Mor buff smite'ta ne yapar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Zoe Crist Sr.
Puan: 5/5(35 oy)

Mor/Void: Bu güçlendirme yakındaki düşman tanrıların korumalarını, maksimum 4'e kadar istiflenen yarıçapta düşman başına 10 + 2 azaltır . 55 birim alan etkisi ve 120 saniye sürer. Kırmızı/Hasar: Bu güçlendirme, bir düşman tanrıya çarparken Fiziksel ve Büyülü hasarı %10, %15 artırır.

Buff'lar smite'ta ne yapar?

buff Hareket hızını %5 ve MP5'i 20 ila 30 artırır , 0-15 dakika arasında 3 katmanla zaman içinde ölçeklendirme.

Kırmızı buff smite'ta ne yapar?

Hasar güçlendirmesine sahip olmak, orta koridor oyuncunuzun koridorunu eskisinden çok daha güçlü bir şekilde iterek erken harita kontrolü kazanmasını sağlar. Oyunun sonunda, kırmızı tutkunu olan bir Büyücü uygun şekilde kullanılan yeteneklerle düşman ekibini kolayca yok edebilir .

Altın öfkeyi öldürmek vuruşta ne yapar?

Altın Öfke'nin sona ermesiyle birlikte, büyük adam hakkında konuşalım: Ateş Devi. Onun hakkında ne biliyoruz? O verir 50 fiziksel güç, 70 büyü gücü, Kulelere ve Anka Kuşlarına karşı %20 bonus ve 5 saniye boyunca %4 sağlık ve mana yenilenmesi veren bir güçlendirme .

Ateş büyücüsünü öldürmek smite'ta ne yapar?

Pyromancer, Portal Demon ile aynı yerde bulunur, ancak onu öldürdüğünüzde bir portal oluşturmaz. Bunun yerine, çıktıktan sonra 15 saniye boyunca %40 hareket hızı güçlendirmesi alırsınız. çeşme (Swift Wing'e benzer).

Smite Kılavuzu: GÜÇLENDİRME AÇIKLAMALARI VE HIZLI GÜÇLENDİRME İPUÇLARI ! | Incon

15 ilgili soru bulundu

Smite'taki en iyi Jungler kim?

En İyi 5 Smite En İyi Junglers (2020) Sezon 7!

  • Merkür, Tanrıların Roma Elçisi. ...
  • Bastet, Mısır Kedi Tanrıçası. ...
  • Ratatoskr, İskandinav Sincap. ...
  • Susano-o, Japon Yaz Fırtınaları Tanrısı. ...
  • Da Ji, Çin Dokuz Kuyruklu Tilki Ruhu.

Arka kapı korumaları nedir?

Tüm bu yapılar, 'Arka Kapı Korumaları' olarak bilinen ve onlara izin veren bir mekanizmaya sahiptir. Saldırı menzilinde hiçbir düşman minyon olmadığında %50 hasar azaltma . Bu, düşman yapılarını 'arka kapı' yapmak için kölelerinin önünde hareket eden oyuncuları caydırmak ve bunun yerine daha tavsiye edilen bir strateji izlemek içindir.

Oni Fury neyi vurur?

Oni Fury nedenleri 3 şeritte de bir sonraki Minyon dalgası Ateş Minion Takviyesi ile istiflenebilen MUHTEŞEM bir güçlendirmeye sahip olun. Oni Fury Minyon Takviyesi, hasarlarını %150, sağlıklarını %50, Fiziksel Korumalarını 50 ve Sihirli Korumalarını 60 arttırır.

Oni öfkesi ne yapar?

Blood Fury aktifken, Oni ölümcül olur ve ek yeteneklere erişim kazanır : Demon Dash ve Demon Strike. Bir Demon Dash gerçekleştirmek için Blood Fury etkinken Güç düğmesini basılı tutun. Bu yetenek, Oni'nin büyük mesafeleri hızla kat etmesini sağlar.


iblis kral vur nedir?

Öyle bir çizgi yeteneği var ki 400 büyü hasarı verir ve düşmanları havaya savurur . Bu canavar öldürülürse 'Boğa iblis kralının kudretini' verir, düşman kulesini veya anka kuşunu devre dışı bırakır.

Draugr smite nedir?

Yama notlarının açıkladığı gibi, yeni harita alanları, patikalar ve ilgi çekici noktalar haritanın akışını değiştirecek ve Ocean's Fury de Draugr şeklinde yeni bir hedef kazanıyor. muzaffer ekibe, savaşın gidişatını değiştirmeye yardımcı olabilecek kulelere ve anka kuşlarına uzun bir savunma güçlendirmesi verir.

Gelişmiş ateş devi nedir?

Gelişmiş Ateş Devi oyunları daha hızlı bitirmek ve minyonlar olmadan kuleleri yok edebilmek için tasarlandı titan odasına itmeler kurmaya yardımcı olur.

MP5 smite nasıl çalışır?

MP5 (5 başına Mana, Mana Yenilenmesi olarak da bilinir) Bir tanrının 5 saniye içinde pasif olarak yeniden kazanacağı Mana miktarını ölçmek için kullanılan istatistik . Değer ne kadar yüksek olursa, o kadar fazla Mana geri yüklenir.


Gılgamış perişan mı?

Uruk Kralı Gılgamış, Tanrıların Savaş Alanı'nda Tiamat ile karşı karşıya gelir. ... Kral Gılgamış Nisan 2021'de SMITE'ta mevcut olacak .

Çarpışma testi Janus cildini nasıl edinebilirim?

Çarpışma Testi Janus, Sezon 8 dereceli görünüm ödülüdür. Oyuncular 75 dereceli maç kazan bu skini kazanacak.

Boşluk buffı ne işe yarar?

Mor/Void: Bu güçlendirme yakındaki düşman tanrıların korumalarını, maksimum 4'e kadar istiflenen yarıçapta düşman başına 10 + 2 azaltır . 55 birim alan etkisi ve 120 saniye sürer. Kırmızı/Hasar: Bu güçlendirme, bir düşman tanrıya çarparken Fiziksel ve Büyülü hasarı %10, %15 artırır.

fethetmek nedir?

Örneğin, Smite'ın Fetih Modunda Oyuncuların o anki maç için sahip olacakları Rolü 'bildirmelerine' izin veren Rol Çağrı Sistemi . ... Ancak MOBA hayranları, Smite'ın Rol Çağrı Sisteminin düşündüklerinden daha fazla karmaşıklığa sahip olduğunu fark edebilirler.


Cellat kulelerde çalışır mı?

Kulelerde işe yarayan tek debuff chaac'ın yağmur dansı ve doğal olarak nuwa's 3... Kasap bıçakları ve loki's 3 gibi diğer beceriler de üzerinde çalışmaz.

Titan'ı çarparak iyileştirebilir misin?

Titan'a zarar verir ve ardından düşman üssünden ayrılırsanız, Titan sağlığının bir yüzdesini iyileştirecek ! Benzer şekilde, Titan'ın hedef alanındayken bir düşman Tanrı'ya saldırırsanız, sağlığının belirli bir yüzdesini iyileştirecektir!

Kalem kulelere vurur mu?

Hem Tier 1 hem de Tier 2 kulenin 150 koruması vardır, bu nedenle bir Penetrasyon öğesi yalnızca sizin lehinize çalışır ! Bununla birlikte, Penetration, ADC veya Junglers gibi zırhı olmayan veya çok az zırhı olan 'squishie'lere karşı da kullanılabilir.

smite'taki en iyi solo kim?

Smite Sezon 8'in En İyi Solo Koridor Oyuncuları. Guan Yu – Dereceli Fetih'e dayanarak, Gaun Yu tartışmasız tüm oyundaki en iyi performans gösteren Tanrı'dır. Yeteneklerinden ikisi, bekleme süresini iki saniye düşürür ve yeteneklerinin çoğu, özellikle geri tepmelere karşı genel olarak CC'ye karşı bağışıklık kazanmasını sağlar.


Cthulhu'nun başı belada mı?

Cthulhu SMITE'taki oynanabilir Tanrılardan biri .

Vuruşta en az oynayan Tanrı kimdir?

Hel ve Bastet Tyr yeni olduğu için sadece 39. sırada.

Smite'ta en yüksek sağlığa sahip olan kim?

En çok HP'ye sahip Avcılar için 1 numaradan gelen Apollo'yu güçlendirmek . Müzik tanrısı Apollo, en çok yüksek hareketliliği ile tanınır. 450 temel HP ile gelir ve her ek seviyede 77 HP kazanır, 20. seviyede 1990 temel HP'sini maksimuma çıkarır.