Maxie, genel hastanede Peter ile evlenir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Savannah Roberts MD
Puan: 4.4/5(72 oy)

Maxie, Peter'ı konuşturmaya çalışırken herkes onu izliyor. Sonunda onunla evlenmeyi kabul eder. , Obrecht'in dehşetine. Valentin, Maxie Peter hakkındaki tüm gerçeği öğrenene kadar düğünün devam etmesine izin veremeyeceğini ilan ettiğinde, Dante'ye koşar ve görevini etkinleştirmek için kalemini tıklatmak üzeredir.

Maxie, General Hospital'da Peter'dan hamile mi?

General Hospital'da hamile Maxie oynamasına rağmen, Kirsten Storms gerçek hayatta hamile değildir. Oyuncu, şovun gardırop bölümünden bir fotoğraf paylaştı ve doğruladı bebek hayal ürünüdür .

Maxie ve Peter birlikte mi?

13 Ekim'de hastanede, bebeğin genetik testinden temiz bir sağlık raporu aldıktan ve kız kardeşi Britt ile tekrar bir araya geldikten sonra Maxie evlenme teklif eder. Peter'a . Peter tek dizinin üstüne çöker ve Maxie'ye olan sevgisini ve bağlılığını ilan ederek kabul eder.

Peter August ne oldu?

Peter onu çatıdan atar ve öfkeli bir Finn, Peter'ın peşinden koşar ve onu merdivenlerden aşağı atarak öldürür. O ve Franco'nun dul eşi Elizabeth Webber (Rebecca Herbst), Peter'ın cesedini hastane bodrum laboratuvarında saklıyor. Temmuz ayında Finn, Anna'ya Peter'ı öldürdüğünü itiraf eder, ancak Elizabeth'i itirafının dışında tutar.

General Hospital'daki Maxi'ye ne olacak?

Kirsten Storms'un İyileşmesi, Maxie'nin Çıkışını İstemek. ... Bir operasyon geçirdikten sonra kanserli olmayan kist beyninde Storms, ABC pembe dizisinden geçici olarak izin alacak. Pazartesi günü, 37 yaşındaki aktrisin iyileşmesine odaklanmak için geçici olarak GH'den ayrılacağı açıklandı.

GH: 3/4/21 - Peter'ın Suçları Maruz Kaldı Bölüm 1/4

31 ilgili soru bulundu

Amanda Setton'ın bebeği oldu mu?

Kişisel hayat. Setton evli ve çiftin üç çocuk , en son 2020'de doğdular ve Setton'ın General Hospital'daki rolünden doğum izni almasına yol açtı.

General Hospital 2021'deki Maxie'nin yüzünün nesi var?

'Genel Hastane' izleyicileri Maxie Jones'u bir süre ekranda görmeyecek, çünkü onu oynayan aktris Kirsten Storms beyin ameliyatından kurtuluyor. ... Maxie'nin yokluğu gerekliydi, çünkü 37 yaşındaki Storms, Haziran başında ameliyat oldu. iyi huylu kist beyninin alt kısmından.

GH'deki Peter gerçekten öldü mü?

Peter, 3 Haziran'daki bölümde öldürüldü. GH ve halüsinasyonlarda ve geri dönüşlerde birkaç kez görünmesine rağmen, gösteri çıkışını gerçek bir şey olarak ele aldı. ... 23. bölümde, Ramsey sabuna geri döndü, Nixon Şelaleleri'nde Maxie'yi gözetliyor!

Peter GH'de yaşıyor mu?

Maxie şok edici haberi duyacak. Peter sadece hayatta değil , ama Nina Reeves'i (Cynthia Watros) terörize ediyor. Nina ve Phyllis Caulfield'ı (Joyce Guy) öldürmeye çalıştı. Bu, Maxie'nin hayata geçirdiği en kötü kabusu ve kızlarını gizli tutmasının nedenidir.


General Hospital'daki Maxie ve Peters bebeğine ne oldu?

Hemşire Jennings onu bayılttı ve bebeği almaya çalıştı ama Maxie onu tuzağa çekti ve sonra yeni doğan bebeğini alması için Brook Lynn'i aradı. Daha sonra hastanede Maxie, hemşire bebeğini Peter için çalmıştı , o ölü bulundu ve Peter kaybolmuştu.

Peter ve Maxie evlendi mi?

Neyse ki, düğün yoktu çünkü Valentin büyük silahları çekip Peter'ın yaptığı her şeyi ifşa etmek zorunda kaldı, buna Drew'un kaçırılması ve uçağının düşmesi de dahil.

Maxie'nin bebeğini doğurmasına kim yardım ediyor?

Maxie, ateş maşasıyla Chloe'ye şaplak atıyor. Evden kaçar ve doğum sancıları çekmeye başladığı ormana girer. Bir yabancı (Roger Howarth tarafından oynanır) onu bulur, doktor olduğunu söyler ve bebeği doğurmayı teklif eder. Kendisini Austin olarak tanıtır ve Louise'i doğurmasına yardım eder.

General Hospital 2021'de gerçek hayatta kimler hamile?

Oyuncu Sofia Mattsson (Sasha Gilmore), General Hospital karakterinin Haziran ayında yayında hamileliğini açıklamasına kadar gerçek hamileliğini bir sır olarak sakladıktan sonra, geçtiğimiz günlerde birkaç haftadır başka bir sır sakladığını paylaştı: ilk çocuğunun doğumu, aktör/yazar/yapımcı kocası olan bir çocuk...


Lulu neden GH'den kovuldu?

Hayranlarıyla paylaşmak için Instagram'a gitti, Bana sözleşmeden çıkarıldığım ve karakterin komaya girdiği söylendi. , yazdı. Başka bir konuda bilgilendirilmedim. Soaps in Depth'e göre, Rylan ayrılmak istemedi ve geri dönme şansına atlayacaktı.

General Hospital 2020'de gerçek hayatta kimler hamile?

Genel Hastanenin Sofya Mattsson sır tutmakta gerçekten iyidir! Mutlu aktris, hafta sonu büyük, heyecan verici haberler vermek için sosyal medyaya gitti… ve biz büyük demek istiyoruz! Artık Mattsson'ın karakteri Sasha, sabuna hamile olduğu için, sonunda gerçek hayatta beklediği haberi paylaşabildi.

Maxie, General Hospital 2021'den ayrılıyor mu?

26 Haziran Pazartesi günü, Pembe Dizi Ağı, 37 yaşındaki Storms'un bir sınava gireceğini duyurdu. geçici izin iyileşmesine odaklanırken. En son, Maxie'nin bebeğiyle Port Charles'tan Teksas'a bilinmeyen bir süre için ayrıldığı 19 Temmuz gündüz drama bölümünde yer aldı.

Son zamanlarda General Hospital'da kim öldü?

Jay Pickett 'Port Charles', 'General Hospital' ve 'Days of Our Lives' filmlerindeki rolleriyle tanınan , 60 yaşında Cuma günü öldü. 'Treasure Valley' filmini memleketi Idaho'da çekerken vefat etti.


General Hospital'daki Carly kaç yaşında?

Carly Corinthos'u 11 Eylül 1970 doğumlu Laura Sisk canlandırıyor. 2019 yılında 49 yaşında .

Peter August, General Hospital'dan ayrıldı mı?

Derecelendirmeler: GH İçin Tekrar Yeni Düşükler

General Hospital'ın bugünkü bölümünü izlediyseniz, yalnızca Kirsten Storms'un Maxie Jones olarak geri dönüşünü görmekle kalmamış, aynı zamanda Peter August'a ne olduğuyla ilgili uzun süredir sorulan sorunun cevabını da almış olacaksınız. (Wes Ramsey): O yaşıyor!

Carly on General Hospital gerçek hayatta evli mi?

Kişisel hayat

Wright, 7 Ekim 1995'te mimar John Wright ile evlendi. İki çocukları var. Nisan 2016'da Wright, kendisinin ve John'un evliliklerini bitirmeye karar verdiğini açıkladı. Laura şu anda bir ilişki genel hastane rol arkadaşı Wes Ramsey ile.

Elizabeth on GH 2021 gerçek hayatta hamile mi?

Başlangıçta 14 Ocak: Soaps In Depth, Rebecca Herbst'in (Elizabeth, GH) hamile ! Bu, 1999 – 2001 yılları arasında Juan Santiago'yu oynayan kocası Michael Saucedo ile olan üçüncü çocuğu olacak. Rebecca ve Michael, sırasıyla 8 ve 6 yaşında olan Ethan ve Ella'nın zaten ebeveynleri.


Britt on General Hospital gerçek hayatta evli mi?

Kişisel hayat

Thiebaud, eski General Hospital rol arkadaşıyla nişanlandı Bryan Craig Haziran 2015'te. 2013'ten beri birlikteydiler.

Brook Lynn hamile mi?

brook lynn GENEL HASTANE'de hamile , ama canlandıran Amanda Setton değil… en azından artık değil! Aktris, üçüncü çocuğunu doğurmak için doğum iznine çıkmak için Ağustos 2020'de sabunu bıraktı - geçici olarak yerine Briana Lane geçti.