Menekşe özel uygulamada nasıl ölür?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Matteo Lang
Puan: 4.8/5(18 oy)

Violet Turner: Violet hamile kalır ve babanın Pete mi Sheldon mu olduğundan emin değildir. Violet'in akıl hastası hastası, Violet'in bebeğini ondan keser ve onu çalar ve oradan ayrılır. Menekşe kanaması . Violet yaşıyor ama travmadan dolayı bebeğiyle bağ kuramıyor.

Violet özel muayenehanede bıçaklanır mı?

Babası olanları gördü ve onu sakinleştirmek için tuttu, ama onu ısırdı . Annesi için bağırdı ve ikisi de onu durdurmaya çalıştı. Elinde bıçak vardı, bu yüzden onu bıçakladı. Sheldon, Violet'ı ziyaret ediyor.

Özel Muayenehanede kim öldü?

Dell Parker Oceanside Wellness Group'ta hemşire ve ebe ve resepsiyonistti. Ölene kadar Heather Parker ile evliydi ve bir kızı Betsey Parker vardı. Bir araba kazasında aldığı yaraların ardından öldü.

Pete özel muayenehanede nasıl ölür?

Altıncı sezon galasında, Pete'in son eylemi bir koşuya çıkmayı içeriyordu - ancak ülke dışında değildi. ... Görünüşe göre deprem, Pete'in Runyon Kanyonu'nda yaptığı koşu sırasında olmuş ve bu noktada acı çekmiş. kalp krizi , (kimsenin onu bulamayacağı bir yerde) yoldan düştü ve öldü.

Addison, Sam'le evlenir mi?

Addison, Sam ve Pete'e aşık olduğunu açıkladı, ancak Sam başka bir doktorla birlikteyken Pete ile ilişki kurmaya karar verdi. ... Addison, Pete'den ayrılır ve o ve Sam sonunda bir çift olurlar .

Özel Muayenehane - Pete'in Ölümü Açıklandı - 6x01

33 ilgili soru bulundu

Naomi özel muayenehaneden ayrılıyor mu?

Naomi Bennett, Grey's Anatomy spin-off Private Practice'deki kurgusal bir karakterdir. ... Dördüncü sezonun sonunda Private Practice'den ayrıldı ancak dizi finali için geri döndü. .

Özel muayenehanede Derek'in ölümünden bahsediyorlar mı?

Derek Shepherd 11. sezon 21. bölümde öldü. , başlıklı, Bir Hayat Nasıl Kurtarılır. McDreamy, bir araba kazasına tanık olduğunda, Başkan'ın beyin haritalama projesini bırakmak için Washington D.C.'ye gidiyordu. Doktor hemen yardım etmek için kenara çekti.

Addison'ın Özel Muayenehanedeki bebeğinin babası kim?

Henry Montgomery, Addison Forbes Montgomery'nin oğludur ve Jake Reilly .

Özel Muayenehanede Sheldon'ın nesi var?

Prostat kanseri ve Aşkı Bulmak. Sam, Sheldon'ı muayene etti ve prostat kanseri olduğunu öğrendi. Sheldon ne yapacağını düşünürken bunu uygulamadaki herkesten bir sır olarak sakladı. ... Haftada beş kez günde sadece beş dakika birlikte olmalarına rağmen, Sheldon'ın kanseri hakkında konuşabileceği tek kişi oydu.


Betsey'i özel muayenehanede kim tutuyor?

Dell'in Ölümü

Betsey daha sonra kazadan sonra yetim kaldı ve sonunda Monica Teyze .

Amelia'nın bebeğinin nesi var?

Daha sonra çocuğunu taşıdığını öğrendi. Bir başka yıkıcı olayda, bir ultrason, Amelia'nın Christopher adını verdiği bebeğin anensefalik olduğunu (az gelişmiş bir beyne sahip olduğunu) ortaya çıkardı ve doğumdan kısa bir süre sonra ölecek .

Violet'in özel muayenehanesi var mı?

Üçüncü sezonda, Violet Pete, Naomi ve Addison sayesinde ikinci sezondaki uçurumdan kurtulur. Pete'e verir onların bebeği , Lucas, çileden kurtulurken.

Violet ölür mü?

FX'in korku dizisinin hayranları haftalardır Violet'in (Taissa Farmiga) ölü mü diri mi olduğunu tartışıyor ve dün geceki bölüm sonunda gerçeği ortaya çıkardı: Violet aslında haftalar önce aşırı dozda hap aldıktan sonra öldü . Farmiga, karakterinin öldüğünü okumanın zor olduğunu söylüyor.


Özel muayenehanede Violet'a kim saldırdı?

Açık konuşmak gerekirse, hamile psikiyatrist Violet'in onun tarafından vahşice saldırıya uğradığı, özellikle üzücü bir 2. Sezon bölümünün (Yours, Mine and Ours başlıklı) henüz bitmedi. akıl hastası Katie Kent .

Violet Özel Muayenehanede kiminle çıkıyor?

Violet Turner, Seaside Health and Wellness'ta bir psikiyatristtir. O evli Pete Wilder ölümüne ve birlikte bir oğulları olan Lucas'a kadar.

Addison, Sam'in bebeğine hamile mi?

Pete ona güvence verir ve öpüşmeye başlarlar. Addison, Sam'e hamile olmadığını söyler. . Ondan bir çocuğu olup olmayacağı konusunda kesin bir cevap ister.

Derek ve Addison'ın bebeği mi oldu?

Meredith'in rüyasında, Derek ve Addison hala mutsuz bir evlilik içindedir ve Addison çocuklarına hamiledir. çocuğun daha sonra Mark'ın olduğu ortaya çıkar. .


Addison özel muayenehanede hamile kalır mı?

Addison Montgomery'nin, yaratıcı Shonda Rhimes'ın eski Grey's Anatomy karakterini kendi şovu Private Practice'e çevirdiğinden beri beklediği an geldi: onun bir bebeği var ! ... Hastası Judy, Addy'nin bölümün başlarında doğurduğu oğlu Henry'yi evlat edinmesi için Addison'ı seçmişti.

Addison, Derek'in cenazesinde miydi?

Tartışmaya değer pek çok şey varken, üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey var ki, Addison, Derek'in cenazesinde değildi. .

Cristina Yang'a ne olacak?

Cristina, gösterinin 200'den fazla bölümünün ardından 10. sezon finalinde Grey's Anatomy ailesine veda etti. o hareket eder Zürih, İsviçre , burada kardiyotorasik cerrahi direktörü olarak Preston Burke'ün (Isaiah Washington) tesisini devraldı.

GREY's Anatomy'de gerçek bir doktor olan var mı?

Şov tıbbi sahnelerini ciddiye alıyor.

UW Medicine'e göre, şov, gerçek doktorları tıbbi danışman olarak kullanıyor yazarların her şeyi doğru anladığından emin olmak için.


Addison, Sam'le yatıyor mu?

ne zaman tekrar öpüşürler Addison, Sam'in evinde kalmaya karar verdi. , annesini ve Susan'ı öpüşürken bulduktan sonra incinmiş ve savunmasız. Mark Sloan, hamile, genç kızı Sloan ile kontrol için pratiğe geldiğinde, Sam onu ​​ve Addison'ı ofisinde seks yaparken yakalar. ... Sam'le işi bitirir.

Naomi'yi neden özel muayenehanede değiştirdiler?

Şubat 2011'de TV Line'a diziden düzenli olarak ayrıldığını duyurdu. Röportajında ​​istediğini söyledi. kocasıyla evde daha fazla zaman geçirmek için , Will Swenson ve kızı Zoe Donavan.

Naomi neden özel muayenehaneden ayrıldı?

2011'de dizide Naomi Bennett'i oynayan aktris Audra McDonald, kendisinin olacağını açıkladı. aile ile daha fazla vakit geçirmek için diziden ayrılmak (kızı Zoe o sırada 10 yaşındaydı). Ayrıca şovun yaratıcısı Shonda Rhimes'a olan sevgisini paylaştı. ...