Mentorbox buna değer mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Xavier Wuckert
Puan: 4.7/5(69 oy)

bu MentorBox fiziksel kutusu buna değmez .İki kitap ve buzdolabı mıknatısları, yer imleri ve zaten sahip olduğunuz içerikle yüklü bir USB sürücü gibi birkaç ıvır zıvır için ayda 139 $ gibi korkunç bir fiyata, bu gerçekten zaman değil para meselesi olan birkaç durumdan biri. .

MentorBox gerçek mi?

Bunun gibi blogları okuyorsanız, muhtemelen Tai Lopez'in yeni girişimi Mentorbox'ın reklamlarıyla dolup taşmışsınızdır. sahip olduğumu biliyorum. Mentorbox ücretlidir özet abonelik 'CEO gibi okumanıza' ve 'yazarlarla bağlantı kurmanıza' yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

MentorBox aylık ne kadar?

MentorBox üyeliğinin ilk aşaması, üç günlük bir denemedir ve ardından, kapınıza fiziksel bir kutu gönderildiğini gören aylık çevrimiçi abonelik veya abonelik hizmeti gelir. Çevrimiçi abonelik maliyetleri ayda 7 dolar ve yalnızca video atölyelerini içerir.

MentorBox'ın maliyeti nedir?

MentorBox (şimdiki değeri) $7/ay , ancak bazen özel bir indirimle yıllık fiyatlandırma sunabiliriz! Her iki durumda da üyeliğiniz, hesap ayarlarınızdan iptal etmediğiniz veya destek ekibimizle iletişime geçerek iptal talebinde bulunmadığınız sürece her yeni döngünün başında yenilenecektir.

MentorBox'ta hangi kitaplar var?

Mentor Kutusu Kitapları

  • Engel Yoldur: Denemeleri Zafere Dönüştürmenin Zamansız Sanatı (ciltli) ...
  • Ön İkna: Etkilemenin ve İkna Etmenin Devrimci Bir Yolu (ciltli) ...
  • Aşırı Sahiplik: ABD Deniz Kuvvetleri SEAL'leri Nasıl Liderlik Ediyor ve Kazanıyor (Ciltli)

Mentorbox Buna Değer mi? (Tai Lopez Mentorbox İncelemesi)

31 ilgili soru bulundu

Tai Lopez yılda ne kadar kazanıyor?

Tai'nin orada olduğuna inanılırsa, ayda 5 milyon dolardan fazla kazanıyor, ya da yılda 60 milyon dolar .

Tai Lopez nasıl zengin?

Şu anda ona servetteki ilk büyümeyi sağlayan Elite Global Dating'in sahibi. Onun popülaritesi Tai'yi çevrimiçi, yakın çevrelerde ve 67 Adımlık Programında iş mentorlukları yürütmeye başladı. ... 2021 itibariyle Tai Lopez'in net değeri 60 milyon dolar .

MentorBox'ı kim yarattı?

MentorBox tarafından oluşturuldu ve geliştirildi iki yatırımcı ve girişimci, Alex Mehr ve Tai Lopez . MentorBox için fikirleri, kitap severlere her zaman, her yerde çok sayıda kitaba erişebilecekleri bir çevrimiçi platform sağlamaktır.

Blinkist iyi bir uygulama mı?

Özet: Blinkist muhtemelen piyasadaki kitap özetleri için en iyi uygulama . Sunulan ana hatların okunması kolay ve uygulanması hızlıdır. Platformu düzenli olarak kullanmayı düşünüyorsanız (en az ayda bir veya iki kez), paranızı geri alırsınız.


Blinklist'in maliyeti nedir?

Blinkist'in maliyeti nedir? Premium Blinkist aboneliği aylık 16 ABD Doları veya yılda 100 dolar . Yedi günlük ücretsiz deneme, yıllık planı içindir (aylık değil), bu nedenle, yıllık aboneliği istemiyorsanız ücretlendirilmemek için deneme süresi sona ermeden önce iptal ettiğinizden emin olun.

Blinkist premium'u nasıl ücretsiz alabilirim?

Blinkist Premium'u ücretsiz olarak nasıl edinirsiniz?

  1. Blinkist'e kaydolun [yeniyseniz ve Blinkist hesabınız yoksa] ve hesabınıza gidin.
  2. Web sürümünü kullanıyorsanız, Siz'e dokunun ve Arkadaş Davet Et'i seçin
  3. Tavsiye bağlantısını kopyalayın ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşın veya arkadaşlarınızdan tavsiye bağlantınız üzerinden kaydolmalarını isteyin.

MentorBox'un kaç kitabı var?

MentorBox'ın sunduğu ilk ek satış, aşağıdakilerden en önemli dersleri kapsayan 10 dakikalık ses patlamaları içeren bir programdır. 100'den fazla kitap .

Hangisi daha iyi Blinkist veya ilerleme?

İkisi arasındaki kazanan göz kırpıcı . Çoğu kullanıcı, kullanımı kolay uygulamalar ve çok çeşitli kurgusal olmayan kitaplar nedeniyle olumlu deneyimlere sahiptir. Ek olarak, fiyatı göz önüne alındığında, Blinkist ikisi arasında daha iyi bir seçimdir. ... Blinkist ve Headway çok benzer hizmetler sunuyor.


Blinkist'in ücretsiz bir sürümü var mı?

Öncelikle, Blinkist uygulamasını indirmek ve yüklemek ücretsizdir . Ancak ücretsiz bir hesapla her gün yalnızca bir özet okuyabilirsiniz: günlük seçim. Bu, rastgele seçilmiş bir dizi yanıp sönmedir, bu nedenle ne okuduğunuzu kontrol edemezsiniz. Tam erişim, Premium abonelik gerektirir.

Blinkist yasal mı?

Başlangıç, herhangi bir telif hakkı yasasını ihlal etmiyor izinsiz , orijinal kapakları kullanamazlar veya kapsamlı bir şekilde alıntı yapamazlar. Her ikisini de yapmak istiyorlar ve şimdi bu haklar için %10 telif ücreti ödüyorlar. Blinkist, okuyucuların bir kitapta aradıklarını ya da aradıklarını keşfetmelerine yardımcı olarak satışları artırır.

Bir CEO gibi nasıl okursunuz?

Inc. dergisine göre, ortalama bir CEO yılda 60 kitap okur.
...
İşte benim için işe yarayan birkaç ipucu:

  1. Kitapları Tek Kullanımlık Blog Yazıları Gibi Davranın — Pek Çok Kitabı Gözden Geçirin, İlginizi Çeken Şeylerin Derinliğine Dalın. ...
  2. Bir Okuma Alışkanlığı Oluşturun. ...
  3. Kitaplara Bütçe Vermeyin.

Tai Lopez hangi işletmeleri satın aldı?

Tai Lopez, aralarında 20 milyonun üzerinde tüketiciden oluşan bir müşteri tabanına sahip büyük markaları satın alır ve işletir. Pier1, Linens N Things, Dressbarn, The Franklin Mint, MentorBox, The Book People, FarmersCart , ve diğer e-ticaret markaları ve gayrimenkul holdingleri.


Grant Cardone'un net değeri kimdir?

Grant Cardone Net Worth 2020: Grant Cardone, profesyonel bir satış eğitmeni ve liderlik, gayrimenkul yatırımı, girişimcilik, sosyal medya ve finans konularında net değere sahip bir konuşmacıdır. 300 milyon dolar .

Tai Lopez az önce ne aldı?

Mehr ve Lopez'in bir yan kuruluşu olan Retail Ecommerce Ventures (REV) satın aldı Modell'in varlıkları spor malzemeleri zincirinin iflasını ve tasfiyesini takiben 3.64 milyon dolara. Mehr, spor malzemelerinin içinde bulunulması gereken harika bir sektör olduğunu ve Modell's'in bu sektörde iyi bilinen ve sevilen bir marka olduğunu söyledi.

Blinkist'ten daha iyi olan nedir?

En iyi alternatif StoryShots ÜCRETSİZ Kitap Özetleri , ki ücretsiz. Blinkist gibi diğer harika uygulamalar bookbhook (Ücretsiz), Four Minute Books (Freemium), Joosr (Freemium) ve 12min APP (Freemium).

Blinkist'e benzer olan nedir?

Denemeniz Gereken En İyi Blinkist Alternatifleri

  • Hikaye Çekimleri.
  • Instaread.
  • Özgünlük.
  • 12dk.
  • Kitap Paçavraları.
  • soyut.
  • OkumaIQ.
  • Snapread'ler.


Hikaye çekimleri ücretsiz mi?

Ücretsiz. StoryShots (şimdiki değeri) metin, ses ve animasyon formatlarında ücretsiz kitap özetleri içeren bir öğrenme uygulaması . Dünya çapında en iyi eğitim uygulamalarından biri olarak gösteriliyor ve Bill Gates'in favori yazarı Steven Pinker tarafından 'çok akıllı' olarak adlandırılıyor.