Madara narutodan daha mı güçlü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Garry Haag
Puan: 4.9/5(12 oy)

8 Daha Güçlü: Altı Yol NarutoDördüncü Büyük Ninja Savaşı sırasında, Madara Uchiha ile eşit düzeyde savaşmayı başardı ve hatta bazı durumlarda onu bunalttı. O zamandan beri, güç açısından daha da büyüdü ve şu anda, Naruto şüphesiz Madara Uchiha'dan daha güçlüdür. .

Naruto Madara'yı yenebilir mi?

Var olan en güçlü shinobilerden biri, Naruto uzumaki tüm seride Madara Uchiha'yı yenebilecek birkaç karakterden biridir. ... Yıllar geçtikçe, Naruto Uzumaki birkaç kat daha güçlü hale geldi ve şimdi sahip olduğu güç, Madara Uchiha'yı güç açısından geride bırakmasını sağlıyor.

Naruto'dan daha güçlü kim var?

Naruto son derece güçlü bir karakter olsa da, onu alaşağı edebilecek birkaç karakter var. Naruto Uzumaki, Konohagakure'nin Yedinci Hokage'si ve Naruto serisinde şimdiye kadar var olan en güçlü shinobi'dir. Sasuke Uchiha güç açısından ona yakın olan tek kişi olmak.

Madara 9 kuyruktan daha mı güçlü?

Dördüncü Büyük Ninja Savaşı sırasında Madara, Rinnegan'a ve on kuyruklu . Kuyruklu Canavarlar ve Rinnegan olmadan bile, Limbo ile dokuz Kuyruklu Canavarı da yenebildi.

10 kuyruğu kim yenebilir?

Yıllar sonra, Sasuke Uchiha birkaç kat daha güçlü hale geldi ve savaşmak ve savaşta Momoshiki Otsutsuki'nin beğenilerini kazanmak için yeterli güç kazandı. Şüphesiz, On Tails'den çok daha güçlü.

NARUTO VS MADARA GÜÇ SEVİYELERİ - AnimeScale Güç Seviyeleri

26 ilgili soru bulundu

11 kuyruklu bir canavar var mı?

Kōjin (コージン, Kōjin) daha yaygın olarak Eleven-Tails (ジューイチビ, Jū-ichibi) olarak bilinir, ninja dünyasında bilinen tek yapay kuyruklu canavardır.

Naruto bir gezegeni yok edebilir mi?

Dizinin kahramanı Naruto Uzumaki, kolayca dizedeki en güçlü karakterlerden biridir. ... Naruto'nun güçleri kesinlikle ayetin Tanrıları ile karşılaştırılabilir ve bugüne kadar pek inandırıcı değil. Tanrılar ondan daha zayıfken bir gezegeni yok edebilir , Kinshiki gibi bu başarıya ulaşma yeteneğine sahiptir.

Naruto'daki en iyi dövüşçü kim?

Saf güce gelince, Naruto uzumaki sık sık üstte çıkar. Muazzam çakra rezervleri var, hayatının çoğunu vücudunda barındırılan dokuz kuyrukla geçiriyor ve ileri jutsu'da hızla ustalaşabiliyor.

8. Hokage kimdir?

Şu anda, Hokage'nin koltuğu başkasına ait değil. Naruto uzumaki , aynı zamanda bu unvanı talep eden yedinci kişidir. Naruto en güçlü olabilir, ancak sonsuza kadar Hokage olmayacak. Bir noktada başka birinin öne çıkması ve 8. Hokage olarak devralması gerekecek.


Naruto'yu tek başına kim yenebilir?

Naruto: En Güçlü 10 Ninja Naruto Tek Başına Yenemez

  1. 1 Kaguya Otsutsuki.
  2. 2 Madara Uchiha. ...
  3. 3 Obito Uchiha....
  4. 4 On Kuyruk. ...
  5. 5 Yeniden Canlandırılmış Nagato. ...
  6. 6 Orochimaru. ...
  7. 7 Kakazu....
  8. 8 Deidara. ...

En güçlü Uchiha kim?

1 EN GÜÇLÜ: Sasuke Uchiha

Kuşkusuz, tüm zamanların en güçlü Uchiha'sı olan Sasuke, Itachi Uchiha'nın ölümünden sonra Mangekyo Sharingan'ı kazandı. Gözleri ona Amaterasu ve Alev Kontrolü'nün gücünü verdi. Bununla birlikte Sasuke, Full-body Susanoo'yu kullanma yeteneğini de kazandı ve bu onu son derece güçlü yaptı.

Naruto Luffy'yi yenebilir mi?

Naruto Luffy'den daha güçlü . Gezegen avcılarını alır ve hayatta kalır. Luffy çivi gibi sert, çoğundan daha güçlü ama yine de kaybediyor. Bu zafer Naruto'ya gider.

Naruto'nun kardeşi kim?

Itachi Uchiha (Japonca: Itachi Uchiha, Hepburn: Uchiha Itachi) Masashi Kishimoto tarafından yaratılan Naruto manga ve anime serisindeki kurgusal bir karakterdir.


Tsunade'yi kim öldürdü?

Mücadelenin destansı olmasına rağmen, Süt Rakiplerini kolaylıkla yok etmeyi başardı, görünüşe göre hepsini öldürdü, ancak - ortaya çıktığı gibi - Tsunade hayatta kaldı. Bunlar, Tsunade'nin görünüşte öldüğü iki durumdur, ancak gördüğümüz gibi, her ikisinden de kurtulmuştur.

Rock Lee, Boruto'da kiminle evlendi?

Rock Lee kiminle evlendi? bir cevap, Azami . Azami, Tsubaki (Meclis) ve Iyashi'nin kızlarından biridir, Hibari ve En adında iki kız kardeşi vardır.

En zayıf Hokage kim?

Bunu akılda tutarak, aralarındaki en güçlü ve en zayıf olanlardan birkaçına biraz daha ışık tutmak için bu makaleyi yeniden gözden geçirdik.

  1. 1 EN ZAYIF: Yagura Karatachi (Dördüncü Mizukage)
  2. 2 EN GÜÇLÜ: Hiruzen Sarutobi (Üçüncü Hokage) ...
  3. 3 EN ZAYIF: Onoki (Üçüncü Tsuçikage) ...
  4. 4 EN GÜÇLÜ: Hashirama Senju (İlk Hokage) ...

En zayıf Naruto karakteri kimdir?

Neden Iruka Umino Naruto'nun en zayıf karakteridir.


Naruto, Itachi'yi yenebilir mi?

Naruto, Obito Uchiha, Madara Uchiha, Kaguya Otsutsuki ve ardından Sasuke Uchiha ile bir günde dövüşecek kadar güçlüydü. Itachi'nin ondan daha güçlü olmasının imkanı yok . ... Bugüne kadar serideki en büyük ninja olmaya devam ediyor ve bu nedenle, şüphesiz Itachi'den daha güçlü.

En genç Hokage kim?

9 Kakashi Hatake

Savaşın sonunda 31 yaşındaydı ve savaşın bitiminden bir yıl sonra Hokage oldu. 31 ya da 32 yaşındaki Kakashi, seride Kage unvanını almış en gençlerden biri.

En havalı Hokage kim?

En Büyük Hokage, Naruto'dan Boruto'ya

  • 7 Numara, Tsunade (5. Hokage) Tsunade, Hokage olarak. ...
  • 6 Numara, Minato Namikaze (4. Hokage) ...
  • 5 Numara, Naruto Uzamaki (7. Hokage) ...
  • 4 Numara Hiruzen Sarutobi (3. Hokage) ...
  • 3 Numara, Kakashi Hatake (6. Hokage) ...
  • 2 Numara, Hashirama Senju (1. Hokage) ...
  • 1 Numara, Tobirama Senju (2. Hokage)

Naruto Saitama'yı yenebilir mi?

Naruto'nun hızı ışık hızını geçti ve Saitama'nın bunu yenmesinin olası bir yolu yok . Naruto'nun dayanıklılığı, çok yakın mesafedeki bir gezegen patlamasından kurtulduğunda sergileniyor. ... Naruto, dayanıklılığı ve hızı sayesinde kazanır. Düşmanınızdan daha hızlıysanız, savaşı lehinize çevirir.


10 kuyruklu canavar kimde?

Bu On Kuyruk ( 十尾Jūbi ), Kaguya Ōtsutsuki ve Tanrı Ağacı oğulları Hagoromo ve Hamura'dan miras kalan çakrayı geri almak için yaratılmıştır. Çakranın atası olarak kabul edilir ve Altı Yolun Bilgesi efsanesine ve shinobi'nin doğuşuna bağlıdır.

Kurama en güçlü kuyruklu canavar mı?

Kurama yaygın olarak bilinir dokuz kuyruklu canavarın en güçlüsü . ... Gücünün sadece yarısıyla bile, Kurama aynı anda diğer beş kuyruklu canavarı yenebilecek kadar güçlüydü.

Boruto bir jinchuuriki mi?

Boruto bir Jinchuriki değil , çünkü içinde mühürlü herhangi bir kuyruklu canavar yok. Dördüncü shinobi savaşından sonra, Killer Bee ve Naruto ile gönüllü olarak kalan Sekiz ve Dokuz Kuyruklular dışında tüm hayvanlar özgürlüklerini geri kazandılar ve kendi yollarına gittiler.