Bir cümlede müzakere için mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Sanat Gerlach
Puan: 4.3/5(49 oy)

Saatlerce süren müzakerelerin ardından meclis bir karara vardı. Jüri görüşmeleri iki gün sürdü . Seyirciyle net ve düşünceli bir şekilde konuştu.

Müzakere etmeyi nasıl kullanıyorsunuz?

Bu, ezilen bir kurbanın görüntüsü değildi ve jüri onun kaderini tartışmak için sadece 14 dakika sürdü. Komisyon, tasarının içeriğini müzakere etmekle görevlendirildi , özel ekip ise esas olarak tasarının ifadesiyle ilgilendi.

Müzakere etmek eş anlamlısı ne?

ders çalışıyor, düşünmek (yaklaşık veya üzeri), çevirme, tartma, güreş (ile)

Verilen kelimeyi bir cümlede nasıl kullanabilirim?

Verilen cümle örneği. Diploma kendisine müdür odasının mahremiyetinde verildi. . Şükran Günü'nün ılık havası yerini soğuk bir güne bırakmıştı.

Bir cümlede müzakere nasıl kullanılır?

bir cümlede müzakereci

  1. Anayasayı hazırlayanlar, müzakereci bir hükümet sistemi istiyorlardı.
  2. Arkadaşları, Kovalyov'un çıldırtıcı derecede müzakereci olmasıyla da bilindiğini söylüyor.
  3. Şirketler çok dikkatli olmalı ve genellikle oldukça müzakerecidir.
  4. Amerika Birleşik Devletleri'nde böyle bir müzakere organımız yok.

müzakere - müzakere kelimesinin eş anlamlısı 8 isim (cümle örnekleri)

19 ilgili soru bulundu

tedbirsizlik ne demek?

: ihtiyatlı değil : sağduyu, bilgelik veya sağduyudan yoksun bir ihtiyatsız yatırımcı. Edepsiz Eşanlamlı ve Zıt Anlamlı Diğer Kelimeler

Müzakereci kişi nedir?

Müzakerecinin Tanımı

Bunlar riski ilk hisseden insan türü . Riski sezerler ve riske çekilirler. Bu riski belirleyebilir, değerlendirebilir ve azaltabilirler. Riski algılama yeteneği nedeniyle, Müzakereci gücüne sahip insanlar kaliteli kararlar ve seçimler yaparlar.

Vermiş miydi, vermiş miydi?

1 Cevap. İkisi de doğru ve hangi formun daha yaygın olarak kullanıldığı yere bağlı olacaktır. (Vermiş olmayı doğru cevap olarak kabul ederdim ama vermiş olsa iyi olurdu.) Saklama, tutmanın kusurlu şeklidir, verme vermenin kusurlu şeklidir ve vermiş verme [vermenin] mükemmel şeklidir.

Bir şeyin verili olduğunu söylemek ne anlama gelir?

bir şeyin doğru olduğunu kabul etmek ve değişmesini beklemeyin. Üyelerimizin dürüst olduğunu kabul ettik. Eş anlamlılar ve ilgili kelimeler. Bir şeyin doğru veya var olduğuna inanmak veya kabul etmek.

Bir fikir örneği nedir?

Bir fikrin tanımı bir düşünce, inanç, görüş veya plandır. Bir fikir örneğidir yeni bir menü öğesi ile gelen bir şef.

Cogitative ne demek

1 : Düşünme ile ilgili veya bununla ilgili . 2: düşünme yeteneğine sahip veya buna verilmiş.

Müzakere sırasında ne olur?

Jüri müzakere süreci, mahkemedeki bir duruşmada jüri, mahkemenin bulgularını özel olarak tartışır ve hangi argüman üzerinde anlaşmaya varılacağına karar verir . ... Başkan jüri üyesi, jüri üyelerinin tartışmalarına ve oylarına başkanlık eder ve genellikle kararı verir.

Hukukta müzakere ne demektir?

Müzakerenin Hukuki Tanımı

1 A : müzakere etme eylemi - kasıt karşılaştırın. b: bir tedbirin lehinde veya aleyhinde olan sebeplerin bir grup kişi tarafından (jüri veya yasama organı olarak) tartışılması ve değerlendirilmesi. 2 : kasten kasten öldürme niteliği veya durumu.

Müzakerenin amacı nedir?

Müzakere, genellikle oylamadan önce seçenekleri dikkatlice tartma sürecidir. Müzakere, güç mücadelesi, yaratıcılık veya diyalog yerine mantık ve akıl kullanımını vurgular. Grup kararları genellikle, katılanların oyları veya oybirliği ile müzakere edildikten sonra alınır.

Müzakereden sonra ne var?

bir şeyi düşünmek veya tartışmak: Uzun uzun düşündükten sonra, tekliflerini kabul etmeye karar verdi . Beş gün süren müzakerelerin ardından jüri bir karara vardı. SMART Kelime Bilgisi: ilgili kelimeler ve ifadeler.

Müzakere daha iyi bir hükümete nasıl yol açar?

Müzakereci demokrasi, daha az partizanlık ve karşıt görüşlere karşı daha fazla sempati üretir; fikirden ziyade kanıta dayalı akıl yürütmeye daha fazla saygı; katılanlar tarafından alınan kararlara daha fazla bağlılık; ve yaygın olarak paylaşılan bir fikir birliğinin ortaya çıkması için daha büyük bir şans, böylece insanlar arasındaki sosyal uyumu teşvik eder ...

Verilen anlam mı?

: dikkate almak veya kabul etmek (bir şey) doğru ya da gerçek olarak sanırım onların desteğini verildiği gibi alabiliriz. Bizi destekleyeceklerine göre (bunu) kabul edebiliriz diye düşünüyorum.

Ne tür bir söz verilir?

verilen ( edat ) verilen ad (isim)

Nerelerde kullanılmış?

Geçmişte olan iki şeyden bahsetmek gerektiğinde ve bir olay diğeri başlamadan önce başlayıp bittiği zaman, yer vardı. ilk gerçekleşen olayın ana fiilinden önce . İşte bir cümlede ne zaman kullanılacağına dair bazı örnekler: Chloe, uyumadan önce köpeği gezdirmişti.

Verdiler mi, verdiler mi?

bu geçmiş zaman verme zamanı verilir . Soru veya olumsuzluk için gerekli olanı eklediğinizde fiilin taban hali kullanılır. Ona bir hediye verdim. Ben ona hediye vermedim.

HAS ve had arasındaki fark nedir?

' Sahip olmak' 'have' kelimesinin üçüncü tekil şahıs şimdiki zamanıdır, 'sahip' üçüncü tekil geçmiş zaman ve 'have' geçmiş zaman ortacıdır. 2. Her ikisi de geçişli fiillerdir, ancak şimdiki zamandan bahseden cümlelerde 'has' kullanılırken, geçmişten bahseden cümlelerde 'vardı' kullanılır.

Müzakereci düşünme nedir?

Müzakereci sistem düşüncesi, Farklı bakış açılarının toplum içinde nasıl temsil edildiği ve etkileşime girdiği ile ilgilenen demokrasiyi anlamaya ve analiz etmeye yönelik bir yaklaşım . ... Sonuç olarak, geleneksel bir bakış açısıyla alınan kararların demokratik meşruiyeti sınırlıdır.

Müzakereci argüman nedir?

Müzakereci argüman şu anlama gelir: Konuşmacıların uyumsuz görüşlere sahip olduğu ve bu farklılıkları çözmek için uğraştığı işbirlikçi bir tartışmacı değiş tokuş rızaya dayalı bir kararda.

Müzakereci karar verme nedir?

Müzakereci karar verme çeşitli artıları ve eksileri açısından bir dizi seçeneği değerlendirir ve nitel bir tartışma süreci yoluyla en iyi seçeneği belirlemeye çalışır. ...