lycamobile Hindistan'da çalışıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Cleve Walter
Puan: 4.3/5(51 oy)

Lyca Mobile, kullanan bir hizmet başlattı Yurtdışına seyahat eden Hintliler Re 1'deki evlerini geri arayabilirler Dakikada. ... İngiltere merkezli Lyca Mobile'ın bir yan kuruluşu olan Lyca Telecom, Hintli gezginler için uluslararası dolaşım SIM kartını piyasaya sürdü. Lyca Mobile CEO'su Milind Kangle, ömür boyu kartın kira/depozito içermediğini söyledi.

Lycamobile USA Hindistan'da çalışıyor mu?

Cevap: Bu ön ödemeli bir ABD numarası olduğundan, varsayılan olarak dolaşım yoktur. Dolaşım için kredi satın alabilirsiniz ve Hindistan'da çalışacaktır. . Lyca müşteri servisini aradığınızda size bunu nasıl yapacağınızı detaylı olarak anlatabilirler.

Hindistan'da lycamobile'i nasıl kullanabilirim?

Aşağıdaki 4 basit adımı izleyerek uluslararası arama yapmaya başlayın:

  1. TELEFONUNUZUN BİR LYCAMOBILE SIM KARTLA UYUMLU OLDUĞUNDAN EMİN OLUN. ...
  2. ULUSLARARASI KULLANIMINIZ İÇİN EN İYİ CEP TELEFONU PLANINI SEÇİN. ...
  3. LYCAMOBILE SIM KARTINIZI SİPARİŞ EDİN. ...
  4. ULUSLARARASI ARAMA YAPMA ZAMANI.

Hindistan'da Lycamobile SIM'imi nasıl etkinleştirebilirim?

Adımları takip et !

  1. www.lycamobile.es adresine gidin ve SIM'inizi etkinleştirin'e tıklayın.
  2. SIM kartın arkasından ICCID + PUK'un son 4 hanesini yazın.
  3. Akıllı telefon kullanıyorsanız, kurulum menüsünden ekran döndürmeyi etkinleştirmeyi unutmayın.

Lycamobile hangi ülkelerde çalışır?

Marka şu anda aktif Avustralya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Fransa, Almanya, İrlanda , İtalya, Hollanda, Kuzey Makedonya, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, İsviçre, Tunus, Uganda, Ukrayna, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri.

Uluslararası Dolaşım ve Deneyimlerimizle Jio Airtel & Vodafone

19 ilgili soru bulundu

Hangisi daha iyi Lyca veya Lebara?

Lebara Vodafone şebekesini kullandığı için marjinal olarak daha iyi olurdu ve sizi arayan biri bir servet ödemezdi. Lyca standart olmayan bir ağ olarak sınıflandırılır ve arayan kişiye bir kol ve bir bacağa mal olur ve herhangi bir kapsayıcı dakikaya dahil edilmez.

Lycamobile SIM'im neden Hindistan'da çalışmıyor?

Telefonunuzda Lycamobile Services veya Lyca Services adlı bir seçenek bulun. ... Bunu takiben, SIM'i çıkarmadan telefonunuzu sıfırlayın ve ardından Manuel Şebekeyi başlatın. Arama Yeniden. Manuel olarak bağlandıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatın.

Lycamobile'de dolaşım var mı?

Dolaşım hizmetleri otomatiktir ve yurtdışına seyahat ettiğiniz anda çalışmalıdırlar. Aynı şeye erişemiyorsanız, lütfen telefonunuzu yeniden başlatın ve hizmetleri sorunsuz bir şekilde kullanabilmelisiniz.

Lycamobile planımı nasıl aktif edebilirim?

Sadece arama *139*9999# Lycamobile'ınızdan seçin ve ekrandaki talimatları izleyin.

Lyca verilerimi yurt dışında kullanabilir miyim?

Lycamobile kullanarak dolaşımı nasıl etkinleştiririm? Dolaşım hizmetleri otomatiktir ve yurtdışına seyahat ettiğiniz anda çalışmalıdırlar. Dolaşım çalışmıyor gibi görünüyorsa, lütfen telefonunuzu yeniden başlatın ve dolaşım hizmetlerimizi sorunsuz bir şekilde kullanabilmelisiniz.

Hindistan'da UK SIM alabilir miyim?

Uluslararası Birleşik Krallık sim kartları, Hindistan'dan Birleşik Krallık'a uçan kişiler için de mevcuttur. gibi şirketler Airtel, Vodafone, Uniconnect www.uniconnect.in ve Reliance, World sim kartını sunar; bu, aynı Hint numarasıyla denizaşırı seyahat edebileceğiniz anlamına gelir. Uluslararası roaming ücretleri önemli miktarda düşürüldü.

Lycamobile'imi nasıl şarj edebilirim?

Lycamobile kodunuzu kullanarak nasıl şarj edebilirsiniz?

  1. *131*CODE# yazıp gönder düğmesine basın.
  2. 321'i arayın ve talimatları izleyin.
  3. Yurt dışından 0044 7404 0003 21'i arayın ve talimatları izleyin.

Lycamobile ABD'nin sahibi kimdir?

Allirajah Subaskaran Lycatel ve Lycamobile şirketler grubunun kurucusu ve başkanıdır. Subaskaran, telekomünikasyon endüstrisinde 18 yılı aşkın girişimcilik deneyimine sahip, yüksek profilli bir endüstri düşünce lideri, vizyon sahibi ve girişimcidir.

Lycamobile International'ımı nasıl şarj edebilirim?

Sadece ihtiyacınız olan numarayı çevirin: 00 ve ardından ülke kodunuz, ardından alan kodunuz ve ardından telefon numaranız ve arama düğmesine basın . 00 yerine + kullanabilirsiniz.

Lyca'dan Lyca'ya yurt dışında ücretsiz mi?

Lycamobile'de aileniz, arkadaşlarınız ve hatta yurtdışındaki iş ortaklarınızla bağlantıda kalmanın ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. bu yüzden biz Avrupa, ABD ve Avustralya'daki bu 22 ülkedeki Lycamobile numaralarına sınırsız ücretsiz arama yapma imkanı ulusal veya uluslararası planlarımızdan herhangi biriyle.

Lyca Yes'in süresi doluyor mu?

Aşağıdaki durumlarda SIM kartları otomatik olarak devre dışı bırakırız: 90 günden fazla arama yapmak veya kısa mesaj göndermek için bunları kullanmazsınız. Ne yazık ki bu SIM kartlar yeniden bağlanamaz ve cep telefonu numarası da bu süreden sonra kullanımınıza sunulmaz.

Mobil veri ile veri dolaşımı arasındaki fark nedir?

Mobil veriler arasında gerçek bir fark yoktur. ve dolaşımın telefonunuzun başka bir şebekeyi kullanarak internet hizmetine erişmesine izin vermesi dışında veri dolaşımı. ... Mobil veriyi kapattığınızda, telefonunuz hangisine bağlı olursa olsun, herhangi bir hücresel şebekeye olan internet erişimini kapatır.

Lycamobile için APN nedir?

Bir Lycamobile APN kurmak için gerekli ayrıntılar şunlardır: İsim = Lycamobile İnternet . APN = data.lycamobile.co.uk . Kullanıcı adı = lmuk.

Lycamobile ile nasıl konuşabilirim?

Herhangi bir sorunuz varsa veya Lycamobile hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Lycamobile, pazartesiden cumartesiye sabah 9'dan akşam 6'ya kadar çalışan çok dilli bir ekibe sahiptir. Ayrıca arayabilirsiniz 0207 132 0322 başka bir şebeke telefonundan veya yurt dışından +44 207 132 0322.

Lycamobile hangi ağı kullanıyor?

Lycamobile bir O2 MVNO (yani, O2'nin altyapısını ve spektrumunu kullanır) ve bu nedenle 4G kapsamı muhtemelen Three'ler veya EE'ler kadar iyi değil, ancak yaklaşıyor ve çoğu kentsel ve birçok kırsal yerde hala 4G hazır. 3G ve 2G kapsama alanı da güçlüdür.

Lycamobile 5G'yi destekliyor mu?

Cevap: Lycamobile sim kart uyumlu olarak 4G LTE ve 5G ile çalışacak (kilidi açık ve T-Mobile) telefonlar.

Lyca'dan Lyca'ya ücretsiz mi?

Özgür -Lycamobile'den-Lycamobile'e-çağrılar - Lycamobile.

Uluslararası aramalar için İngiltere'de hangi Sim en iyisidir?

Lebara Mobil uluslararası aramalar için Birleşik Krallık'taki en iyi genel mobil şebeke operatörüdür. Ağ, kredi kontrolü gerektirmeyen bir dizi 30 günlük paket sunar. Daha ucuz planları, düzenli olarak Birleşik Krallık dakikaları, metinler ve verilerle birlikte 41 ülkeye 100 uluslararası dakika sunuyor.