Lustrum güneşsiz gökyüzü nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Chelsey Langosh
Puan: 4.1/5(34 oy)

Lustrum bir limandır Menzil'in dış çemberinde , Carillon ile aynı karlı segmentte yer almaktadır.

Port zengin güneşsiz gökyüzü nerede?

Port Prosper bir limandır Menzil'in dış çemberinde , Magdalene's ile aynı segmentte yer almaktadır. Albion Transit Relay bu limana çok yakın bir yerde bulunuyor.

Güneşsiz gökyüzü nerede gerçekleşir?

Sunless Skies Fallen London ve Sunless Sea ile aynı Viktorya döneminden ilham alan dünya .

Zafer Salonu güneşsiz gökyüzü nerede?

Zafer Salonu, Menzil'deki bir platformdur. İşgal eder merkez dairenin tam ortasında, New Winchester'a yakın .

Londra güneşsiz gökyüzü nerede?

Londra ana limandır Albion , merkezi daireyi işgal ediyor.

Sunless Skies Ep 16 - Lustrum'u Bulmak

27 ilgili soru bulundu

Hangisi daha iyi Güneşsiz Deniz veya güneşsiz gökyüzü?

Her yeniden başladığınızda içerikleri biraz karıştırılan dört bölgeye bölünmüştür (bir kez daha, son tasarrufunuzu yeniden yükleme veya yeni bir kaptanla yeniden başlama seçeneği vardır) Güneşsiz Gökyüzü Güneşsiz Deniz'den çok daha büyük, ama aynı zamanda daha sindirilebilir.

Sunless Skies'ın bir hikayesi var mı?

Sunless Skies, 2B, yukarıdan aşağıya, Öykü - Failbetter Games'in liderliğindeki keşif, yolsuzluk ve tehlike oyunu. ... Sunless Skies, Fallen London Universe'nin olası bir geleceğinin hikayesini anlatıyor. Güneşsiz Deniz'in üzerinden on yıl geçti ve Gecenin Kurtuluşu başladı.

Fallen London'a ne oldu?

Fallen London, 2009 yılında bir tarayıcı oyunu olarak piyasaya sürüldü. Bir iOS ve Android sürümü vardı 2016 yılında piyasaya sürüldü , ancak 2018 yılında emekli oldu.

Neath düşmüş Londra nedir?

Neath nedir? Neath çeşitli yerleşim birimleri tarafından doldurulan devasa bir mağara , Unterzee adı verilen dev bir yeraltı okyanusunun etrafına dağılmış durumda.


Düşen Londra hangi yılda geçiyor?

Onun 1862 , Dünya boş ve yarasalar Londra'yı çaldı. Şehir, şehri dev bir mağaraya koymuş. Oynaması ücretsiz bir tarayıcı RPG'si olarak başlayan ve o zamandan beri Sunless Sea ve Sunless Skies gibi oyunlarla çeşitlenen Fallen London evrenine hoş geldiniz.

Güneşsiz gökyüzü rastgele bir harita mı?

Yepyeni bir oyuna başlarsanız, harita karışacaktır. Sunless Sea'de olduğu gibi, bazı yerler belirli bir konuma sahipken, diğerleri genel bir konuma sahiptir. Çeşitli oyun metinlerinde nerede olduklarına dair ipuçları alırsınız. Herhangi bir şeyin tamamen rastgele olup olmadığından emin değilim , henüz.

Fallen London Ücretsiz mi?

Fallen London [is] bir oynaması ücretsiz metin tabanlı tarayıcı oyunu … tuhaf hikayeler döndürmek için çoğunlukla yazılı kelimeye dayanan bir açık dünya RPG.

Fallen London'ın kaç oyuncusu var?

11 yılda Fallen London, bir avuç hikayeden on binlerce aylık oyuncuyla 2,5 milyon kelimelik bir destana dönüştü ve bir milyondan fazla kayıtlı hesap .


İlk şehir Fallen London neydi?

Sedirlerin Gölgelediği Kavşak olarak bilinen İlk Şehir, Eski Mezopotamya'dandı. olabilir Sümer şehri Uruk ; Ancak bazıları, Fallen London'da bahsedilen Göz Tapınağı'nın bulunduğu yerin Akad/Hurri şehri Nagar (modern Suriye'de Tell Brak) olduğunu tartıştı.

Fallen London'da kaderi nasıl elde edersiniz?

Kader gerçek parayla satın alınır ve bunun küçük bir kısmı parayla kazanılabilir. ana hikayeleri tamamlamak . Kaderin mevcut fiyatı (Ekim 2020), her biri 17,86 ila 25 ABD senti olan 50,00 ABD Doları için 4 ile 1,00 ABD Doları için 280 arasında değişmektedir. Fate satın alma hakkında daha fazla ayrıntı Fallen London sitesinde bulunabilir.

Fallen London'da nasıl meslek sahibi olunur?

Yeni bir meslek seçmek için önce mevcut mesleğinizden (varsa) çıkmanız gerekir ve bunu Şuradan istifa et ile yapabilirsiniz. Mesleğiniz Sosyal Etkileşimlerinizde Bir Kişiye Mesaj Gönderin altında. Kademe 1 meslekler için, istenen Faction Kartlarının görünmesini beklemeniz gerekir.

Kurt kuyusu nerede?

Kurt Kuyusu bir Keşiftir Albion'un dış çemberi . Yakındayken, Terör üzerinde bir Korku gösterisiyle aynı etkiye sahiptir. Kuyunun üzerindeyken, hikayelerden başlayarak R'ye basarak 'Yaklaşma'ya yönlendirileceksiniz.


Gizli prenses nedir?

Gizli Prenses Aynaları 6 artıran bir memur , Kalpler 2'ye ve Üyelik: Bohemya 1'e.

Kara kutu güneşsiz gökyüzünde ne var?

Etkileşim açıklaması

  • [10] New Winchester'daki kara kutuyu araştırabilirsiniz.
  • [20] Kutu, Mavi Krallık'tan çalınan ölülerin ruhlarından birini içeriyor.
  • [50] Kutuyu sattınız.
  • [100] Kutudaki gölgeyi Mavi Krallığa iade ettin.

Önce güneşsiz deniz oynamalı mıyım?

Sunless Sea harika bir oyun kendi hakkı , ancak oyuncunun yavaş yavaş küçük arsa parçalarını ortaya çıkarmadan önce zaman harcamasını gerektirmesi anlamında 'eziyetli' olma ününe sahiptir.

Güneşsiz deniz sert midir?

Ancak, orijinal PC versiyonuna çok benzer şekilde, oyunun zorluğu kesinlikle acımasız . Esasen, hikayenin herhangi bir noktasında oyunu kaybetmek çok, çok kolaydır, ister başlangıçta ister onlarca saatinizi harcadıktan sonra olsun. Roguelike standartlarına göre bile başarılı olmanız için yapılmış bir oyun değil.


Güneşsiz gökyüzünde DLC olacak mı?

Birkaç yıl önce, 2019'da Failbetter Games, tarihi-gotik, uçan buharlı trenli RPG Sunless Skies için yeni bir DLC düşünüyordu. ...' DLC asla üretime girmedi .

Düşmüş Londra Lovecraftian mı?

Fallen London, 2009'da ücretsiz bir tarayıcı oyunu olarak çıkış yaptı, ancak o zamanlar Echo Bazaar olarak adlandırıldı. ... Fallen London karışımları Lovecraft canavarları Poe'nun belagati ve tamamen oyun dünyasına özgü karanlık bir zeka anlayışıyla.