Mitch ve Cam Missouri'ye mi taşınacak?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Roosevelt Grimes DVM
Puan: 4.7/5(39 oy)

ABC'nin 'Modern Ailesi' 11 sezonun ardından 2020'de sona erdi. Final sırasında, Alex İsviçre'de yeni bir işe girer ve Luke üniversiteye gider. Gösterinin sonunda, Mitch, Cam ve iki çocuğu, çocukları için hazırlandı. Missouri'ye taşın .

Mitchell Missouri'ye mi taşınıyor?

Serinin sonunda Mitchell ve Cam Missouri'ye taşın Cam'e hayalindeki futbol koçluğu işi teklif edildiğinde.

Cam, Missouri'deki işi kabul ediyor mu?

Mitch ve Cam yeni evlerine taşınırken Cam, onun futbol antrenörlüğü işi Missouri'de.

Cam ve Mitch nerede yaşıyor?

Gerçek hayatta, Mitch ve Cam'in asmalarla kaplı evi olarak hizmet veren büyüleyici iki katlı, 2211 Fox Hills Drive, Century City, CA . Gösterinin çekildiği stüdyoların bulunduğu caddede ve Dunphy'nin evine oldukça yakın.

Mitch ve Cam bir apartman dairesinde mi yoksa bir evde mi yaşıyor?

Mitchell ve Cameron, kızları Lily'nin babasıdır ve bir dubleksin birinci katında yaşamak (üst yarıyı kiralamak). Moda ve yetenek konusunda gerçek bir gözü olan iki adam olarak, evleri sofistike ve kendi zevklerine uyuyor (seçtikleri dekor, arkadaşları Pepper tarafından sürekli dalga geçilse de).

Mitch ve Cam Missouri'ye Taşınıyor - Modern Aile

35 ilgili soru bulundu

Mitchell ve Cam bir evde mi yaşıyor?

bu Pritchett-Tucker Evi Mitchell Pritchett ve Cameron Tucker'ın evlat edindikleri Vietnamlı kızları Lily Tucker-Pritchett ile birlikte yaşadıkları yer. Eylemin çoğu oturma odasında veya Lily'nin yatak odasında gerçekleştiğinden, bu en az görülen evdir. ... Gerçek ev Century City'de bulunuyor.

Claire ve Phil boşanıyor mu?

Modern Family'de Claire (Julie Bowen) ve Phil Dunphey (Ty Burrell) birlikte kaldılar. Gerçek hayatta Bowen kocasından boşandı. Scott Phillips 13 yıllık evlilikten sonra 2018'de. ... Boşanmanın nihai olduğunun farkında bile değildi.

Cam ve Mitchell, Sezon 11'de başka bir bebek alacak mı?

'Modern Aile' Sezon 11: Mitch ve Cam ikinci bir çocuğu evlat edindi , hayranlar 'Lily sonunda üvey kardeşi yetiştirecek' diyor... Mitch ve Cam ikinci bir çocuğu evlat edinmeye karar verdiklerinde, 'Modern Family'nin 11. Sezonunun bitmesine sadece bir bölüm kaldı.

Pepper neden Modern Family finalinde yer almadı?

Aslında, Sarah Hyland Frank'in ölümü için daha fazla hazırlıklı değil Modern Family izleyicilerinden dizi finalinden önce. ... Hyland, ET aracılığıyla şunları söyledi: Bu yüzden Modern Family'nin içinde olmadığım bölümlerinin senaryolarını okumuyorum, bu yüzden hepinizle birlikte büyükbabamın da öldüğünü öğrendim.


Claire neden dolap işini bıraktı?

Claire, babasının dolap şirketinin CEO'su olarak işini bıraktı ve çalışmayı ne kadar özlediğini de fark etti. ailesine vakit ayırmaya o kadar alıştı ki ve artık buna sahip olmamasından hoşlanmadı, özellikle şimdi iki yeni torunla.

Alex Dunphy bekaretini ne zaman kaybetti?

16 yaşında, bazen 'A Hard Jay's Night' olayları sırasında eğlence amaçlı içmeye başladı. Bekaretini kaybetti 17 yaş 'Çift Tıklama'da yanlışlıkla babasına açıkladığı gibi. Kardeşi ve kız kardeşi gibi Alex'in de alerjisi var.

Manny, Modern Family'nin sonunda nereye gidiyor?

Manny (Rico Rodriguez) yaz için şehirden uzaklaşıyor, ancak geleceği, geri kalan süre boyunca ebeveynlerinden biriyle yaşamak gibi görünüyor. Cam ve Gloria ile olan o rastgele sahnenin ne olduğunu bilmiyorum ama Cam ve Mitchell Missouri , böylece eski futbol antrenörü olabilir ve ikincisi onu destekleyebilir.

Mitch ve Cam Missouri'ye mi taşınıyor?

ABC'nin 'Modern Ailesi' 11 sezonun ardından 2020'de sona erdi. Final sırasında, Alex İsviçre'de yeni bir işe girer ve Luke üniversiteye gider. Gösterinin sonunda, Mitch, Cam ve iki çocuğu, çocukları için hazırlandı. Missouri'ye taşın .


Modern Family'de Lily'yi neden değiştirdiler?

Ella ve Jaden Hiller, Modern Family'de 1. ve 2. sezonda Lily Tucker-Pritchett'ı oynayan iki ikiz Amerikalı aktris. 3. sezondan itibaren onların yerini Aubrey Anderson-Emmons aldı. çünkü çocuklar devam etmek istemediler.

Modern Family'den Mitchell heteroseksüel mi?

Stonestreet heteroseksüeldir. ve tasasız bir şekilde kendisini 'açıkça heteroseksüel' olarak tanımlamıştır. Stonestreet'in karakterinin kocası Mitchell Pritchett'i oynayan ve gerçek hayatta eşcinsel olan Modern Family'nin başrol oyuncusu Jesse Tyler Ferguson, Stonestreet'e şakayla 'ücretli gey' dedi.

Mitch ve Cam başka bir bebek mi evlat edindiler?

Ayrıca, hikaye ile başarısız evlat edinme Mitch ve Cameron'ın ikinci bir bebeği ve iki oyuncunun hayal kırıklığı ve hayal kırıklığı sahnesini oynama şekli olumlu geribildirim aldı.

Claire'in Modern Family'de başka bir bebeği var mı?

Alex . Alex Claire'in ikinci kızı.


Cam ve Mitch oğullarının adını ne koydu?

Rexford Jason Tucker-Pritchett Mitchell ve Cameron'ın üvey oğlu ve Lily'nin üvey kardeşidir.

Phil ve Claire gerçek hayatta evliler mi?

Sadık baba ve sadık kocası Phil Dunphy, Modern Family'de sık sık kuşatılmış Claire ile evlidir, ancak gerçek hayatta, aktör Ty Burrell, karısı Holly ile evlendi. , profesyonel bir aşçı, 2000'den beri. ... Eşim ve ben her akşam yemekte oturduğun evlerde büyüdük.

Alex Dunphy kiminle çıkıyor?

Arvin biri felsefe diğeri geometri dalında olmak üzere iki kez Vanderscoff Grant kazandı. Dizi finalinde, o ve Alex bir ilişki içindedir.

Cam ve Mitchell modern ailede nerede yaşıyor?

Mitch ve Cam House Modern Aile

Jay'in evi kadar süslü olmasa da, Mitch ve Cam'in Modern Ailesi Los Angeles'ta 2211 Fox Hills Drive hala çarpıcı. 1929'da inşa edilen ev, mimari olarak konuşan bazı ciddi İspanyol sömürge titreşimleri veriyor.


Modern Family gerçek bir evde mi çekiliyor?

Gösteri büyük ölçüde stüdyoda çekilmiş olsa da, gösteri bazı mükemmel evler içeriyor. Gösterideki bazı dış mekan çekimlerinin arka planı olarak kullanıldılar. Fancypantshomes.com tarafından hazırlanan bir rapora göre, gerçek hayattaki Pritchett evi Brentwood, California'da 121 S. Cliffwood Ave.'de yer almaktadır.

Cam ve Mitchell üst kata çıkıyor mu?

9 MITCHELL CAM'IN MİRASINI BABASINA VERDİ

Cam'in bu sözde amcayı tanımadığı düşünülürse, atıldı ama ikisi parayı alıp üst kattaki daireyi almaya karar verdiler. .