Let's go'da meltan'ı geliştirebilir misin?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Johanna Robel I
Puan: 4.7/5(55 oy)

Anlaşıldı ki Meltan sadece Melmetal'e dönüşecek Pokémon GO'da. Onu geliştirmek için 400 Meltan Şekerine ihtiyacınız olacak. ... Pokémon GO'da geliştirdiğiniz Melmetal'i Pokémon: Let's Go, Pikachu'ya getirebilirsiniz! ve Pokémon: Hadi gidelim Eevee! Ayrıca arkadaşlarınızın Pokémon GO hesaplarından size göndermelerini sağlayabilirsiniz.

Pokemon Let's go Eevee'de Meltan'ı Melmetal'e nasıl geliştirirsiniz?

Kısacası Pokemon: Let's Go oyuncuları bir Mystery Box alacak. sonra yapacaklar Pokemon Go'ya gönderin, açılışta Meltan görünecek . Efsanevi Pokemon'u 400 Meltan Şekeri ile Melmetal'e evrimleştirecekler ve daha sonra yaratık Let's Go Pikachu veya Eevee'ye geri aktarılabilir.

Meltan efsane mi?

Meltan en yenisi efsanevi Pokémon - Çokgen.

Ne zaman parlak Meltan alabilirim?

Pokemon Go'da Parlak Meltan Nasıl Bulunur (& Yakalanır) Shiny Meltan oyunda görünmeye başlayacak 6 Temmuz - 15 Temmuz Salı . Bu, oyunun 5. yıl dönümünü kutladığı penceredir. Oyuncuların Gizemli Kutu öğesine erişimi varsa Meltan görünecektir.

Pokémon Let's go'da Meltan ve Melmetal'i nasıl elde edersiniz?

Alacaksınız Melmetal bu şekerlerden 400 tanesini besleyerek . Meltan'ı arkadaşınız Pokémon olarak dolaşarak ve Meltan'ı Pokémon GO'dan Pokémon: Let's Go'ya aktararak Profesör Willow'a gönderdiğiniz her Meltan için şeker kazanabilirsiniz.

Pokemon Let's Go Pikachu & Eevee'de Melmetal Nasıl Gidilir?

38 ilgili soru bulundu

Let's go Meltan'ın kilidini nasıl açarsınız?

16 Kasım'dan beri mevcuttuinci, 2018 ve kilitler Kanto Pokédex için Altın Madalyaya ulaştıktan sonra . Bu görev, Gizemli Kutunun kilidini açmanın bir yolu olmayan oyuncuların (herhangi bir Pokémon'u 'Pokémon Home'a' veya 'Let's Go Pikachu/Eevee'ye aktararak yapılır) bir Meltan yakalamasını sağlar.

Pokedex'te 808 nedir?

meltan - #808 - Serebii.net Pokédex.

Melmetal Gigantamax'ı nasıl edinirsiniz?

Gönder Pokemon'dan Pokemon Pokemon Ana Sayfasına Git . Pokemon Go'da bir Meltan yakalamanıza izin veren gizemli bir kutu açın. Bunu yaptıktan sonra Pokemon Home'da bir Mystery Gift alacaksınız. Sword/Shield'a aktarabileceğiniz bir Gigantamax Melmetal almak için bunu açın!

Ash Meltan evrimleşiyor mu?

Final Rivals!'da Meltan, arkadaşı Meltan ile Manalo Stadyumu rıhtımında buluştu. Vahşi Meltan daha sonra Ash'in Meltan'ı ile kaynaştı ve sonuçta ortaya çıktı. Melmetal'e dönüşüyor ve Double Iron Bash'i öğrenmek.


Let's Go Meltan'ın ödülü nedir?

Tamamlama Ödülleri: 8,000 Stardust, 1 Star Piece, Meltan ile Encounter. Tamamlama Ödülleri: 9.000 Stardust, 1 Süper İnkübatör, 5 Meltan Şekeri .

Meltan'ı Let's Go'ya nasıl aktarırsınız?

Genellikle yalnızca orijinal 151 Pokemon'u aktarabilirsiniz, ancak Meltan tek istisnadır. Go'da bir tane yakalamayı başardığınızda, onu şu adrese gönderebileceksiniz: hadi Başlıklara, herhangi bir Gen 1 Pokemon'da yaptığınız gibi gidin. Daha sonra onu takımınıza eklemek için Go Park'ta yeniden ele geçirebileceksiniz.

Let's Go Meltan araştırma görevini nasıl elde edersiniz?

Meltan araştırma adımı 1 / 9

  1. 5 Pokéstop veya spor salonunu döndürün (500 XP)
  2. 10 Pokémon yakala (500 XP)
  3. 5 Pokémon Aktar (500 XP)

Melton'u nasıl edinebilirim?

Pokemon Go'da Gizemli Kutuları nasıl toplayacağınız aşağıda açıklanmıştır:

  1. Pokemon Home uygulamasını indirin.
  2. Uygulamayı açın ve Pokemon Go hesabınıza bağlayın.
  3. Herhangi bir Pokemon'u Ev uygulamasına aktarın.
  4. Pokemon Go'ya dönün ve öğeler menünüzde bir Gizemli Kutunuz olacak.
  5. Gizemli Kutuyu kullanın ve 60 dakika boyunca birden fazla Meltan ortaya çıkmaya başlayacaktır.


Pokémon Let's go'da Pokémon GO olmadan Meltan'ı nasıl elde edersiniz?

Yazım itibariyle Pokemon Go olmadan Meltan'ı yakalayamazsınız. Şu anda Pokemon Let's Go'da Meltan'ı ele geçirmenin tek yolu Pokemon Go'da birine sahip olarak , ve onu Pokemon Let's Go'ya transfer etmek.

Meltan parlak kilitli mi?

Meltan, Pokémon GO'da ilk kez sahneye çıkan ve yalnızca mobil oyun aracılığıyla erişilebilen tek yaratık olan Efsanevi bir Pokémon'dur. ... Meltan da özel çünkü sadece yarı Parlak kilitli Pokémon .

Nasıl parlak Melmetal elde edersiniz?

En iyisi kullanmak Pinap Meyveleri 400'den fazla Meltan Şekeriniz var. Meltan'ı Melmetal'e dönüştürmek için bu kadar şekere ihtiyaç var. Şimdi, Meltan'a dokunmaya devam edin ve Parlak değillerse kaçmaya devam edin. Parlak bir sürüm görünene kadar bu işlemi tekrarlayın.

Melmetal'in gizli yeteneği nedir?

Gizli Yetenekler. Mıknatıs Çekme . Mega Yetenek . Cinsiyet oranı. %50 / %50


Pokémon Go'da efsanevi bir keşfi tamamladığınızda ne elde edersiniz?

MİTİK BİR KEŞİF:

Birinci adımı tamamladıktan sonra, alacaksınız on Büyük Top, bir İnkübatör ve üç Cazibe Modülü . İkinci adımı tamamladıktan sonra 2.000 Stardust, üç Tütsü ve 20 Büyük Top alacaksınız.

Let's Go Meltan meydan okumalarından ne elde ediyorsunuz?

Hadi gidelim Meltan (8/9)

  • 2 Omanyte veya Kabuto yakala (4000 XP)
  • 2 Lileep veya Anorith yakala (4000 XP)
  • Bir Aerodactyl yakalayın (4000 XP)

Zamandaki bir dalgalanma size ne verir?

ZAMAN ÖZEL GÖREVLERDE BİR DALGALANMA

Ödüller: 10 Pokeball, Fast TM, Special Incubator. Üç yeni arkadaş edin. Arka arkaya üç gün bir Pokémon yakalayın. Evrimleşmiş bir Çim tipi Pokémon geliştirin .

Melmetal efsanevi mi?

Melmetal (Japonca: Melmetal) Çelik tipi Efsanevi Pokémon Pokémon'da Generation VII'de tanıtıldı: Let's Go, Pikachu! ve Haydi, Eevee!. Pokémon GO'da 400 Meltan Şekeri kullanarak Meltan'dan evrimleşir.