michael dowling'in maaşı ne kadar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Thalia Dooley
Puan: 4.2/5(70 oy)

BankUnited Inc'in Bağımsız Direktörü olarak, Michael Dowling'in BankUnited Inc'deki toplam ücreti $177.500 .

Northwell Health ne kadar ödüyor?

Ortalama Northwell Health maaşı yaklaşık olarak Bir Tıbbi Asistan için yılda 48.146 ABD Doları, bir Doktor için yılda 722.456 ABD Doları . Ortalama Northwell Health saatlik ücreti, bir Tıbbi Resepsiyonist için saat başına yaklaşık 23 ABD Doları ile bir Hemşire Yardımcısı Yöneticisi için saat başına 60 ABD Doları arasında değişmektedir.

Northwell Health'in CEO'su kimdir?

Bu, yalnızca COVID-19 krizinden öğrendiklerimize değil, aynı zamanda sağlık sistemi ve hastane yöneticilerinin bu bilgiyi ileriye dönük stratejik planlarına uygulama biçimlerine de bağlı. Michael J. Dowling , CEO ve başkan Northwell Health.

Northwell sağlığının değeri ne kadar?

Northwell Health, bir 8,7 milyar dolar jilet gibi ince kenarlı dev.

Northwell sağlık, ProHealth'in bir parçası mı?

Northwell Sağlık Katolik Sağlık Hizmetlerine katıldı ve New York'taki 24 Medicare sorumlu bakım kuruluşundan üçü olarak Lake Success merkezli ProHealth uygulama ağı.

Gerçekliği Yeniden Ayarlayın: Northwell Health CEO'su Michael Dowling, Scott Rechler ile

27 ilgili soru bulundu

Northwell ve North Shore aynı mı?

1, Great Neck, N.Y. merkezli Kuzey Sahil- LIJ Health System, resmi olarak Northwell Health olarak markasını değiştirecek. 18 yıl önce North Shore Health System ve Long Island Yahudi Tıp Merkezi'nin birleşmesiyle oluşan sağlık sistemi, Eylül ayında adını değiştirme planını açıkladı.

Northwell'in kaç hastanesi var?

İle birlikte 23 hastane ve 830'dan fazla ayakta tedavi tesisi ile Northwell, toplumunuzda ihtiyaç duyduğunuz bakımı bulmanızı kolaylaştırır. Northwell Health Physician Partners, hastanelerde, ayakta tedavi tesislerinde, tıbbi ofislerde ve sağlık ve zindelik programlarında 100'den fazla klinik uzmanlık alanında bakım sağlar.

Northwell çalışmak için iyi bir yer mi?

Northwell Çalışılacak En İyi Şirket çünkü … Fortune'un Çalışılacak En İyi 100 Şirketinden biri olarak seçilmekten onur duyuyoruz – New York Eyaletinde 2020'de bu takdiri kazanan tek sağlık hizmeti sağlayıcısı.

Northwell yükseltiyor mu?

Yıllık zam alırsın, ama yüksek değil .

Northwell Health 1199 bir birlik midir?

1199, 1932'de New York olarak kuruldu Şehir eczanesi işçileri sendikası . ... Sendika, huzurevlerinde ve evde bakım ortamlarında çalışan 100.000 üyeyi daha temsil ediyor.

New York Presbiteryen Hastanesinin başkanı kimdir?

Steven J. Corwin, doktor , ülkenin en büyük, en kapsamlı sağlık hizmeti sunum sistemlerinden biri olan NewYork-Presbyterian'ın Başkanı ve CEO'sudur.

Michael Dowling İrlandalı mı?

Bay Dowling büyüdü Limerick, İrlanda . Lisans derecesini İrlanda'daki University College Cork'tan (UCC), yüksek lisans derecesini Fordham Üniversitesi'nden aldı.

NEW, Northwell'in bir parçası mı?

Northwell, şu ana kadar 16 hastaneyi ağına bağladı. ... ile yaptığı üyelik sözleşmesi kapsamında NYU Langone , Winthrop liderlik ekibini sürdürecek ve iki hastane bazı yönetim kurulu üyelerini paylaşacak.

Northwell bir eğitim hastanesi mi?

Biz Hofstra/Northwell'deki Donald ve Barbara Zucker Tıp Okulu için bir eğitim hastanesi , geleceğin klinisyenlerini eğitmek için çok çeşitli uzmanlık ve yan uzmanlık ikamet programları, lisansüstü eğitim programları ve klinik burslar sunmaktadır.

LIJ, Northwell'in bir parçası mı?

A Northwell Health'in temel taşı Long Island Yahudi Tıp Merkezi, büyük metropol New York bölgesine hizmet veren, kar amacı gütmeyen bir eğitim hastanesidir. Mümkün olan en iyi sonuçları sağlamak için şefkatli ve işbirlikçi bir yaklaşımla her hastanın eksiksiz bakımına odaklanıyoruz.

Northwell kâr amacı gütmüyor mu?

Biz Northwell Health'iz, bir kar amacı gütmeyen kuruluş hizmet verdiğimiz insanlar ve topluluklar tarafından desteklenmektedir. ... Vakıf, Northwell Health'i destekleyen hayırsever hediyeler için birincil kanaldır.

Huntington Hastanesi Northwell'in bir parçası mı?

Huntington Hastanesi | Northwell Sağlık Vakfı . 100 yılı aşkın bir süredir, çeşitli topluluklarımıza özel sağlık ihtiyaçları temelinde hizmet verdik. Robotik cerrahi ve genişletilmiş anne hizmetleri dahil olmak üzere yeni klinik programlarla yenilik yapmaya ve güncellemeye devam ediyoruz.

Florida'da Northwell Health var mı?

Boca HealthLink Tanıtımı

Boca HealthLink, hem New York Metro bölgesindeki Northwell Health'in hem de Boca Raton Bölge Hastanesi'nin birinci sınıf bakımını sorunsuz bir şekilde bağlamak için tasarlanmış yeni bir sanal bakım ağıdır. Florida'nın Altın Sahili .

ProHealth'i kim kurdu?

PROHealth Evde Bakım Hizmetleri tarafından kurulmuştur. Biana Krayevski ve Vadim Borchenko , her ikisi de onkoloji ve yoğun bakımda kapsamlı deneyime sahip Kayıtlı Hemşireler (RN'ler).

ProHealth, Optum'a mı ait?

ProHealth Doktorları (şimdiki değeri) OptumCare'in gururlu bir parçasıve UnitedHealth Group şirketler ailesi . OptumCare, kendini ülkenin önde gelen tıbbi gruplarından ve yüksek değerli ayakta bakım dağıtım ağlarından birini yaratmaya adamış, hekimlerin önderlik ettiği bir organizasyondur.

Pro Health'in kaç lokasyonu var?

ProHealth Partners 1995 yılının Eylül ayında kuruldu. Orijinal grup 14 ofis lokasyonunda 21 doktordan oluşuyordu. Şu anda 160'ın üzerinde doktor var. 80'den fazla lokasyon .

Northwell sağlık bir Fortune 500 şirketi mi?

Northwell Health, Fortune'un Çalışılacak En İyi 100 Şirketi listesine üst üste ikinci kez seçildi. 19. prestijli yıllık listede 2020'de 93. sırada.