yrkkh'de mishti kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Peggie Rogahn Doktora
Puan: 4.3/5(67 oy)

Döküm. rhea sharma Mishti'yi, Shaheer Sheikh'i Abir'i canlandıracak şekilde seçildi. Lata Sabharwal, Sanjeev Seth, Pooja Joshi Arora, Akshaya Naik, Amardeep Jha, Kshitee Jog, Shivangi Joshi ve Mohsin Khan, ana dizi Yeh Rishta Kya Kehlata Hai'den kendi rollerini yeniden canlandırıyorlar.

Mishti'nin Akshara ile ilişkisi nedir?

Mishti'ye girin, Naira'nın tatlı küçük kuzeni Akshara ve Naitik'e giden ve onlara Kaira'nın birbirlerine olan hislerini anlatan. Onun çabasıyla Naira ve Kartik bir araya gelir ve gerisi tarih olur. En sonuncusu, tatlı küçük Mishti'nin artık büyüdüğü ve kendine ait bir dizi elde etmeye hazır olduğu.

Yrkkh'ta Misti kimdi?

Videoda, Yeh Rishta Kya Kehlata Hai'den Shivangi Joshi, Rhea Sharma'yı Mishti olarak tanıtıyor. Deneyimsiz olanlar için, Mishti tarafından oynanan Aarnaa Sharma Naman ve Karishma'nın kızıydı.

Yrkkh'ta küçük Mishti kimdi?

Aarnaa Sharma 13 Şubat 2009'da Jaipur, Rajasthan, Hindistan'da doğdu. O bir aktris, bilinen ...

Mishti neden Yrkkh'tan ayrıldı?

Mişti Devyaani'den hoşlanmadığı için geri çekildi . Onu ailesinden uzaklaştıran Devyaani'den hoşlanmaz. Mishti ve Kuhu her zaman olduğu gibi sevimli kavgalarına girerler. Naira ile tanışacakları için mutlu olurlar.

YRHPK Major Twist: Naman-Mishti'nin ayrılmasının ardındaki gerçek sebep ortaya çıktı

31 ilgili soru bulundu

Yrkkh'taki Mishti hikayesi nedir?

Mişti Naman ve Karishma'nın kızı . Naman ve Naitik kardeşler (kan bağı yok, ebeveynleri farklı. Naitik'in babası yeniden evlendi ve Naman'ın annesi de öyle - ikinci evlilikten önce zaten naitik & naman'a sahipler) Ve Naitik Naira'nın babası. Baba tarafından kuzenler ama kan bağı yok.

Yrkkh'ta Karishma kimdi?

Karishma Sawant yeni hikayede Akshara karakterini oynayacak. Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 2009 yılında piyasaya sürüldü.

Yeh Rishta Kya Kehlata'daki chikki'ye ne oldu?

Şovda, Chikki, onu sadece parasal kazançları için isteyen zavallı annesi tarafından elinden alındı, başka türlü değil. . Öte yandan, Akshara ve Naitik, Chikki ve annesinin ilişkisi arasında çok şüpheli bir şey olduğunun farkında oldukları için Chikki için endişeleniyorlar.

Yrkkh'daki KUHU ebeveynleri kimdir?

Aah, durumlar her zaman işaret ederken Naitik (Karan Mehra) Kuhu'nun babası olarak gerçek şu ki Kuhu, Maheshwari ailesinin, yani Akshara'nın ailesinin torunu olacak. Ve duyduğumuz kadarıyla Kuhu, Shaurya'nın (Yash Gera) kızı olacak.


Akshara neden Singhania'dan atıldı?

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai'nin yaklaşan bölümü, Bhabhimaa'nın Akshara'yı (Hina Khan) suçladığını gösteriyor. Daddaji'nin ölümü için ve onu evden kovuyor. Bhabhima, Akshara'yı yere iter ve onunla olan tüm ilişkilerini koparır. Bhabhimaa, Akshara'nın yüzüne kapıyı kapattığında tüm aile şok olur.

Yrhpk'deki Mishti'nin babası kimdir?

Son raporlara göre, yapımcılar kesinleşti aktör Jay Pathak spin-off'ta Rhea Sharma namı diğer Mishti'nin babası Naman rolünü oynamak.

Yrkkh'taki Akshara kızı kim?

Akshara ve Naitik'in bir kızı var, Naira .

Kim Mishti ebeveynleri?

Mishti, Indrani Chakraborty olarak 20 Aralık 1987'de Kalküta, Batı Bengal, Hindistan'da Bengalli bir ailede doğdu. O annesi Beena Chakraborty ev hanımı ve babası inşaat iş adamıdır. .


KUHU kabul edildi mi?

Meenakshi, Kuhu, Mishti ve Kunal'ın örneklerini veriyor. evlat edinilmiş çocuklar da .

KUHU'nun annesi kimdir?

sneha kuhu'nun annesi | Yeh Rishta Kya Kehlata Hai.

Shaurya ve Varsha arasında ne oldu?

Varsha, kocası Shaurya'nın ihaneti üzerine yıkılır ve evden ayrılmaya karar verir. . Shaurya'nın babası, hatası için ona tokat atar ve ona Varsha'nın değil, evden çıkmak zorunda kalacağını sorar.

Yrkkh'deki jasmeet'in gerçek adı nedir?

Sewani programı Yeh Rishta Kya Kehlata Hai'de Anshuman'ın (Aman Sharma) eşi Jasmeet Maheshwari'yi canlandırdı.


Yrkkh'ta Rashmi ve Nikhil'e ne oldu?

Şok olur ve Karishma'ya şunu söyler: Nikhil, Rashmi'ye boşanma kağıtları gönderdi . Karar verirler ve eve dönerler. Doktor Rashmi'yi tedavi eder ve şimdi iyi olduğunu, strese girdiğini söyler.

Rashmi Yrkkh'ta nasıl öldü?

Naira Rishikesh'e kaçtıktan bir süre sonra, Gayatri'nin ebeveynleri Rashmi ve Sameer Desai vefat eder. bir araba kazasında . Akshara ve Naitik daha sonra onu kendi kızları gibi yetiştirirler. Naira geri döndükten sonra Gayu, Naitik'in genç çalışanı Kartik Goenka'ya aşık olur.

Gayatri Yrkkh'ta nasıl öldü?

Gayatri'nin ölmesi uçurumdan düştükten sonra Star Plus'ta Yeh Rishta Kya Kehlata Hai.

Yrkkh ve Yrhpk arasındaki bağlantı nedir?

Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke Yeh Rishta Kya Kehlata Hai'nin yan ürünü ve son yıla başlamıştı. Her iki günlük sabun da Rajan Shahi'den başkası tarafından getirilmiyor.


Krishna Kartik ve Naira'nın kızı mı?

Kartik Naira ve Krishna sonsuza kadar birlikte olacak

Şimdi ikili, Krishna'yı benimserken, bunu öğreniyorlar. Krishna onların öz kızı Kaira'dır. Sudha ve Krishna'yı takas etmek isteyen serseriler aracılığıyla. Kartik Naira ve Krishna'nın bu gelişmeye nasıl tepki verdiğini görmek gerçekten ilginç olurdu.

Bhabhimaa Akshara'ya neden kızdı?

Bhabhi Maa üzgündü ve Daddaji'nin ölümünden sonra Bhabhi Maa ile görüşmedi. Naksh (Rohan Mehra) onları yeniden bir araya getirmek için çok uğraşacak ve sonunda başaracaktır. Bhabhi Maa, Akshara gibi olsa da, Akshara'ya kızgındır. ilki Daddaji'nin ölümünden ikincisinin sorumlu olduğunu düşünüyor .

Dadaji nasıl öldü?

Çoğunlukla MDH Dadaji olarak bilinen Mahashay Dharampal Gulati, 20. yüzyılın büyük bölümünde hayatta kaldı, ancak 2020'de hayatta kalamadı. Ölümü Perşembe sabahı açıklandı, kalbi durduktan sonra Delhi'deki Mata Chanan Devi Hastanesinde tedavi görüyordu.