malon ne demek?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Minnie Wintheiser
Puan: 4.4/5(18 oy)

Malone İrlandalı bir soyadıdır. İrlandalı 'Mael Eòin'den, isim şu anlama gelir: Aziz John'un bir hizmetçisi veya öğrencisi .

Malone İncil'de ne anlama geliyor?

Malone ne anlama geliyor, ayrıntılar, köken, kısa ve kolay özellikler? Anlam: Aziz John adananı . Ayrıntılar Anlamı: Aziz John'un Hizmetkarı.

İrlandaca Malone nedir?

İrlandaca Malone maloney .

Malones İrlanda'nın hangi bölgesinden?

Malone'lar bir Connacht'lı O'Connors'ın dalı ve erken tarihleri ​​Offaly etrafında toplanmıştır. Orta Çağ'ın başlarında, Shannon Nehri yakınında, Athlone'dan çok da uzak olmayan bu görkemli kilise bölgesi Clonmacnoise'de çok sayıda Malone başrahip ve piskoposu vardı.

Malone bir çingene adı mı?

Malone İrlandalı bir soyadı .

MALONE MOTOR NEDİR? MALONE MOTOR ne anlama geliyor? MALONE MOTOR anlamı ve açıklaması

28 ilgili soru bulundu

Malone Katolik bir isim mi?

Malone İsminin Anlamı

İrlandalı : Galce'nin İngilizceleştirilmiş formu Ó Maoil Eoin '(Aziz) John'un adananının soyundan'. Bu Clonmacnoise'daki dini bir ailenin adı. MacLysaght, bu soyadının artık Maloon olarak telaffuz edildiği ve muhtemelen gerçekten Muldoon olduğu Clare County'de çok sayıda olduğunu belirtiyor.

Post Malone net değeri kimdir?

Celebrity Net Worth'a göre, Post Malone 2019 ve 2020 arasında brüt toplam 60 milyon dolar kazanmış olsa da, şu anda sadece değeri var. 45 milyon dolar .

Malone bir ilk isim mi?

Malone adı öncelikle bir İrlanda kökenli erkek adı Bu, Aziz John'a Adanmış anlamına gelir.

Güney Afrika'da malume ne anlama geliyor?

Amca ingilizce bir kelimedir 'Amca' İngilizce.

Bazı İrlandalı soyadları nelerdir?

Ortak İrlandalı Soyadları

  • Murphy - Murchadha'dan.
  • Kelly - Kelly'den.
  • Byrne - Broin'den.
  • Ryan - Malryan'dan.
  • O'Sullivan – Suillavan'dan.
  • Doyle - Douglas'tan.
  • Walsh - Breathnach.
  • O'Connor - Conchobhair'den.

Malone ailesinin sloganı nedir?

Aziz John adananı

Keşişin aile üyeleri ve takipçilerinden oluşan klanı onun adını alacaktı. O'Maoileoin adı bu nedenle 'Aziz John adananının soyundan' anlamına gelir. Malone arması üzerindeki slogan şöyledir: urn'a olan inanç bu da 'Mezara Sadık' anlamına gelir.

Posta ne anlama geliyor?

post- bir önek, anlam arka , sonra, sonra, sonra, arkadan, orijinal olarak Latince'den alıntı kelimelerde (postscript) meydana gelir, ancak şimdi bileşik kelimelerin oluşumunda serbestçe kullanılır (Elizabeth sonrası; postfix; lisansüstü; postorbital).

Justin Bieber'ın net değeri nedir?

27 yaşındaki pop şarkıcısı Justin Bieber, net servetiyle dünyanın en zengin sanatçılarından biri. 285 milyon dolar . Ünlü Net Değer, yıllık maaşının 80 milyon dolar civarında olduğunu tahmin ediyor ve parasının çoğu müzikten ve ilgili mal satışlarından geliyor.

2020'de Eminem'in değeri ne kadar?

Eminem (Net değer: 230 milyon dolar )

Soyadı soyadı mı?

Senin soyadı senin soyadın . Aynı zamanda soyadınız olarak da adlandırılır. Başvuruları doldururken soyadınızı pasaportunuzda, seyahat veya kimlik belgenizde göründüğü şekilde yazın.

Malone ailesi kimdir?

Malone ailesi, Tom, Julie, Tom Jnr ve Shaun , hayranları ile en popüler ailelerden biridir. Kadroya ilk olarak 2014'te katıldılar. Gösteride sıklıkla belgelendiği gibi, Tom Jr profesyonel bir dansçı ama aynı zamanda serbest model olarak da çalışıyor!

çingene olduğunuzu nasıl anlarsınız?

Çingene kökenli nüfus sayımı kayıtları

Aile hikayelerinde bahsedildiyse, Çingene atalarınızın olduğundan şüphelenebilirsiniz. Ancak, atalarınızın nüfus sayımı kayıtlarında görünüp görünmediğini de kontrol etmeye değer. ... Çingene soyuna dair bir başka ipucu da şudur: ailedeki tüm çocukların farklı yerlerde doğması .

Doherty İrlandalı mı yoksa İskoç mu?

Doherty İrlandalı ve İskoç Patronimik bir isim Adı Şanssız veya Zararlı anlamına gelen 'Dochartach'ın soyundan gelen' anlamına gelen Gaelic O'Dochartaigh'den. Varyantlar, diğerleri arasında O'Doherty, O'Dougherty, Dougharty, Doghartie, Dogerty, Daugherty, Doggart, Dockert ve Docharty'dir.