Markham hesabı nasıl açılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rosalee Murazik
Puan: 4.6/5(14 oy)

Tarzınızı yeni serimizle güncellemek için bir Markham hesabına kaydolun. https://www.tfg.co.za/accounts adresinden çevrimiçi başvurun , bir Markham mağazasını ziyaret edin veya 0860 834 834 numaralı telefonu arayarak başvurunuzu tamamlayın.

Sportscene'de hesap açmak için neye ihtiyacınız var?

Mağazada veya çevrimiçi olarak bir Sportscene hesabı açın ve indirim kuponlarında R1000 kazanın*. İhtiyacın olacak 3 aylık banka hesap özetleri veya maaş bordroları ve geçerli bir kimlik veya pasaport .

Markham hesabıyla nereden satın alabilirim?

@home, @ dahil evde yaşam alanı , American Swiss, Charles ve Keith, Colette, Donna-Claire, Duesouth, Exact!, Fabiani, The Fix, Foschini, G-star Raw, Hi, Markham, Mat & May, Next, Sodabloc, Sportscene, Sterns ve Totalsports mağazası.

Markham, TFG'nin bir parçası mı?

yan kuruluşu, Foschini Perakende Grubu Tescilli Limited , @home, @homelivingspace, American Swiss, Charles ve Keith, Collette, Donna, DueSouth, Exact, Fabiani, Foschini, G-Star, Hi, Markham, sportscene, Sterns, The FIX, Totalsports ve TFG perakende markaları olarak işlem görmektedir. Sigorta; giyim, takı, mücevher satışı...

Bir TFG personel hesabına nasıl başvurabilirim?

TFG'deki İşlere Nasıl Başvurulur

  1. TFG kariyer sitesini ziyaret edin.
  2. Giriş Yapın/Özgeçmişinizi Kaydedin. Zaten bir hesabınız varsa, oturum açıp başvurmaya başlayabilirsiniz! ...
  3. Mevcut İşlere Göz Atın. Profiliniz oluşturulduktan sonra başvurmaya hazırsınız! ...
  4. Uygulamak! Size uygun işi bulduktan sonra, Uygula'ya basın ve talimatları izleyin.

Bir ePLAN hesabına Nasıl Kaydolunur

36 ilgili soru bulundu

Bir TFG hesabı ne kadar sürer?

Tam süreç sürer Yerel Satıcılar için 28 güne kadar (RSA bazında) ve Uluslararası Satıcılar için 20 gün (RSA sınırlarının dışında).

Spor salonuna nasıl başvurabilirim?

Merhaba, herhangi bir Sportscene mağazasında veya herhangi bir hesap için başvurabilirsiniz. https://www.tfg.co.za/accounts kullanarak çevrimiçi .

Çevrimiçi bir Markham hesabını nasıl açabilirim?

Şu adresten çevrimiçi başvurun: https://www.tfg.co.za/accounts , bir Markham mağazasını ziyaret edin veya 0860 834 834 numaralı telefonu arayarak başvurunuzu tamamlayın.

Ackermans, TFG'nin bir parçası mı?

Grup şimdi 400'den fazla yeni mağazasıyla Ackermans, Pep ve Mr Price'ın beğenisini kazanacak.


Tam olarak Foschini'nin bir parçası mı?

Bu promosyon yarışması Foschini Retail Group (Pty) Ltd (kayıt numarası 1988/007302/07) (TFG) tarafından organize edilmektedir. Foschini Group Limited ve Tam olarak ticaret.

Foschini kartımı @home'da kullanabilir miyim?

TFG (The Foschini Group) eGift Card, 20'den fazla TFG perakende markasına erişim sağlayan tek bir hediye kartı ile en iyi Seçim Hediyesidir! TFG eHediye Kartları, Güney Afrika'daki aşağıdaki mağazalardan herhangi birinde kullanılabilir: @home, @homelivingspace . Amerikan İsviçreli .

Markham kartını spor alanında kullanabilir miyim?

eHediye Kartları şuradan satın alınabilir ve kullanılabilir: hiç Aşağıdaki TFG mağazalarından (ülkenizde varsa): @home, @homelivingspace, American Swiss, Anatomy, Archive, Charles & Keith, Colette, Donna, Duesouth, Duesouth Escapes, Exact, Fabiani, The FIX, Foschini, G- Star Raw, merhaba, Markham, Mat & May, Next, Relay Jeans, ...

Truworths kartımla nereden satın alabilirim?

Alışveriş yapmak için kartınızı kullanın Güney Afrika'daki tüm Truworths, Truworths Man, UZZI, OFFICE London, EARTHADDICT, EARTHCHILD, Naartjie ve Loads of Living mağazaları . Başvurduğunuzda otomatik olarak TRUROYALTY üyesi olacaksınız ve ekstra ücret ödemeden özel avantajlara erişim kazanacaksınız.


Kesin hesap nasıl açılır?

EXACT hesabınızı bugün açın. Yapabilirsiniz www.tfg.co.za/accounts adresinden veya mağazadan çevrimiçi başvurun . Gerekli tüm belgeleri yanınıza almayı unutmayın.

Sportscene'in öğrenci hesabı var mı?

Ne yazık ki, öğrenci hesabımız yok . Size hesap açabilmemiz için gelir belgesine ihtiyacımız var. Hey Mmatseke. TFG hesap kartlarına başvurmak veya daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın: https://www.tfg.co.za/accounts veya 0861 834 222 numaralı çağrı merkezimizle iletişime geçin veya

TFG hesabı nedir?

BU NE? TFG Hesabı size herhangi bir TFG mağazasında harcayabileceğiniz bir kredi limiti tutarı sunar . 20'den fazla perakende markasıyla seçim yapmakta zorlanacaksınız. Düzenli aylık ödemelerinizi sürdürdüğünüz sürece hesabınızın kredi olanağı açık kalacaktır.

Ackermans kartımı başka nerede kullanabilirim?

kartınızı şu adreste kullanın: ülke çapında herhangi bir Rafineri, Ackermans, Tekkie Town, Dunns ve Shoe City mağazası . Mağazadaki en son tekliflerimiz hakkında düzenli güncellemeler alın.


Ackermans hesabımdan elektrik satın alabilir miyim?

Cep telefonu bankacılığı ile evinizin rahatlığında ve doğrudan cep telefonunuzdan elektrik yükleyebilirsiniz. Banka bakiyenizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde ve istediğiniz kadar kontrol edin. ... Tek yapmanız gereken aramak *120*27587# , ardından limit artışı için 1'i veya bakiye sorgulama için 2'yi seçin.

Truworths kartımla Sportscene'den alışveriş yapabilir miyim?

Merhaba Owami, iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ne yazık ki değil. Truworths kartınızı tüm Truworths'lerde kullanabilirsiniz. , Truworths Man, LTD, Uzzi, DH, Office London, Naartjie, Earthchild, Earthaddict, Loads of Living mağazalarında ve Context mağazalarımızda. Truworths kuponumu Sportscene'de kullanabilir miyim?

TFG hesabımı çevrimiçi olarak nasıl kontrol edebilirim?

TFG-The Foschini Group

Ekstre bilgilerinizi çevrimiçi olarak şu adresten alabileceğinizi unutmayın: www.TFG.co.za adresinde oturum açın veya 0860 576 576 numaralı telefondan bizi arayarak (kart numaranızın elinizde olduğundan emin olun!)

Çevrimiçi bir Jet hesabı nasıl açılır?

Hesap Başvurusu

  1. JET Hesabını Uygula:
  2. Adım 1: Uyruk'u seçin.
  3. Adım 2: RSA Kimlik Numarasını girin.
  4. Adım 3: Başlık'ı seçin.
  5. Adım 4 : Adları Girin (kimliğe göre)
  6. Adım 5 : Soyadı girin (kimliğe göre)
  7. Adım 6 : Cep Telefonu Numarasını Girin (ülke +27 – alan 083 – nbr 5551234)
  8. Adım 7 : Doğum Tarihini Girin – (yyyy-aa-gg)


truworths TFG'nin bir parçası mı?

Giyim perakendecileri Truworths ve Foschini Grubu (TFG) uzun zamandır yerel moda sahnesinin temel dayanakları olmuştur. Truworths, güçlü operasyonel performansı ve onu üstün bir performans sergileyen birinci sınıf metrikleriyle yıllardır sektörde lider konumdaydı.

Sportscene hesabı almak ne kadar sürer?

Hesap onayı alabilir iki haftaya kadar . Yardıma ihtiyacınız varsa 0860 834 834 numaralı telefondan çağrı merkezimizle iletişime geçin veya bit.ly/2MAjdYF adresine e-posta gönderin.

Truworths kartımı kimlikte kullanabilir miyim?

Merhaba Clifford, Truworths kartınızı şu adreste kullanabilirsiniz: tüm Truworths, Truworths Man, LTD , Uzzi, DH, Office London, Naartjie, Earthchild, Earthaddict, Loads of Living mağazalarımızda ve Context mağazalarımızda :) Identity ve Primark mağazalarından alışveriş yapabilmek için bir Identity hesabına başvurmanız gerekir. Teşekkürler.

Sportscene hesabımı nasıl kontrol ederim?

Ekstre bilgilerinizi alabileceğinizi unutmayın www.TFG.co.za adresinde oturum açarak çevrimiçi veya 0860 576 576 numaralı telefondan bizi arayarak (kart numaranızın elinizde olduğundan emin olun!)