli Strictly Come Dancing 2021 için jüri heyetine geri dönmeyecek. Jürinin yerini, 2020'de yarışmada iki hafta jüri olarak görev yapan, yarışmanın en uzun süredir hizmet veren profesyonel dansçısı Anton Du Beke alacak.

Moti Mabuse Alman mı?

Hareket Almanca yaşıyor ve daha önce 2011'de Das Supertalent'ta yargıç olarak yer alırken, ülkenin Strictly, Let's Dance versiyonunda yargıçtır.

Motsi Mabuse Oti Mabuse kardeş mi?

Yıkıcı yetenekli Mobuse kardeşleri duymadıysanız, bir kayanın altında yaşıyor olmalısınız. Oti ve Motsi Mabuse. Şimdi, 30 yaşındaki Oti, bu hafta sonu ITV'de başlayacak olan The Masked Dancer'da jüri üyesi olarak daha da ünlü olmaya hazırlanıyor.

Motsi ve Oti ilişkili mi?

Yeni Strictly Come Dancing yargıcı Motsi Mabuse olarak açıklandı! ... Soyadını tanıyorsanız, çünkü o Strictly dance pro Oti'nin kız kardeşi Aynı zamanda The Greatest Dancer'da dans kaptanıydı.

Motsi ne kadar kilo verdi?

Motsi Mabuse 2. kaybettikten sonra

'Tamam, çikolatamı yiyebilirim ve hala kilo veriyorum' gibi olmak benim için önemliydi. kaybettim 14kg ve kişisel bakımın önemini keşfetti. Bir anne olarak, aileme ve yaptığım diğer her şeye zaman ayırmadan önce benim için iyi hissetmek için zaman ayırmayı öğrenmem gerekiyordu.

Yaşlı motsi ve OTI kimdir?

Oti Mabuse'un kız kardeşi kimdir? Oti'nin ablası Motsi Mabuse aynı zamanda profesyonel bir balo salonu dansçısı ve Strictly'nin Almanca versiyonuna da katıldı. Gösteride dansçı olarak iki yıl geçirdikten sonra Motsi jüri üyelerinden biri oldu.

Moxi ve Oti kardeşler mi?

Motsi ve Oti akraba mı? Evet onlar ! İki Strictly yıldız kardeştir.

Oti Mabuse kaç kez kazandı?

Sadece Oti değil sekiz kere Güney Afrika Latin Amerika Şampiyonu, aynı zamanda Dünya Avrupa Latin Yarı Finalisti ve Dünya Kupası Şampiyonası Yarı Finalisti dahil olmak üzere bir dizi unvan kazandı.

OTI Mabuse nasıl kilo verdi?

ouble Strictly Come Dancing şampiyonu Oti Mabuse, Bill Bailey'den yaşam tarzı ve diyet ipuçları alıyor. 2020 serisinde komedyen Bailey ile birlikte glitterball kupasını kaldıran dansçı, yıldızın kendisini onunla tanıştırdığını söyledi. ketojenik diyet - ve buna bağlı kalmak, kendini daha iyi hissetmesini sağlamıştı.

Hareket etmek Almanca mı?

Motshegetsi 'Motsi' Mabuse (11 Nisan 1981 doğumlu) bir Şu anda Almanya'da ikamet eden Güney Afrikalı dansçı . Strictly Come Dancing'in Almanca versiyonu olan Let's Dance'de yer aldı, başlangıçta profesyonel bir dansçı olarak göründü, ancak daha sonra şovda yargıç oldu.

motsi Otis kardeş mi?

Strictly Come Dancing'den Oti Mabuse, onunla konuşmadığını açıkladı kardeş Motsi üç ay için! Profesyonel dansçı, Motsi'nin yargıç olarak göründüğü geçen yılki dizide kardeşlerin hile suçlamalarını ortadan kaldırmak için birbirleriyle özel temastan kaçındıklarını itiraf etti.

Bruno neden kesinlikle 2021'de değil?

Onun yerini, 2020'deki yarışmada iki haftalık bir jüri olarak görev yapan, yarışmanın en uzun süredir hizmet veren profesyonel dansçısı Anton Du Beke alıyor. BBC One, sarsıntının şu nedenlerden kaynaklandığını söyledi. 'uluslararası seyahat kısıtlamalarına ilişkin devam eden belirsizlik ' Covid-19 kaynaklı.

Bruno Tonioli neden yargıç değil?

Vadesi dolmuş Covid-19'un neden olduğu uluslararası seyahat kısıtlamalarına , Bruno Tonioli bu yıl dizide yer alamayacak. Ayrıca ABD'de Yıldızlarla Dans konusunda jüri üyesi olduğu için her hafta iki ülke arasında seyahat etmesi gerekiyor.

Bruno, 2021'i Kesin Olarak Yargılıyor mu?

O, Kesinlikle Yargılama Kurulunun en yüksek sesi, pek çok kişi Bruno Tonioli'nin bunu duyduğuna üzülecek. tekrar gösteriye dönmeyecek . İlk diziden beri ekranda olan İtalyan koreograf, 2021 dizisi için ABD'de kalıyor.