Mel ve Jack bir araya geliyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Grace Kihn
Puan: 4.8/5(3 oy)

İyi haber: Mel (Alexandra Breckenridge) ve Jack (Martin Henderson) tekrar birlikteler Ayrıldıktan sonra - çocuk istedi, o kadar emin değildi - Virgin River 3. Sezonun sonunda.

Mel ve Jack Sezon 2'de bir araya geliyor mu?

2. sezon finalinde, Jack ve Mel sonunda ilişkilerinde bir istikrar noktasına ulaşırlar. Onlar birlikte . Onlar mutlular. ... 3. sezon fragmanı iyileşmesini gösteriyor.

Mel, Virgin River'da Jack'ten hamile kalır mı?

Bilmeniz gerekenler: Virgin River'ın üçüncü sezon finalinde Mel (Alexandra Breckenridge), evlenme teklifinden hemen önce Jack'e (Martin Henderson) bir bomba bırakır. O hamile ve o baba olmayabilir. Evet, haberler şok edici ama tam bir sürpriz değil.

Mel ve Jack'in bebekleri var mı?

Netflix'in sevilen romantik draması Virgin River'ın üçüncü sezonu, Mel ve Jack için büyük bir uçurumla sona erdi. ... Şimdi, Mel hamile, tam da istediği gibi - ama başka bir bükülmede, ortaya çıkıyor. Jack onunla bir bebek sahibi olmak istiyor (sadece kafası karışmıştı!) ve yine de taşıdığı bebek biyolojik olarak Mark'ın çocuğu olabilir.

Jack ve Mel, Virgin River Books'ta bir araya geliyor mu?

Elbette Mel ve Jack, 2. Sezon boyunca işleri düzeltirler ve sonunda ilişkilerini tamamlamak . Ancak HEA değil, çünkü izleyiciler Jack'in krediler yuvarlanmadan hemen önce bir kurşun yarasından kan aktığını görüyorlar. Netflix'teki Virgin River da Carr'ın kitapları kadar sıcak değil.

Virgin River: 2. Sezon / Öpücük Sahnesi - Mel ve Jack (Alexandra Breckenridge ve Martin Henderson)

22 ilgili soru bulundu

Jack gerçekten Charmaine'in bebeğinin babası mı?

Jack, Charmaine'in bebeklerinin babası değil. . Sanırım Jack'in polis arkadaşı Mike, hamilelik haberine verdiği aşırı tepkiye dayanan baba.

Jack, Charmaine'in bebeğinin babası mı?

Bu spekülasyonda herhangi bir gerçek varsa Jack aslında Charmaine'in ikizlerinin babası değil. , Virgin River 3. sezonda keşfedilmedi. Aslında, Charmaine ve yeni kocası Todd için, yalan söylemiş olsaydı Jack'i ikizlerin hayatlarından çıkarmaya çalışması oldukça garip olurdu.

Hope Jack'in annesi mi?

O zamana kadar bazı Virgin River hayranlarının kafası karışmış olsa da, bu Jack Hope'un annesi değil . Ayrıca annesini asla aramadığına da dikkat edilmelidir. Jack ve Hope'un ilişkisi dizide hiçbir zaman derinlemesine araştırılmadı, ancak Hope'un karışmasına rağmen ikilinin güçlü bir bağı olduğu açık.

Lily'nin Virgin River'daki bebeğine ne olacak?

Peki, Lilly 'Virgin River'da ölüyor mu? 1. Sezonda annelikle olan mücadelesine rağmen Lilly, bebek kızı Chloe ve en büyük kızı Tara'ya kendini adamış ve şefkatli bir anne olduğunu kanıtladı. pankreas kanserinden geçiş .

Jack, Virgin River'da kaç yaşında?

Carr'ın romanlarına göre, Jack 40 yaşında ve Mel 32 yaşında.

Mel, Virgin River'da Jack'le mi bitiyor?

İyi haber: Mel (Alexandra Breckenridge) ve Jack (Martin Henderson) ayrıldıktan sonra tekrar birlikteler - çocuk istedi, o kadar emin değildi - Virgin River 3. Sezonun sonunda.

Sezon 3 bakire Paige'e ne oldu?

İşte kepçe: Paige aslında eski kocası Wes'in ölümünden sonra kaçak , Country Living'e göre. Görünüşe göre, zehirli bir evlilikten kaçmak için şehre taşındı; Paige, keşfedilmemek için adını bile değiştirdi. Kağıt izini önleme çabalarına rağmen, Wes onu ve Christopher'ı bulur.

Jack'i Virgin 3. sezonda kim vurdu?

Bu ayın başlarında Netflix'i vuran 3. sezonda bazı cevaplar alabileceğimizi düşündük, ancak böyle bir şans yok. Jack (Martin Henderson) hala kim olduğunu hatırlayamıyorum onu vurdu ve Brady (Benjamin Hollingsworth) büyük olasılıkla bir çerçeve işinde suçlu olarak tutuklandı.

Chloe Lily'nin bebeği mi?

Konu Özeti. Lilly'nin bebek Chloe'yi emzirdiğini keşfettikten sonra Mel, Lilly ile Chloe'nin annesi olduğu konusunda yüzleşir ve Vernon'un ameliyatından ayrılmadan önce kabul eder. O anda, Vernon girer ve Mel'in Lilly'den korktuğu için tedirgin olur, ancak Mel onu düzeltir ve Lilly'nin olduğunu ortaya çıkarır. bebekler anne .

Lily neden bakireyi terk etti?

Lilly karakterini canlandıran Lynda Boyd yeni sezonda hayatını kaybetti. 4. evre pankreas kanseri teşhisinin ardından . Hayranların kalbi, şova başından beri çok fazla kalp getiren Virgin River'ın dayanak noktası olan Lilly'nin kaybıyla kırıldı.

Hope neden Virgin River'ın 3. sezonunda yok?

Hope neden Virgin River'ın 3. Sezonunda yoktu? O'Toole'un canlandırdığı Hope, COVID kısıtlamaları nedeniyle kayıptı . Plan, onu asla hikayeden çıkarmak değildi. Bunun yerine, O'Toole'u COVID-19'dan korumak için Tenney onu sahnelerin çoğundan yazdı.

Virgin River'da neden umut yok?

Virgin River'daki Hope nerede? 3. sezonun ilk bölümünde öğrendik ki Hope, hasta teyzesini ziyaret etmek için şehirden ayrılmak zorunda kaldı. . ... Showrunner Sue Tenney Entertainment Weekly'e sanal rolünün Annette'i ve Virgin River'ın geri kalanını güvende tutmak için bir 'pandemi pivotu' olduğunu açıkladı.

Hope Virgin'e ne oldu?

Hope hayranları, karakterin üçüncü sezonda öldürüldüğü konusunda endişeliydi. Teyzesini ve Doc'u ziyaret ederken bir kasırgaya yakalandı, ama neyse ki iyi çıktı ve birkaç ay teyzesinin yanında kaldı. Virgin River'a dönüş yolunda, Hope daha sonra bir araba kazası geçirdi - ve hastanelik oldu.

Charmaine'in Virgin River'daki bebeğinin babası kim?

Çıkış, Jack'in (Martin Henderson) ikizlerin gerçek babası olup olmadığını sorguluyor. Charmaine'in söylediklerinin aksine, şuna işaret eden kanıtlar var: Mike (Marco Grazzini) baba olmak. Charmaine, Jack'e bebeklerine hamile olduğunu söylediğinde, birinci sezona geri dönelim.

Virgin River Mike'ta Jack'i kim vurdu?

Virgin River 4. sezon: Mike işe alındı Todd sürpriz ihanet teorisiyle Jack Sheridan'ı öldürmek için.

Virgin River'daki Jack's Bar gerçek mi?

Kasabanın resmi olmayan buluşma noktası olan Jack's Bar'ın dış cephesinin olduğu bildiriliyor. Brackendale'de Havza Izgarası , Vancouver'ın kuzeyinde Squamish Nehri üzerinde yer almaktadır. Ancak tüm iç sahneler yerel bir stüdyoda çekildi.

Brady, Jack'i Virgin River'da mı vuruyor?

Yerleşik kötü çocuğun arabasında, görünüşe göre onu suçla ilişkilendiren bir silah bulundu ve geri dönüşlerde Jack, vurulduğu gece barında onu hatırlıyor gibiydi. Ancak birçok Virgin River hayranı, Brady'nin tetiği çektiğine ikna olmuş değil. Çok var Brady'nin Jack'i gerçekten vurmadığını gösteren ipuçları .

Hope ve Doc birlikte mi kalacaklar?

Virgin River 2. Sezonu hatırlarsanız, bunu hatırlayacaksınız. Doc ve Hope, sonunda tekrar bir araya geldi Muhtemelen şimdiye kadarki en uzun ayrılık / yaklaşan boşanmadan sonra, Hope diğer kasaba dedikodularını işlerinden uzak tutmak istediği için tekrar yola çıkmamış gibi davrandı.

Virgin River'da Jack'i kim canlandırıyor?

30. Sezon ile Dans Eden Oyuncular

Martin Henderson Netflix'in hit filmi Virgin River'da son derece yakışıklı bar sahibi Jack Sheridan olarak izleyicilerin kalbini kazandı. Mel Monroe'nun (Alexandra Breckinridge) romantik dramaya olan ilgisini çekmeden önce, oyuncu düzinelerce TV şovunda ve filmde rol aldı.

Jack ve Mel arasındaki yaş farkı nedir?

Jack aslında Mel'den biraz daha yaşlıdır, çünkü kasabaya geldiğinde 32 yaşındadır. Aradan yaklaşık bir yıl geçtiğine göre, şimdi muhtemelen 33 yaşındadır, bu da demek oluyor ki bir sekiz yaş farkı sevilen çift arasında.