Majora'nın maskesi iyi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Julia Rosenbaum Doktora
Puan: 4.8/5(40 oy)

The Legend of Zelda: Majora's Mask, Nintendo tarafından Nintendo 64 ev konsolu için geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur.

Majora'nın Maskesi oynamaya değer mi?

Majora'nın Mask, herhangi bir Zelda oyununun en iyi yan görevlerine sahiptir . ... Bazı yan görevler, oyun içinde birden fazla gün boyunca devam eder ve bu da karmaşık görevlere ve hikaye hatlarına yol açar. 3DS'deki Majora's Mask 3D'deki Bomber's Notebook, oyunun yan görevlerini takip etmeyi ve takip etmeyi çok daha kolay hale getiriyor.

Majoras maskesi Ocarina of Time'dan daha mı iyi?

Hikaye açısından, Majora'nın Maskesi'nin daha küçük kapsamı, anlatının biraz daha dikkatli bir şekilde karakter vuruşlarına odaklanmasını sağlar. Senaryo, Ocarina of Time kadar tematik olarak tutarlı olmasa da, çok daha duygusal ve ölüm, keder ve kayıp temalarını modern oyunlarda bile olmayan bir incelikle ele alıyor.

Majoras maskesi gelmiş geçmiş en iyi oyun mu?

Majora'nın Maskesi Hala Yapılmış En İyi Zelda Oyunu — Özellikle 2020'de. Majora'nın Maskesi dün 20 yaşına girdi ve hala şimdiye kadar yapılmış en iyi Zelda oyunudur - aynı zamanda 2020'de oynanacak en iyi oyundur.

Majora'nın Maskesi zor mu?

Zelda Efsanesi: Majora'nın Maskesi, serideki en zor görev serilerinden bazılarına sahiptir. ... Majora'nın Maskesi'nde aslında doğru zamanda doğru yerde olmakla ilgili pek bir şey yok, ancak 72 saatlik bir takvimde herkesin ve her şeyin nasıl bir araya geldiğini bir araya getirmek kesinlikle zor ve ezici .

Majora'nın Maskesi Neden Tüm Zamanların En İyi Zelda Oyunu | Retrospektif

39 ilgili soru bulundu

Majora'nın Maskesini yenmek zor mu?

Majora'nın Maskesi gerçekten o kadar da zor bir oyun değil mi . Bölümler halinde oynamanız gerekiyor. Bir zindanı yendin, birkaç maske aldın, Defterini doldurmak için bazı yan görevler yaptın, sonra Song of Time oynadın ve bir sonraki zindana geçtin.

Majora'nın Maskesine girmesi en zor maske nedir?

Tartışmasız oyundaki elde edilmesi en zor maske (çünkü oyuncuların önce diğer yirmi üç maskeyi de alması gerekir) Şiddetli Tanrı'nın Maskesi Majora's Mask'te aslında Giant's Mask ile neredeyse aynıdır - kullanılabilir olduğu yerde dövüşü çok, çok daha kolay hale getirir, oyunu daha da kötüleştirme noktasına getirir çünkü ...

Oot veya MM daha mı iyi?

İkisi de farklı şekillerde iyidir. OOT'un daha uzun bir hikayesi, daha fazla tapınağı/zindanı ve keşfedilecek birkaç yeri daha vardı. MM daha vardı karakter derinliği, biraz daha iyi grafikler ve orijinal bir hikaye.

Majoras maskesini bu kadar iyi yapan nedir?

Majora'nın Maskesi harika çünkü karşılığını veren riskler alır . İlhamını akıllıca yorumluyor, karakterler ve ilgi ve hatta sevgi isteyen bir dünya sunuyor ve serinin en iyi kurgulanmış, en iyi tasarlanmış oyunu.


Majora'nın Maskesi açık dünya mı?

Majora's Mask, Ocarina of Time'ın doğrudan devamı niteliğindedir. Yine de, ne Ocarina ne de Majora'nın Maskesi açık dünya değildi ve Breath of the Wild 2'nin açık dünyası, ilk oyunla aynı temel yapıyı kullanarak daha büyük bir tekrarlama riskiyle karşı karşıya kalabilir. ...

Majora'nın Maskesi neden bu kadar korkutucu?

Film müziği, ürkütücü görseller, tuhaf hikaye anlatımı ve zamana karşı savaşmanın genel mekaniği arasında, Majora'nın Maskesi rahatsız edici tüm doğru yollarla. Ana teması ölümün kaçınılmazlığı gibi göründüğü için bunu bir çocuk oyunu olarak düşünmek bile zor.

Majora's Mask en zor Zelda oyunu mu?

Ganon'u yendikten sonraki özel aşamalar, Zelda tarihindeki en zor şeylerden bazılarıdır. Majora's Mask - Sadece oyunu yenmek çok zor değil, oyunun bazı bulmacalarını çözdünüz, ama Oyunu %100 oynamak gerçekten çok zor . Bu Zelda oyunundaki mini oyunlar çok zor.

Majora'nın Maskesi neden bu kadar farklı?

maskeler Link'in macerası boyunca bir fark yaratın , çünkü ilerlemek için belirli zamanlarda özel yeteneklerini kullanması gerekecek. ... Bunlar, Legend of Zelda oyunlarından beklediğimiz geleneksel oynanışla birleştiğinde macerayı biraz daha geliştiriyor.


Majora'nın Maskesini nerede oynayabilirim?

Şimdi Nerede Oynayabilirsiniz?

  • Wii U (Sanal Konsol)
  • Nintendo 3ds.

Prenses Zelda Majora'nın Maskesinde mi?

Majora's Mask, Ganon'un herhangi bir rol oynamadığı birkaç Zelda oyunundan biridir. Ek olarak, Prenses Zelda önemli bir rol oynamıyor ; Ocarina of Time'ın bir flashback sahnesinde sadece bir kez görülür.

Vahşi nefes, Zamanın Ocarina'sı gibi mi?

Hâlâ eğlenceli, yine de zevkli, ama sadece elit bir oyun değil. En yeni Zelda oyunu olduğu için tüm zamanların en iyisi oluyor. Zamanın Ocarina'sı Breath of the Wild'dan sadece daha iyi bir oyun değil, aynı zamanda kalite açısından neredeyse her yönüyle onu yener. ... Kelimenin tam anlamıyla zamanın testinden geçmiştir.

Majora'nın Maskesindeki en iyi maske hangisidir?

çok detaya girmeyeceğim ama Şiddetli Tanrı'nın Maskesi şüphesiz oyundaki en güçlü maskedir.


Ocarina of Time gelmiş geçmiş en iyi oyun mu?

12/6/2021 Güncellemesi: Ocarina of Time, en iyi puan alan oyun olarak tacını geri aldı . Yıllar boyunca, The Legend of Zelda: Ocarina of Time'ın ne kadar iyi olduğu hakkında birçok kişi konuştu. ... Nintendo Switch'teki yeni bir sürüm, Metacritic'e göre şu anda tüm zamanların en iyi puan alan video oyunu.

Majora'nın maskesinde kaç tane maske var?

Maskeler. Legend of Zelda: Majora's Mask'ın kilit yönlerinden biri, Link'in oyun boyunca bulacağı benzersiz Maskelerdir. Bazıları Link'i yeni formlara dönüştürecek, bazıları ise çok sınırlı kullanımlara sahip olacak. toplam vardır 24 maske oyunda.

Deku maskesi nedir?

majora nın maskesi

Deku Maskesi Dönüşüm için kullanılan dört Maskeden biri , diğer üçü Goron Maskesi, Zora Maskesi ve Şiddetli Tanrının Maskesi. ... Maske, Link'in Maskeyi takarken yaşadığı ve ona yeni yetenekler kazandıran Deku Butler'ın Oğlu'nun ruhunu içerir.

Majora'nın maskesindeki en büyük bomba poşetini nasıl elde edersiniz?

En Büyük Bomba Torbası ikisinden biri ile elde edilebilir. Hot Rodder Goron'un Goron City'de büyük çıkıntının altında vahşi yuvarlanmasını durdurmak ya da Bombchu Bowling Salonu'nda beş ödülden biri olarak ödül olarak. En Büyük Bomba Torbası, Link'in 40'a kadar Bomba tutmasına izin verecek.