Mafya yumurtlayanları yok etmeli misin?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Marlene Jenkins II
Puan: 4.2/5(31 oy)

Şu anda, bir Spawner ile karşılaştığınızda onu yok edebilir veya evcilleştirebilirsiniz (iskelet çiftliği yapmak gibi). Güvenlik dışında (bölgeleri hızlı bir şekilde ateşleyemeyen acemiler için), bir Spawner'ı yok etmek için hiçbir sebep yok .

Minecraft'ta bir yumurtlayıcıyı yok ettiğinizde ne olur?

4 Cevap. Birini kırmak, kazma kullan , tercihen Demir seviyesi veya üstü. Birini yok ettiğinizde, blok olarak düşmeyeceğini unutmayın, bu yüzden yalnızca onlardan kalıcı olarak kurtulmak istiyorsanız bunları kırın. Fikriniz farklı olsa da, ben yumurtlayanları mükemmel exp çiftlikleri olarak görüyorum ve siz de sizinkini bir mafya çiftliğine dönüştürebilirsiniz.

Bir yumurtlayıcıyı yok ederek ne kadar DP elde edersiniz?

Bir yumurtlama bloğunun madenciliği (yok edilmesi) verir 15-43 puan küreler olarak deneyimleyin.

Silk Touch mafya yumurtlayanları yapabilir misin?

Survival'da yumurtlayanlar elde edilemez , Silk Touch ile bile. Bedrock Sürümü'nde, yaratıcı envanterden veya seçim bloğu kullanılarak bir canavar yumurtlayıcı elde edilebilir. Başlangıçta boş ve hareketsizdir, ancak yerleştirilmiş blokta bir yumurtlama yumurtası kullanılarak istenen bir çeteyi yumurtlayacak şekilde yapılandırılabilir.

Minecraft'ta mafya yumurtlayanlarla ne yaparsınız?

Kullanım Spawners için kullanılabilir çok etkili 'Mob Öğütücüler' yapın , bir oyuncu yumurtlayanın yakınındayken daha fazla çeteyi daha hızlı ürettikleri için. Bunu yapmanın en iyi yolu, ilk önce yumurtlama makinesinin etrafında büyük bir karanlık oda yapmak, ardından yumurtlama biriminin 3-5 blok altına bir 'zemin' aşağısına yerleştirmektir.

BİR MOB DÜĞÜNCÜSÜNÜ YOK EDİYORUM! | Minecraft Hayatta Kalma Modu

31 ilgili soru bulundu

Minecraft'ın hayatta kalmasında bir yumurtlayıcıyı nasıl çıkarırsınız?

Hileleri sadece onları elde etmek için kullanabilirsiniz. Onları Silk Touch Pickaxe ile kazmaya çalıştım ama hiçbir şey düşmedi. Hile kullanıyorsanız /give yazın (buradaki kullanıcı adı) minecraft:mob_spawner sonra bir yumurtlama yumurtası alın ve onunla etkinleştirin ve hangi yumurtlama yumurtasını seçtiğinize bağlı olarak yaratığı çağırmalıyım.

İpek dokunuş neyle uyumsuzdur?

Minecraft oyuncuları, Silk Touch'ın aşağıdakilerle uyumlu olmadığını unutmamalıdır. Şans büyüsü . Her iki büyüyü tek bir öğe üzerinde elde etmek için konsol komutlarının kullanılmasıyla bile, Silk Touch büyüsü her zaman Fortune büyüsünün yerini alacak ve geçersiz kılacaktır.

İpek dokunuş son portalı alabilir mi?

Modu indirip yapabilirsin ama hiçbir eşyayı kullanamazsın portal çerçevesini kırmak için. Bir küreğe ipek dokunuş eklemek miselyum elde etmenizi sağlayacaktır.

Silk Touch ne alabilir?

Silk Touch, tüm büyülerin Feather Falling vermesine neden olan bir hata nedeniyle şu anda elde edilemiyor. İpek dokunuş artık çalışıyor. Daha önce elde edilemeyen bu blokları alabilir: çim bloğu, taş, kömür cevheri, redstone cevheri, lapis lazuli cevheri, elmas cevheri, kitaplık, cam, buz .

Hangi yumurtlayıcı en çok XP verir?

Yani, ortaya çıkıyor Bebek Zombiler aslında pastayı mafya başına 12 deneyimde alın (1.11 itibariyle). Bununla birlikte, standart ortaya çıkarılabilen çeteler için, bu, çete başına 10 deneyimde Blaze/Evoker/Guardian arasında bir bağdır.

Minecraft'ta en çok XP'yi veren nedir?

ender Ejderha Minecraft'taki son mafya babasıdır. Bu ejderha, tüm oyundaki diğer çetelerin en fazla XP'sini düşürür. Ender Dragon, ilk kez öldürüldüğünde 12.000 XP düşer.

Minecraft'ta XP almanın en hızlı yolu nedir?

Minecraft'ta XP kazanmanın ve seviye atlamanın en hızlı yolları şunlardır:

  1. Düşman çeteleri öldürmek küreleri düşürür. ...
  2. Madencilik, bir oyuncunun oyunun başlarında XP kazanmanın en hızlı yoludur. ...
  3. Eritme, belirli cevherleri veya yiyecekleri fırında pişirmek anlamına gelir. ...
  4. Hayvanlar iki ana yolla XP sağlar.

Minecraft'ta yumurtlayanları yok etmek kötü mü?

Şu anda, bir Spawner ile karşılaştığınızda onu yok edebilir veya evcilleştirebilirsiniz (iskelet çiftliği yapmak gibi). Güvenlik dışında (bölgeleri hızlı bir şekilde ateşleyemeyen acemiler için), bir Spawner'ı yok etmek için hiçbir sebep yok . Ancak dünya başına yalnızca birkaç canavar yumurtlama çiftliğine ihtiyacımız var, bu da diğer yumurtlayanları (bir kez yağmalanmış) işe yaramaz hale getiriyor.

Minecraft'ta neden bir yumurtlayıcıyı yok etmemelisiniz?

Yumurtlayıcıyı yok etmemenin bir avantajı, bundan bir yağma makinesi yapabileceğinizi . Yine de genel bir mafya öğütücü yaparsanız, mafya pisliği konusunda asla kısa olmazsınız. Bu noktada, onu yok etmemenin tek avantajı, seçiminizde bir kullanımdan tasarruf etmektir.

Bir yumurtlayıcıyı oklarla yok edebilir misin?

Bir yumurtlayan bir kafestir. Bir isabet eden ok fazla zarar vermez Kafes katı bir blok olmadığı için, ona kafa kafaya vurmak daha zordur ve büyük olasılıkla deliklerden birinden geçer ya da bir bakış atar. Bir kez daha çok doğru.

Son portalı alabilir misin?

Ana kaya gibi son portal blokları, Hayatta Kalma veya Macera modunda yok edilemez. Olabilir yalnızca reklam öğesi envanterine veya komutlarına erişilerek elde edilir .

Son portalın yerini değiştirebilir misin?

Etrafındaki çerçeveyi kaldırmanın hileli yolları var ama portalın kendisi taşınamaz (hayatta kalmada).

10 Göz portalı ne kadar nadirdir?

Bir gümüş balığı yumurtlayıcısı merdivende oturuyor. Her bir son portal çerçeve bloğunun, dünya tohumu tarafından belirlendiği gibi, bir ender gözü içerme olasılığı %10'dur. Bu demektir ki bir 1 trilyonda bir ihtimal 12 uç portal çerçevesinin tümü için, ilk nesilde portalı etkinleştiren bir ender gözü içermesi.

Hangi büyüler ipek dokunuşla gidemez?

İpek Dokunuş ve Talih birbirini dışlar. Aynı araçta ikisine birden sahip olamazsınız. Öte yandan, bir aracı Silk'ten Fortune'a değiştirmeye çalışıyorsanız, yeni bir seçimi fal ile büyüleyin, ardından bunu ipekle, sonunda elde etmek istediğiniz enchant türüyle (Bu durumda Fortune) birleştirin. sol taraf.

Neden kazmama ipeksi bir dokunuş alamıyorum?

Silk Touch almak için tek seçeneğiniz o sadece (umarım) 30. seviye kazmaları büyülemeye devam et .

Minecraft'ta bir canavar yumurtlayıcısını nasıl alırsın?

Yaratıcı envanterde yumurtlayanları bulabilir ve bunları seçim bloklarının yardımı . Zindanlar, örümcek mağaraları ve ormanlık alanlar gibi yerlerde doğal olarak bulunur. Minecraft, basitçe spawn komutunu kullanarak hızlı bir şekilde bir yumurtlama aracı oluşturmanıza olanak tanır. Yumurtlayanlar tarafından çeşitli öğeler üretilebilir.

Bir yumurtlama makinesini kazmak için hangi kazmaya ihtiyacınız var?

Bir yumurtlayıcının madenciliği ipek dokunuşlu bir kazma bir yumurtlayan bırakmalıdır.