Maliye toplum merkezi nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nichole McGlynn
Puan: 5/5(47 oy)

Topluluk merkezi şurada yer almaktadır: şehrin kuzeyinde Malie Garden'ın batı tarafında .

Malie bahçesindeki göletin sırrı nedir?

Göletin Sırrı

Gündüz vakti Malie Garden'ın kuzeybatı köşesindeki pagodaya gidin. Bu biri köprü ile dar, dolambaçlı yol arasındaki gölde . Kenarda duran Lass ile sohbet edin ve bir Hava Balonu almak için Gyarados'a cevap verin.

Malie bahçe dükkanı nerede?

Malie Garden (Japonca: Marie Garden) bir konumdur. Alola'daki Ula'ula Adası , Malie City'de bulunuyor.

Pokemon Ultra Sun'daki Malie City mağazası nerede?

Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon'daki Malie Şehri, ziyaret ettiğiniz ilk yer Ula'ula Adası . Şehir, Malie Bahçesi, Giyim Mağazası, Feribot Terminali ve Malasada Mağazası ve Kütüphane gibi çeşitli ilgi çekici yerlere ev sahipliği yapıyor. Doğuya gidin ve Feribot Terminalinin önündeki Totem Etiketini alın.

Malie City'deki geri dönüşüm tesisi nerede?

Bu şehirde bir giyim mağazası, kütüphane ve toplum merkezinin yanı sıra Sushi High Roller ve Malasada Shop bulunmaktadır. Doğu etkileriyle tasarlandı, bu yüzden daha çok Kanto veya Johto bölgesinden bir şehir gibi görünüyor. kuzeyde dış pelerin bölge için Geri Dönüşüm Tesisinin bulunduğu yer.

Malie City'deki Tüm Öğeler - Pokemon Sun and Moon

44 ilgili soru bulundu

Mareanie'nin gizli yeteneği nedir?

esnek . rejeneratör (gizli yetenek)

Malie City'de nasıl parlak bir taş alabilirim?

Ultra Sun & Moon'da Parlak Taş elde edilebilir Malie City'deki bir dükkandan dilerseniz - ya da Antik Poni Yolu üzerinde sol tarafta gizlenmiş bir tane bulabilirsiniz.

Sol Pokeball'da hangi Pokemon var?

Sol Poké Topu, aşağıdakileri içeren standart bir Poké Topudur. bir Dartrix , daha önce bir Eğitmen'e aitti. Oyuncu, bunu Heahea City Aether ofisindeki bir çalışandan alır ve içerideki Pokémon'un kaç kez denerse denesin serbest bırakılamayacağını iddia eder.

Kanton spor salonu nerede?

Kanton Spor Salonu (Japonca: Kanto Spor Salonu) resmi olmayan bir Pokémon Spor Salonu'dur. Malie Şehri . Sadece Pokémon Ultra Sun ve Ultra Moon'da görünür.


Politoed gizli yeteneği nedir?

Su Emme. 2. Nemli . çiseleyen yağmur (gizli yetenek)

Ula Ula Adası'nda kaç deneme var?

Ula'ula Adası var iki deneme Nanu ile büyük bir davaya yol açan ada mücadelesi için.

Koala Pokemon var mı?

Komala koalaya benzeyen gri bir Pokémon'dur. İçeride açık turuncu kürklü büyük, yuvarlak kulakları vardır.

Golisopod'un hangi yetenekleri olabilir?

Golisopod'un sahip olduğu elmas kadar sert bir kabuk ve deniz suyunu ikiye bölebilen geri çekilebilir pençeler . Savaşta yetenekli olsa da, genellikle deniz kıyısındaki mağaralarda barışçıl bir şekilde meditasyon yapar. Bazen Wimpod eşlik eder.


Parlak bir taşla ne geliştirebilirim?

Parlak Taşlar gelişmek için kullanılır Togetic ve Roselia . Alacakaranlık Taşları Murkrow ve Misdreavus'u geliştirmek için kullanılır. Şafak Taşları, dişi Snorunt'u ve erkek Kirlia'yı geliştirmek için kullanılır.

Poipole'u yumurtadan çıkarabilir misin?

Poipole, yalnızca aşağıdakiler tarafından elde edilebilen Efsanevi bir Pokémon'dur. Ultra Beast Quest'i bir Ultra Eyer kullanarak yapmak . Bir Poipole yumurtasının kuluçkalanması, parlak zinciriniz için sayılacaktır.

Salandit hangi seviyede gelişir?

Zehirli ve ateş tipi kertenkele nadir değildir - her neyse, erkek olanlar. Ama sadece dişi Salandit, Salazzle'a evrimleşir. 33. seviye , bu da oyuncuların zor bayan Salandit'i yakalamaya çalışırken kırılma noktalarına ulaştığı anlamına geliyor. Salandit'in cinsiyet oranı erkeğe doğru çarpıktır.

Toxapex iyi bir Pokémon mu?

Toxapex'in Güçlü Yönleri

Toxapex, Yenileme ve Kurtarma ile rakipleri hayal kırıklığına uğratan klasik bir savunma duvarıdır. Baneful Bunker yerine, Toksik da çok iyi bir seçim olabilir. Haze hareketi tüm stat değişikliklerini kaldırır, bu nedenle bir rakibin kurulumunu (Mimikyu gibi) iptal etmede gerçekten iyi olabilir.


Gengar gizli yeteneği nedir?

Gengar'ın yeteneği var herhangi bir nesnenin gölgesinde mükemmel bir şekilde saklanmak , olağanüstü bir gizlilik sağlıyor.

James Toxapex alıyor mu?

Onun Antrenörü James'e olan sevgisini gören erkek Mareanie, ona Spike Cannon aniden bir erkek Toxapex ve onu zehirlemeyi başarır.