Ölüm notunda matsuda kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Flavio Müşteri
Puan: 4.8/5(47 oy)

Touta Matsuda Ölüm'de büyük bir düşman kahraman Not. Matsuda, Japon Görev Gücü ve NPA'nın en genç ve çoğunlukla deneyimsiz üyesidir. Polislik eksikliği bazen soruşturmayı engelliyor. Pervasız tutumu, iş arkadaşlarının canını sıkacak şekilde onu belirli yapışkan durumlara sokabilir.

Matsuda Death Note'da mı ölüyor?

Shien'in sözde yerini araştırırken, Matsuda Light'ın sesinin bir kaydını duyar ve onu aramaya gider ve Matsuda'nın adı ve ölüm şeklinin yazılı olduğu Death Note kağıdı parçaları bulur. Yazıldığı gibi, Matsuda kendini vururken 'yüzünde bir gülümsemeyle' öldü .

Matsuda kimlerden hoşlanır?

Matsuda ile iyi bir ilişkisi var sayu , kaçırıldığında dehşete kapıldığı için ve hatta bu üniversite öğrencisine birazcık aşık oldu. Sayu ile kesinlikle evleneceğini ve ailesini zaten kayınvalidesi olarak gördüğünü öne sürerek Soichiro ve Sachiko ile dalga geçti.

Matsuda Kills neden ışık tuttu?

Ölmeden önce Light'ın yaşlı bir adam olması gerektiğini gördü. . Bu, hükümetin sonunda Light'ı idam etmek için ölüm notunu kullanacağı anlamına gelir, çünkü birinin ömrü sona ermeden ölmesinin tek yolu budur.

Matsuda bir düşman mı?

Kahraman Türü

Touta Matsuda Death Note mangasının kahramanca bir antagonisti ve anime serisi. Japon Görev Gücü ve NPA'nın en genç ve en deneyimsiz üyesidir.

Death Note-Matsuda Moments-İngilizce dub [*Spoiler İçerir*]

45 ilgili soru bulundu

Death Note'da kimler öldü?

Death Note Spoiler

  • Higuchi, Death Note'lu iş adamıdır. ...
  • Öleceğim. ...
  • Light'ın babası ölür, Mello'nun adamlarından biri Death Note'u geri almaya çalışırken öldürür. ...
  • Mello sonunda ölür. ...
  • Takada sonunda ölür. ...
  • Işık sonunda ölür. ...
  • Yakın, Kira'nın öldüğünü kimseye söylemez. ...
  • L'nin gerçek adı L Lawliet.

Light Yagami kötü mü?

Light, Death Note serisinde Pure Evil olan tek kötü adamdır. ve ironik bir şekilde ana kahramanı. İroninin bir başka bükülmesinde, babası Soichiro Yagami, Death Note serisindeki tek Saf İyidir.

Yakın L'den daha mı akıllı?

2 Yakın. L dışında, Yakın kolayca bir sonraki- en zeki dizideki karakter, ortağı Mello'dan bile daha akıllı. Bunun nedeni, aslında hayatta kalmayı başaran kişinin Yakın olmasıdır. ... Bununla birlikte, Mello yeni L olarak devraldı ve Light'ı alt etmeyi ve onun Kira olarak kimliğini çözmeyi başardı.

Death Note'da Light'ı kim öldürür?

Light'ın nihayet kaybettiğini görünce öldürülür. Ryuk Shinigami'nin ilk tanıştıklarında uyardığı gibi, adını kendi Ölüm Defterine yazar.


Death Note bir kızın yanında mı?

Yakın tarafından tasvir edilir aktris Mio Yuki , ve Drama'daki karakterin cinsiyeti belirsiz bırakılmıştır.

L nasıl ölür?

Ölüm Defterine adını yazdıktan ve kalan tüm Ölüm Notlarını yaktıktan ve Soichiro Yagami ile konuştuktan yirmi üç gün sonra, L. çikolata yerken huzur içinde öldü , Watari'nin hemen yanında yatan bir resmiyle.

Misa nasıl ölür?

Ryuzaki'yi (adı L'ye benzer bir Ölüm Defteri'nde yazılı olan) öldürmeyi başaramasa da, o Kendi yazdığını yazarak intihar etti adı, 'Misa Amane, Light Yagami'nin ellerinde ölüyor' yazıyor.

L gerçekten Misa'dan hoşlanıyor mu?

Hayır Onu bir katil olarak gördüğünü veri kitabında belirtmiyor. Daha diziyi bitirmedim ama aman tanrım o kadar akıllı ki o kızı sevse çok üzülür. Light'a katılıyorum, o kesinlikle bir sorumluluk.


Kim daha akıllı L veya hafif?

Ancak yalnızca bir mutlak kazanan olabilir… ve vardır. L Lawliet, Light Yagami'den daha akıllı , aslında Death Note'daki en zeki karakterdir. L'nin IQ'su Light'ınkinden daha düşük olabilir, ancak tümdengelim becerileri, planlama ve ayrıntılara bakış açısı Kira'nınkinden çok daha üstün.

Light Yagami'nin IQ'su nedir?

Albert Einstein ve Stephen Hawking'in 'yalnızca' 160 puan aldığı bildirildi. Bu nedenle Light ve L'nin onların bir kademe altında olduğunu varsaymak mantıklıdır. İkisi de kesinlikle dahiler olduğu için IQ'larını koyardım. 140 ile 150 arasında , 140 bir dahi için ölçüttür.

L, Light Kira'yı ölmeden önce tanıyor muydu?

8 litre Işık Kira olduğunu biliyordu ve yalan

Anime boyunca, L'nin Light şüphesi bölümden bölüme dalgalanıyor. Genel olarak, yine de, Light'ın Kira olma ihtimalinin yaklaşık %5 olduğunu söylüyor. Yoldaşlarına verdiği bu düşük olasılıklara rağmen, hala bir şüpheli olarak Light'tan vazgeçmeyi reddediyor.

Senku'nun IQ'su nedir?

Senku'nun muhtemelen bir IQ'su var 180 ile 220 arasında .


L'nin IQ'su nedir?

Sorunuzu cevaplamak için, L'nin IQ'su 165–185 arasında , ben şahsen 180 olduğuna inanıyorum.

Animede en çok IQ'ya sahip olan kimdir?

Bu nedenle, anime hayranlarının bilmesi gereken hemen hemen herkesi alt edebilecek on beş karakter var.

  1. 1 Hafif Yagami (Ölüm Notu)
  2. 2 Dio Brando (JoJo'nun Tuhaf Macerası) ...
  3. 3 Korosensei (Suikast Sınıfı) ...
  4. 4 L (Ölüm Notu) ...
  5. 5 Senku Ishigami (Dr. ...
  6. 6 Zen-Oh (Ejder Topu) ...
  7. 7 Madara Uchiha (Naruto) ...

Kira iyi mi kötü mü?

Kira hem anti kahraman hem de kötü adam . Ankit'in cevabında verilen tanıma göre o bir anti-kahramandır (gerçekten bir kahraman değil, yine de ana karakterdir). Yaptığı kötülükle (masumları öldürmek ve hatta bundan zevk almak, Amira'nın cevabındaki örnekler) o bir kötü adamdır.

Light Yagami akıllı mı?

Hafif Yagami Death Note'daki en zeki karakterlerden biri . Aslında, tüm animelerdeki en zeki karakterlerden biridir. Kira olarak bilinen beyni akıllıca çıkarabilecek çok fazla karakter yok, ancak bu liste kimin yapabileceğini gösteriyor.