Mahkumları ve kavanagh'ı kurtarabilir misin?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Janice Mayer
Puan: 4.6/5(6 oy)

Hem Dr. Kavanagh'ı hem de mahkumları kurtaran gaz dağıtımını durdurmanın üçüncü bir yolu var. gaz dağıtma valfini yok etmek gizli bir odada, her iki hedefin tamamlanması için 4000 XP'ye ek olarak Yukarıdakilerin Tümü başarısını ödüllendirir.

Keitner Deus Ex'i kurtarabilir misin?

Netanya, DLC'de ölmesi gereken tek adlandırılmış karakter olarak dikkat çekiyor; Etrafını saran ve Jensen'a ulaşmaya çalışırken öldürdüğü ölü adamlar dışında, Burke kurtulabilir , Quinn sadece kendi ölümünü taklit eder ve hem Dr. Kavanagh hem de mahkumlar Yukarıdakilerin Tümü başarısı/kupasıyla kurtarılabilir.

Deus Ex insanlığın bölünmüşlüğünde seçimler önemli mi?

IGN'ye konuşan Eidos Montreal'den Deus Ex: Mankind Divided yapımcısı Olivier Proulx, yaklaşan oyun çok önemli ve ele alındı oyun deneyimi boyunca serpiştirilmiş benzersiz sonuçları olan şekillerde.

Deus Ex'te nasıl tasarruf edersiniz?

Manuel kaydetme gerçekleştirmek için, sadece ana menüyü açarak oyunu duraklatın ve 'Kaydet' seçeneğini seçin . Bu, verilerinizi mevcut ücretsiz yuvalardan birine kaydetmenize olanak tanır.

Quinn'in Deus Ex'deki mağazasına nasıl gidilir?

The Long Way Home görevi sırasında , malzeme almak için Quinn'in dükkânını ziyaret edebilirsiniz. Quinn'in dükkânına girdikten sonra, arka odadaki bazı kutuları hareket ettirerek gizli bir anahtarı ortaya çıkarırsınız. Quinn'in gizli mağazasını, bazı silahlar ve silah yükseltmelerinin yanı sıra seviye 5 Kilitli Bilgisayar ile açacak.

Mahkumları ve Muhbir Doktor Kavanagh Nasıl Kurtarılır - Missing Link DLC

38 ilgili soru bulundu

Deus Ex'te helikopteri nasıl durdurursunuz?

Helikopteri devre dışı bırakmanın en kolay yolu pilini çıkarmak için , sol tarafında bir panelin arkasındadır (helikopterin ön tarafına bakıyorsanız sağ taraf). Helikopter devre dışı bırakıldığında görev sona erecek.

Deus Ex insanlığındaki hayaleti nasıl bölersiniz?

Ghost, Deus Ex: Mankind Divided'da bir başarıdır/ödüldür ve yolunuza devam ettiğiniz için verilir düşmanların olduğu bir alan , herhangi biri tarafından algılanmadan. Bu, onlara bulması için ceset bırakmamayı, 'arama'ya neden olan bozuk kameraları da içeriyor... Sadece onu hayal ettiniz.

Allison'ı kurtarıp bankayı soyabilir misin?

Allison'ı seçerseniz:

Banka misyonu olacak sonsuza kadar kayıp . ... Aldığınız eşya, oyundaki sonraki bir görev üzerinde kesin bir etkiye sahip olabilir - ancak aynı şey, burada elde edemeyeceğiniz Bank Heist görevinde alınan eşya için de geçerlidir.

Deus Ex'te kaç seviye var?

Deus Ex GO, bölüm başına değişen sayıda seviye ile yedi bölümden oluşur. Var toplam 54 seviye . Bu bulmacalara ek olarak, haftalık olarak yeni bulmacalar piyasaya sürüldü.

Deus Ex insanlık bölünmüş olmadan oynayabilir miyim?

Önceki oyunları oynamanıza gerek yok Orijinal Deus Ex'i veya Human Revolution'ı oynamamış olsanız bile Mankind Divided ile başa çıkmakta iyi olacaksınız. Oyunun Ekstralarında, önceki olayları özetleyen 12 dakikalık bir video var; bu, önceki oyunda olanları hızlandırmak için uygun bir yol.

Deus Ex Revolution'ı çalıştırabilir miyim?

Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut devam edecek Windows XP, Windows Vista, Windows 7 veya Windows 8 ve üstü ile PC sistemi . Ek olarak bir Linux sürümüne sahiptir.

Deus Ex'te kayıp halka nasıl oynanır?

The Missing Link DLC'ye erişmek için:

Deus Ex: Human Revolution - Ultimate Edition oyun öncesi Seçenekler penceresinden Hakkında sekmesini seçin. Seçimden Oyun açılır menüsü Eksik Bağlantı'yı seçin . Pencerenin sağ alt köşesindeki Oynat düğmesini seçin.

Deus Ex neden bu kadar karanlık?

Deus Ex, eski grafik kartlarına sahip eski makinelerde o kadar karanlık değildi. Eski oyun oluşturucularla birleştirilmiş yeni grafik kartları oyunu daha karanlık hale getiriyor . Bu konu, bu sub'da birçok kez yayınlandı.

Deus Ex oynamaya değer mi?

Karar: Oynat

Bir avuç eksikliğine rağmen, Deus Ex: Mankind Divided oynamaya değer , önceki oyunları oynamış olsanız da olmasanız da. Tüm esnafların bir tür krikosu, hangi zihniyeti seçerseniz seçin, ancak genel olarak tüm seçenekleri eğlenceli hale getirmek için iyi bir iş çıkarıyor.

Deus Ex'i kim yarattı?

Deus Ex, önceden Eidos Interactive'e ve 2009'dan sonra Square Enix Europe'a ait bir dizi rol yapma video oyunudur. Serinin ilk iki oyunu tarafından geliştirildi. İyon Fırtınası , ve sonraki girişler, Ion Storm'un kapatılmasının ardından Eidos Montréal tarafından geliştirildi.

Allison Stanek'i kurtarabilir misin?

Allison, 96 numaralı dairede (M23,1). Onu kurtarmak istiyorsan, sen Onu Yükseliş ritüelinden ayrılmaya ikna etmeniz gerekiyor .

Deus Ex insanlık bölünmüş en iyi son nedir?

En İyi Son Nasıl Elde Edilir? Hemen hemen herkesi mutlu etmenin bir yolu var - hatta gerçekten herkesi kurtarmak istiyorsanız Viktor'u öldürmeden alt edin. Bunu yapmak için, sahip olmalısınız 12. görevi tamamlayarak ve VersaLife kasasına baskın yaparak Orkide tedavisini aldı .

Hounds başarısının en seksisini nasıl elde edersiniz?

Foxiest of the Hounds, Deus Ex: Human Revolution'da bir başarı/kupadır. kazanılır herhangi bir alarm kurmadan oyunu tamamlayarak .

Deus Ex insanlığındaki sinyal bozucu nerede bölünmüş durumda?

Jammer'ın kendisi şurada bulunur: ana meydanın güneybatı kısmı #1 ve bu çitle çevrili alana birkaç farklı yoldan girebilirsiniz.

Sinyal güçlendirici Deus Ex nerede?

Üstteki iki kişi Yan Hedefe bakıyor - sinyal güçlendirici. Onlardan biri taşınacak merdivenlere bakan kapıyı kapat , ya salondan çıkan ızgaralardan ya da üst kat kapısının yanındaki odadan çatı katına geçmenize izin veriyor.

Deus Ex Human Revolution ile yönetmen kurgusu arasındaki fark nedir?

Öncelikle, Missing Link DLC'sinin ve orijinal oyunun steam kitaplığınızda ayrı oyunlar olarak ele alındığını anlamalısınız. Yine de yönetmen kesme, ikisini tek bir oyunda birleştirir böylece daha iyi bir akışa sahip olur ve hikaye ile daha doğal hissettirir.

Deus Ex'te stasis pod'u nasıl onarırsınız?

Eğer bölmenin içindeki kişiyi kurtarmak istiyorsanız, hasarlı durağanlık bölmesini onarmalısınız. Bunu şu şekilde yapabilirsiniz: kırmızı bir çift kapı bulmak için dönüyor . Kırmızı çiftli kapıların içinde, odadaki iki kasayı yolunuzdan çekin ve arka köşede Yeniden Yükleme Hızı Yükseltmesi'nin yanında yeni bir stasis güç kaynağı bulacaksınız.