Matematik gcse'me nerede tekrar girebilirim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Arnold Stamm
Puan: 5/5(68 oy)

GCSE'lerinize yeniden girmek için kayıt olabilirsiniz yerel bir okulda veya kolejde . Bu, bir zaman çizelgeniz olacağı ve diğer GCSE öğrencileriyle derslere katılacağınız anlamına gelir. Çoğu okul ve kolej, GCSE'lerinizi diğer dersler için A Düzeyleri ile birlikte çalışmanıza izin verir, bu nedenle bir veya iki dersten tekrar çıkmanın sizi tamamen geride bırakacağını düşünmeyin.

GCSE matematiğine yeniden başlamanın maliyeti nedir?

Sınavlarınıza tekrar girmeniz gerekiyorsa, bu ücretleri muhtemelen kendiniz ödemeniz gerekecektir. Maliyet, kursa ve sınav kuruluna bağlıdır, ancak normalde GCSE için yaklaşık 35 £ ve A seviyesi için 85 £. Ekstra kaynak gerektiren sınavlar için maliyet daha yüksek olacaktır - normalde pratik bir bileşeni olan sınavlar.

Matematik GCSE'mi özel olarak tekrar edebilir miyim?

GCSE'lerinizi özel aday olarak yeniden değerlendirin

Sen hatta kaldığın yerlerin yanı sıra çevrimiçi A Seviyeleri için çalışabilirsin . ... Sınava girmeden yaklaşık altı ay önce, yerel okullarınız ve kolejleriniz ile oradaki sınava özel aday olarak girmenize izin verip vermeyeceklerini öğrenmek için iletişime geçmelisiniz.

GCSE matematik sınavıma tekrar girebilir miyim?

Bir veya iki sınavı (özellikle matematik veya İngilizce) tamamen tekrarlamanız gerekiyorsa, çoğu altıncı form veya kolej size izin verecek GCSE'lerinizi diğer kurslarınızın yanında tekrar almak için. GCSE'nizi çevrimiçi olarak veya uzaktan eğitim yoluyla da yeniden yapabilirsiniz.

GCSE matematiği yetişkinler için ücretsiz mi?

Halihazırda bir matematik GCSE 4. sınıf (C) sahibi değilseniz, Activate Learning ile GCSE kalifikasyonunuz için tamamen ücretsiz eğitim alabilirsiniz . ... Kurs, öğrencilerin matematiksel fikirleri anlama ve matematiksel teknikleri kullanma yeteneklerini değerlendirir. Üç temel birim vardır: sayı ve cebir.

GCSE Maths Resits için hazırlanıyor

16 ilgili soru bulundu

Matematik ve İngilizce GCSE ücretsiz mi?

neden ücretsiz kurslar ? Devlet bu kursları finanse eder çünkü bunlar iş veya ileri eğitim için gerekli becerileri sağlar. İş rollerinin çoğu, 9 ila 4 (veya eski not sisteminde A* ila C) GCSE Maths ve GCSE English notlarını gerektirir.

GCSE matematiğimi çevrimiçi olarak tekrar alabilir miyim?

Çevrimiçi GCSE Matematik Kursları

Uzaktan eğitim kursları ve çevrimiçi öğrenme platformlarının yaygınlığı sayesinde, bir sınıfa ayak basmadan GCSE matematiğini çevrimiçi olarak tekrar alabilirsiniz. GCSE'nizi çevrimiçi olarak tekrar almak, okulda oturmak gibidir.

GCSE matematiğini kaç kez tekrar almanız gerekiyor?

Oturum sayısında bir sınırlama yoktur Bunu yapabilirsiniz, ancak en az 4, ideal olarak 18 yaşına gelmeden önce, sınava tekrar girmeye devam etmeniz gerekir.

Kursu yapmadan GCSE matematik sınavına girebilir miyim?

Kesinlikle herkes GCSE'lere oturabilir . Ancak hazırlıklı değilseniz, sınavlarda pek başarılı olmanız olası değildir. GCSE'lerin resmi giriş gereksinimleri ve eğitim ön koşulları yoktur.

GCSE özel olarak yapılabilir mi?

Unutulmaması gereken ilk şey, GCSE'leri bir özel aday ücretsiz değil . Her sınav merkezi kendi ücretini belirleyecektir ve bunlar önemli ölçüde değişebilir, ancak tipik olarak her bir sınava girmenin maliyeti genellikle 100 sterlindir.

GCSE sınavlarına özel olarak nerede girebilirim?

Sınavlarınıza girmek için yapmanız gerekenler özel adayları kabul eden yerel bir okul veya kolej bulun . Bu merkezlerle mümkün olduğunca erken iletişime geçmeniz, yerinizin önceden rezerve edilebilmesi ve giriş ücretlerinin zamanında ödendiğinden emin olabilmeniz için önemlidir.

Matematik GCSE'ye yeniden girmek için ödeme yapmanız gerekiyor mu?

GCSE'lerinize yeniden girmek için iki tür ücret ödemeniz gerekir: kurs ücretleri ve sınav ücretleri . Kurs ücretleriniz öğrenim ücretinizi ve/veya kurs materyallerinizi karşılayacaktır ve nerede ve nasıl eğitim alacağınıza bağlı olarak değişiklik gösterecektir.

GCSE sınavının maliyeti nedir?

Özel bir GCSE adayı olarak sınavlarınız ücretsiz değildir. Rezervasyon sırasında her biri için ayrı ayrı ödeme yapmanız gerekecektir. Maliyetler değişir (aşağıya bakın), ancak genellikle ödeme yapmayı bekleyebilirsiniz sınav başına yaklaşık £100 . Bu ücret genellikle iade edilemez veya değiştirilemez, bu nedenle doğru tarih ve saat için rezervasyon yaptığınızdan emin olun.

Uni'de matematik GCSE'yi tekrar alabilir misin?

İlk olarak, çoğu üniversite İngilizce ve Matematik'te C notu eşdeğerlerini (veya yeni sistem altında 4'ü) isteyecektir. Bu notları kaçırırsanız, onları ertesi yıl tekrar alabilirsin çoğu kolejde.

3. Sınıf geçer mi?

3. sınıf geçer mi? Eski C notuna eşdeğer bir 'standart geçiş' için öğrencilerin bir 4 sınıf , 5 ise 'güçlü pas' teşkil edecek. Genel olarak 4,5 ve 6 notları, eski not sistemindeki B ve C notlarına eşdeğer olacaktır.

GCSE Matematik ve İngilizce'de başarısız olursanız ne olur?

öğrenciler 4. sınıf olmadan A seviyeleri çalışamayacak İngilizce ve Matematikte bu aynı zamanda birçok çıraklık, iş ve üniversite için de geçerlidir. Matematik ve İngilizce GCSE'leri için tekrarlar, sınava girmek için yeniden çalışmanız için size birkaç ay vererek Kasım ayında olacak.

GCSE 2021'de başarısız olursam ne olur?

Bir öğrenci olarak, ilk olarak kaydolduğunuz okul veya kolej sizi ek serilere veya GCSE tekrarları sahip oldukları bilgilere dayanmaktadır. ... Sınavların tekrarı sonbaharda başlayacak ve öğrenciler olağan alıştırmayı takiben 2021 yazında tekrar sınava girme şansına sahip olabilecekler.

GCSE'yi çevrimiçi ücretsiz yapabilir miyim?

Tüm ücretsiz GCSE İngilizce kursları çevrimiçi mi? reed.co.uk'de var öğrenciler için ücretsiz GCSE İngilizce kursları mevcuttur. Bu ücretsiz kurslar, ilgilendiğiniz bir konuyu finansal bir taahhüt olmadan keşfetmenin harika bir yoludur ve nasıl çalışmak istediğinizi daha iyi anlamanızı sağlayacaktır.

GCSE 2021'i tekrar alabilir misiniz?

Öğretmen tarafından değerlendirilen notundan memnun olmayan herhangi bir öğrenci için, GCSE sınavlarına 'tekrar' girme fırsatı olacaktır. Kasım ve Aralık 2021'de . ... Diğer tüm GCSE konularındaki sınavlar 15 Kasım 2021 ile 3 Aralık 2021 tarihleri ​​arasında yapılacaktır.

GCSE'yi herhangi bir yaşta tekrar alabilir misiniz?

Yaş sınırları var mı? Herkes GCSE'lere yeniden girebilir - yaşınız veya yaşam deneyiminiz ne olursa olsun. Okulu yeni bırakmış olmanız veya emekliliğe yaklaşıyor olmanız önemli değil, öğrenmeye başlayabilir ve yeteneklerinizi artırabilirsiniz.

GCSE İngilizce ücretsiz mi?

16 yaşın üzerindeyseniz ve okulu bıraktıysanız, normalde şunları yapmak için ödeme yapmanız gerekmez: İngilizce veya matematikten GCSE düzeyine kadar. ... Diğer dilleri konuşanlar için İngilizce ( ESOL ) - kurslar ayrıca normalde indirimli veya ücretsiz çalışma durumunuza ve ne kadar süredir İngiltere'de ikamet ettiğinize bağlı olarak.

GCSE kursları ücretsiz mi?

Halihazırda GCSE, A seviyeleri veya eşit niteliklere sahip değilseniz, herhangi bir öğrenim ücreti ödemeden onlar için eğitim alabilirsiniz. Sen olacaksın ücretsiz eğitim alabilir : ilk tam Seviye 2 kalifikasyonunuzu sağlayan bir kurs için.

Matematik ve İngilizce GCSE'yi çevrimiçi yapabilir misiniz?

Öğrenciler, Online Learning College ile bu Matematik ve İngilizce GCSE'lerine kaydolarak Edexcel sınavlarına hazırlanmak için çeşitli dersler, ödevler ve deneme sınavları üzerinde çalışabilecekler.