Mike ve Natalie hala birlikteler mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Chesley Emard
Puan: 5/5(74 oy)

Büyük günlerine yaklaşan dramaya rağmen, Mike ve Natalie sonunda evlendi . In Touch, çevrimiçi kayıtlara göre çiftin 15 Nisan 2020'de Washington, Clallam County'de evlendiklerini doğrulayabilir.

Natalie ve Mike boşandı mı?

Natalie Mordovtseva hala Mike Youngquist ile evli . ... TLC izleyicileri, ilişkilerinin baştan sona mahkum olduğunu biliyorlardı ve sezonda bir ayrılık olacağını ima etmelerine rağmen, Tell-All, Natalie ve Mike ikinci sezonlarında evlendiler ve tahminen bir sonraki sezonda ayrıldıklarını açıkladılar.

Michael ve Natalie 2021'de hala birlikteler mi?

In Touch'ın daha önce bildirdiği gibi, Mike ve Natalie 2021'in başından beri ayrılar . ... Bir Clallam İlçe Mahkemesi katibi de In Touch'a devam eden bir boşanma olmadığını doğruladı. Hangi '90 Günlük Nişanlı' Çiftler Hala Birlikte? Eski çift, neredeyse tüm yolculuklarını TLC'de belgeledi.

Mike ve Natalie 90 günlük nişanlılarında hala birlikteler mi?

90 Günlük Nişanlısı Mike ve Natalie'nin evliliği neredeyse bitti . ... Çift evlilikleri üzerinde çalışmak istese de sürekli iletişim sorunları yaşıyordu ve Natalie sezon finalinde internetten tanıştığı Seattle'da yaşayan arkadaşı Juliana ile yaşamak için taşındı.

Mike ve Natalie'nin bebeği mi oldu?

Mike ve Natalie, TLC şovunun 8. sezonunda aşksız hikayelerini anlatmak için geri döndüklerinde, bazı hayranlar onların evli olduklarını zaten bildiği için bazı hayranlar onları hala birlikte görünce şok oldu. ... Ama 90 Day Fiancé 8. sezonda, bebek yapılmadı Trish, Natalie'ye HEA ile ilgili planlarını sorana kadar.

90 Günlük Nişanlısı Mike ve Natalie Şok Ayrılıktan Sonra Hala Birlikte Çekim Yapıyor

45 ilgili soru bulundu

Tiffany ve Ronald boşandı mı?

Ayrılıklarının ardından yaptığı açıklamada, Tiffany, ikilinin resmen ayrıldığını doğruladı ve Sonsuza Kadar Mutlu mu? star, In Touch'a, Ronald'ın iddiaya göre dört kişilik aileleri için iyi bir sağlayıcı olmadığını iddia ettikten sonra hayatına devam etmeye hazır olduğunu söyler.

Ronald, Tiffany ile ABD'de mi?

Son gelişmeler şunu gösteriyor Tiffany ve Ronald artık birlikte değiller . Çift, başlangıçta uzun mesafeli evliliklerini sürdürmeyi son derece zor buldu ve ilişkilerinde sayısız çatlaklara yol açtı.

Tiffany, 90 günlük nişanlısı Ronald ile hala evli mi?

Tiffany Franco Smith ve kocası Ronald Smith arasındaki çalkantılı ilişki sona ermiş gibi görünüyor. 90 Day Fiance: Happily Ever After'ı çevrimiçi olarak izlerseniz, ilişkilerinin dramla dolu olduğunu bilirsiniz. Şimdi, çift ​​üçüncü kez ayrıldı duygusal istismar iddiaları arasında.

Paul ve Karine 2021 yılında hala birlikteler mi?

Birçok ayrılık ve uzlaşmaya rağmen, çift bunu ortaya çıkardı. şu anda birlikteler ve bir çift olarak kaliteli zaman geçirmek. Franchise hayranları, Paul ve Karine'nin hala evli olduğu haberine olumsuz tepki gösterdi. ... Hem Paul hem de Karine geçmişte uzlaşmadan önce kısıtlama emri aldılar.


Stacey ve Florian 2020'de hala birlikteler mi?

İki erkek çocuk annesi Stacey, Florian ile önce Instagram DM'leri aracılığıyla ve daha sonra Arnavutluk'ta yüz yüze tanıştı. Muhabbet kuşlarının nişanlanması sadece 10 gün sürdü ama Stacey ve Florian nihayet 20 Nisan 2020'de düğümü bağladılar. , Shanti skandalı hemen hemen yatıştıktan sonra.

Ronald ve Tiffany 2020 hala birlikte mi?

Ocak 2020'de kısa bir ayrılıktan sonra tekrar bir araya gelseler de, tekrar tekrar bir araya geldiler. çift ​​Ağustos 2021 itibariyle resmen ayrıldı , diye özel olarak In Touch'a söyledi ve dördüncü kez romantik bir şekilde yollarını ayırdıklarını doğruladı. Ayrıca, Ronald, In Touch'a boşanma davası açtığını söyledi.