melodi scott thomas kaç yaşında

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Joseph Schuppe
Puan: 4.8/5(12 oy)

Melody Thomas Scott, The Young and the Restless adlı pembe dizide Nikki Newman'ı oynamasıyla tanınan Amerikalı bir aktris.

Melody Thomas Scott ne kadar kilo verdi?

Aralık ayında boyun ameliyatı oldum, bu yüzden pilates veya yoga yapamam. Ama tamamen zahmetsizce kaybettim £ 30 sadece bu yemek planında.

Melody Thomas Scott ne kadar kazanıyor?

Melody Thomas Scott net değeri: Melody Thomas Scott, net değeri olan Amerikalı bir aktris. 7 milyon dolar . Melody Thomas Scott en çok 'The Young and the Restless' adlı pembe dizide oynadığı rol ile tanınır.

Melody Scott Thomas'ın çocukları var mı?

1985 yılında evlendiler ve üç kız , Jennifer (önceki evliliğinden olan kızı), Alexandra Danielle Yeaggy (babası merhum Carlos Yeaggy, Melody'nin Y&R setinde tanıştığı bir makyöz.) ve Elizabeth.

Nikki Newman peruk mu takıyor?

Peki, Nikki neden 'Genç ve Huzursuz'da peruk takıyor? The Young and the Restless'ın diğer tüm oyuncuları gibi, aktris Melody Thomas Scott'tan da COVID-19'un daha fazla yayılmasını önlemeyi amaçlayan yeni düzenlemelerin bir parçası olarak saçını ve makyajını yapması istendi.

Melodi Thomas Scott - Ev ve Aile

15 ilgili soru bulundu

Mark Grossman, Sharon davasıyla mı çıkıyor?

Hayranlar, 'Genç ve Huzursuz' Çift Sharon Davasına İkna Edildi ve Mark Grossman Nişanlandı . ... Dizi karakteri romantik hayatında başka bir ikilemle karşı karşıyayken Case'in özel hayatı kızışmaktadır. 2019'dan beri 50 yaşındaki oyuncu, başrol oyuncusu ve ekran aşkı Mark Grossman ile bir ilişki içinde.

Adam ve Sharon gerçek hayatta birlikte mi?

Kartal gözlü hayranlar, mevcut COVID protokollerine rağmen Sharon ve Adam'ın THE GENÇ ve HUZURSIZ filmde çok yakınlaştığını fark etmiş olabilir. Ve bunun nedeni Sharon Case ve Mark Grossman gerçek bir çift!

Mariah, Y&R'den gerçek hayatta hamile mi?

Camryn Grimes, diğer adıyla Mariah, gerçek hayatta hamile mi? Numara, Camryn Grimes gerçek hayatta hamile değil . Operadaki karakteri Mariah Copeman'ın hikayesindeki ani değişiklik, hayranlarının gerçek hayatta hamileliği hakkında spekülasyonlar yapmasına neden oldu.

McCook'un değeri nedir?

Birden fazla satış noktasına göre, McCook'un tahmini net değeri yaklaşık 6 milyon dolar .


Melanie Thomas Scott hasta mı?

Soap Opera Digest tarafından hazırlanan bir rapora göre, Scott'ın sağlık korkusu, Nikki olarak ekranda geçirdiği zamanı etkilemeyecek, çünkü 'Y&R' bantlama programını ayarladı. Sözlerindeki hikaye için, Melody Thomas Scott'ın aşağıdaki tweet'lerini okuyun: Ciddi bir reaksiyon 2 bir ilaçla etkisiz hale getirildim. Bana sinüs enfeksiyonu reçetesi verildi .

Michael, Y ve R'de peruk mu takıyor?

The Young and the Restless'ta Nikki Newman'ı canlandıran Melody Thomas, bazı sahnelerde peruk taktığı için bazı izleyiciler tarafından küçümsendi. ... Birkaç gündüz yıldızı doğal görünümlerini benimsiyor ve bunlardan biri Christian LeBlanc The Young and the Restless'ta Michael Baldwin'i canlandıran kişi.

Donny Boaz ne oldu?

Ancak Pop Culture 411'in belirttiği gibi, herkes tam bir şoktaydı. Boaz, 2021'in başlarında diziden kovuldu . Kararlı siyasi duruşu veya yaratıcı tercihleri ​​nedeniyle Boaz artık dizide yer almayacağını açıkladı.

Y&R'daki Lola ayrılıyor mu?

Bu, Lola'nın 'Y&R'den ayrıldığı anlamına mı geliyor? lola Y&R'den ayrılmak, Calle'nin yeteneklerini DC'ye taşıdığı ve yakında çıkacak olan The Flash filminde Supergirl olarak yeni bir maceraya atılacağına dair harika duyurudan bu yana konuşmanın merkezi oldu.