Megaton ne zaman ortaya çıkar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Hyman Greenfelder
Puan: 4.3/5(36 oy)

Megatonlar ortaya çıkıyor Pack-a-punch oluşturulduktan sonra veya Wave 13'te iki tur Die Machine'da güç geri yüklenmediyse, Outbreak'te harita üzerinde rastgele ortaya çıkarlarsa.

Megaton hangi turlarda ortaya çıkıyor?

Megaton, Omega Grubu'na ait spor yamalı yırtık bir tehlikeli madde giysisi giyen büyük, kaslı bir zombidir. Gözlerinden ve ellerinden daha güçlü bir ışıltı ile her tarafa yeşil bir parıltı yayar. yumurtlarlar iki tur sonra güç açıldı. Güç açılmazsa, 15. turda doğarlar.

Megatonda nasıl yumurtlarsınız?

Kriyo Verici (Buz)

  1. 'Penthouse' alanında, Göletin kenarında bir kutu var. ...
  2. Kutunun düştüğü Gölet alanına inin ve onun yerine Boş Şişe olacak.
  3. Bir Megaton'un doğmasını bekleyin ve onu Crash Site'de yakınınızdaki bir ağaçta görünen mor Mutated Fungus çıkıntısına doğru çekin.

Beyin çürümesi megatonlarda işe yarar mı?

beyin çürüğü bir zombiyi kısa bir süre için müttefike dönüştürecek . Ölene kadar diğer zombilere saldıracak ve öldüğünde patlamak üzere yükseltilebilir. Dead Wire'ın ana etkisi zombileri kısa bir süreliğine sersemletir, ancak bu mod için daha iyi kullanım durumu Megaton Zombies'e karşıdır.

Bir taklitçinin beynini çürütebilir misin?

Esasen zehir olan Brain Rot modunun donatılması, ekstra hasar Mimik'e, böylece onları son derece hızlı bir şekilde alt edebilirsiniz. Silahınızı Pack-a-Punch makinesine götürün ve silahınız için modu satın alabilirsiniz.

Megaton Yumurtlama Peyniri Öldür

32 ilgili soru bulundu

Bir Krasny'nin beynini çürütebilir misin?

Soğuk Savaş'ın seçkin düşman tipi Krasny Soldat, her maçta 10. rauntta ortaya çıkacak. Krasny'yi öldürmeniz ve düştüğü Pil öğesini almanız gerekiyor. Bir sonraki bölüm için, Brain Rot mod efektine sahip bir silaha sahip olmanız gerekecek. Pack-A-Punch makinesinden 2.000 puan karşılığında satın alabilirsiniz.

Megaton zayıflığı nedir?

Megaton: Zayıf Ölü Tel elektrikli mermiler , bu yüzden Pack-A-Punch makinesinde kendinizi yükseltin. Mimics: Zayıf ila Beyin Rot zehir hasarı.

Megaton için hangi Cephane modu en iyisidir?

En İyi Soğuk Savaş Zombileri Cephane Modları

İkinci seçimimiz olurdu Ölü Tel . Elektrik tipi hasar sadece Megatonlara kritik hasar vermekle kalmaz, bir kez tamamen Seviye 5'e yükseltildiğinde, esasen herhangi bir silahı World at War'dan eski Wunderwaffe DG-2'ye dönüştürür.

Soğuk Savaş'ta merak uyandırmayan en iyi silah nedir?

Işın tabancası . Son olarak, (ve şaşırtıcı olmayan bir şekilde) Ray Gun, Cold War Zombies'deki en iyi silahtır. Menzilden hasara, hareket kabiliyetine ve isabetliliğe kadar hemen hemen her kategoride üstündür - bu nedenle oyuncuların yüksek raundlu oyunlarda kullanmasına şaşmamalı.


Bir megaton bir milyon ton mu?

nükleer silah getirileri

kelimeler kiloton (1.000 ton) ve megaton (1.000.000 ton), patlama enerjilerini geleneksel kimyasal patlayıcı TNT'nin eşdeğer ağırlıklarında tanımlamak için.

Mayak kimdir?

Genç Ruslardan oluşan bir ekip - Moskova Devlet Makine Mühendisliği Üniversitesi (MAMI) tarafından yönetilen - kendi küçük uydularını başlatmak için Rus kitle fonlaması web sitesi Boomstarter'da 30.000 dolardan fazla para toplamayı başardı. Uyduya İngilizce işaret anlamına gelen Mayak adı verildi.

Soğuk Savaş'ta megaton nedir?

megatonlar elit bir sınıf düşmanı Call of Duty: Black Ops Cold War'da Zombies haritası Die Maschine'de tanıtılırken, Dead Ops Arcade 3: Rise of Mamaback ve Outbreak'te de yer aldı. ... Megatonlar ayrıca Teneke Adam Kalbi ana görevi sırasında Mauer der Toten'de ortaya çıkıyor.

Cephane modları silah XP'si veriyor mu?

Yeni yama, geliştiricilerin Napalm Burst Ammo Mod'un olmadığı bir sorunu ele almasıyla birlikte hem Çok Oyunculu hem de Zombies çetelerinde ilerlemeye odaklanıyor. t sürekli olarak silah DP'si veriyor . ... Ancak yama, Xbox Series S|X ve PS5'te oyunu çökertiyor gibi görünen hatalar için herhangi bir düzeltme içermiyor.


Aether kefeninde dirilebilir misin?

Oyuncular Aether Shroud'u kullanırken, çizgi onları haritanın altına gönderiyor; ölmelerini sağlamak ve takım arkadaşların seni canlandıramaz .

ORDA için hangi cephane modu en iyisidir?

Önerilen Ekipman:

+Beyin Rot Cephane Modu . x2 Maymun Bombası .

Salgın sırasında yumruk atabilir misin?

Salgında Silah Nasıl Paketlenir. Yuvarlak tabanlı Zombilerden farklı olarak, gücü açmaya veya makinenin parçalarını aramaya gerek yoktur. Outbreak, haritada tek bir makinenin bulunması yerine, birden fazla Pack-A-Punch makinesine sahiptir. tur sırasında herhangi bir zamanda erişilebilir .

Soğuk Savaşın patlak vermesini tamamlayabilir misin?

Tüm Soğuk Savaş Salgını Paskalya yumurtası adımları: Ana Görev nasıl tamamlanır. Bu Paskalya yumurtasına üçüncü turda başlayabilir ve beşinci turda bitirebilirsiniz. Ancak bu kolay olduğu anlamına gelmez. Bu moddaki düşmanlar kalın ve hızlı hareket eder ve her an ölebilirsin .


Hangi Cephane modu Tempest'e daha fazla zarar verir?

Fırtınalar daha fazla hasar alır Brain Rot cephane modu .

Beyin çürümesi öldürmeleri kamuflaj için sayılır mı?

10 saniye sonra, etkilenen zombi patlayacak ve etrafındaki diğer tüm zombileri öldürecektir. Bu yöntemle elde edilen öldürmeler şu şekilde sayılır: kafadan vuruş öldürür , birinin daha hızlı bir oranda puan, XP ve performans kamuflajı ilerlemesi kazanmasını sağlar.

Zombilerde en iyi alan yükseltmesi nedir?

Ateşin yüzüğü

Yüzük of Fire koyar, tahmin edersiniz ki, etrafınızda dururken kendinizin ve herhangi bir takım arkadaşınızın hasarını artıracak bir ateş çemberi. İçeri giren zombiler zamanla yangın hasarı alır. Bu Alan Yükseltmesi, özellikle yükselttikten sonra size verdiği saf güç nedeniyle tartışmasız en popüler olanıdır.

Taklitler hangi turlarda ortaya çıkıyor?

Yeni Mimic mini patronları ile başa çıkmak için temel bir ipucu, düşmanların kendilerini bu şekilde gizlediği yerde rastgele ganimetler görünümüne dikkat etmektir. Manglers'a gelince, onlar 15. turda , oyuncular ilk maçlarına hazırlanmak için.


Manglers hangi Cephane modu için zayıf?

Mimics gibi, Manglers da özellikle Pack-a-Punched Gallo SA12 olmak üzere pompalı tüfeklerle hızla etkisiz hale getirilebilir. Ayrıca onlara karşı bir zayıflıkları var. Napalm cephane modu , Mimics'teki Brain Rot modu gibi, Napalm da sağlıklarını daha hızlı düşürür.