Metinde mhm ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rosemarie Brown
Puan: 4.4/5(3 oy)

Mhm, anlaşmayı veya anlaşmayı ifade etmek için çeşitli şekillerde kullanılan bir ünlem olan mm-hmm'nin bir versiyonudur. bir teşekkür etmek , diğer duyular arasında. Mhm, özellikle internetin gündelik yazılarında ve metin mesajlarında yaygındır.

Bir kızın MHM'ye mesaj atması ne anlama gelir?

Evet . MHM ('Umm' veya 'Hmm' olarak telaffuz edilir) İngilizce'de anlaşmayı ifade etmek için (yani 'Evet' demek için) yaygın olarak kullanılan bir ünlemdir. Bu bağlamda, MHM empatik bir anlaşmayı ifade edebilir, ancak aynı zamanda ilgi veya coşku eksikliğini de gösterebilir. 'Evet' anlamında kullanıldığında, MHM genellikle MHMM olarak yazılır.

Metinde Mhn ne anlama geliyor?

Main Hoon Na (Hint filmi) MHN. Ruh Sağlığı Ağı . MHN.

MHM'ye ne cevap veriyorsunuz?

Yukarıda belirtildiği gibi, mhm büyük ölçüde bağlamdan etkilenir, bu nedenle söylediklerinizle ilgili bir yorum bırakmak isterseniz evet için, mhm cevabınız bunu yansıtacaktır. Cevabınız 'evet' olmalı diye düşünüyorsunuz, ancak kayıtsız veya muhtemelen buna karşı çıkıyorsunuz.

Metinde TBH ne anlama geliyor?

Geç kalan bir başka argo trendi TBH ( Dürüst olmak gerekirse ), çevrimiçi kullanıcıları, yayınladıkları bir kişi veya fikir hakkında nasıl hissettiklerini dürüstçe ifade etmeye teşvik eden bir terim.

Bir metin mesajında ​​MHM ne anlama geliyor?

43 ilgili soru bulundu

Mesajlaşmada hayır ne anlama gelir?

Hayır, reddedilmenin olumsuzluğunu bir kalp emojisinin pozitifliğiyle birleştirir. Terimin en iyi Urban Dictionary girişleri, onu yargılayıcı bir şekilde hayır demenin pasif agresif bir yolu olarak tanımlar. ve hayır demenin komik bir yolu. Emoji.

AFK'nin anlamı nedir?

AFK demek Klavyeden uzakta ' kestirme yazarak. Anlamı gerçek olabilir veya sadece çevrimiçi olmadığınızı gösterebilir. AFK, uzaklaştığınızı hızlı bir şekilde iletmek istediğinizde, ortak çevrimiçi alanlar için yararlı bir ifadedir.

AFK emojisi nedir?

En yaygın olanlardan birkaçı şunlardır: AFK – Klavyeden uzakta .

Adopt Me'de AFK ne anlama geliyor?

Afk'nin Anlamı

afk demek Klavyeden uzakta , başkalarının bir süre bilgisayarınızın başında olmayacağınızı bilmesini sağlayan bir ifade. Kısa bir mola verdiğinizi belirtmek için yaygın olarak başka bir kısaltmayla kullanılır - brb (hemen geri dönün) -.

lmao ne anlama geliyor?

LMAO — ' kıçımla gülmek ' LOL - 'yüksek sesle gülmek' veya 'çok gülme' (eğlenceli bir şeye cevap)

NP mesajlaşmada ne anlama geliyor?

Sorun değil

NP, Sorun yok anlamına gelir. Genellikle teşekkür edildiğinde rica ederim ifadesinin yerine kullanılır. Hem küçük harf (np) hem de büyük harf (NP) ile hiçbir problem kısaltılamaz. Küçük harf varyantı, kişisel mesajlarda daha yaygındır.

saygıyla ne demek?

Saygılarımızla Anlamı

Saygılarımızla ' saygı gösteren veya ifade eden bir şekilde ,' burada saygı ile 'birinin veya bir şeyin önemli, ciddi vb. olduğu ve uygun bir şekilde tedavi edilmesi gerektiği duygusu veya anlayışı' anlamına gelir.

K mesajlaşırken kaba mı?

Google'ın 'K mesajı atmak' ile ilgili ilk sayfasına göre, toplum bu mesajı almayı tek harfli bir hakaret olarak görüyor. Kızdığımızda, hüsrana uğradığımızda veya başka bir şekilde sohbeti bitirmek istediğimizde gönderdiğimiz bir şey olarak görülüyor. K kaba, küçümseyen veya soğuk .

Hmmm bir kızdan ne anlama gelir?

sadece şu anlama gelir büyük bir hayır . Seninle tanışmak, seninle takılmak, hatta konuşmak bile istemiyor. Hmm, onun için muhtemelen çok fazla çaba harcamaman gerektiğini söylemenin sadece nazik yolu.

Hmm kaba mı?

2 Cevap. BT bu konuda tamamen kaba olmadan şüphesini ifade eder . 'Tamam' veya 'Takip ediyorum' ile biraz yakın akrabadır. Daha çok, birinin size bir şey söylediğinde/bilgilendirdiğinde, söyleneni takip ettiğinizi belirtmek için 'hmmmm' demeniz gibi.