Lucille Ball Star Trek'te miydi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Zane Dicki
Puan: 4.8/5(74 oy)

Tesadüfen, sürüm aynı zamanda aktris Lucille Ball'un 109. doğum gününe denk geliyor. Aktrisin Star Trek serisiyle uzun bir geçmişi var ve gösterinin yaratılmasında ve erken başarısında önemli bir figürdü.

Lucille Ball'un Star Trek'teki rolü neydi?

topun karakteri 'Lucy Carter' ' TV dizisi Here's Lucy'nin bir bölümünde Star Trek'ten bahseder (buraya bakın.)

Desilu, Star Trek'i mi üretti?

Desilu Studios olarak da tanınan Desilu Productions, üretim şirketi Başlangıçta yayınlanmayan 1965 pilot televizyon bölümü 'The Cage' ve Eylül 1966'da yayınlanmaya başlayan Star Trek: The Original Series televizyon dizisinin yapımıyla Star Trek serisini başlattı.

Lucille Ball, Vivian Vance'i kıskanıyor muydu?

Ball, kendisinin ve Vance'in nasıl hissettiklerini hatırladı. Arkadaş neredeyse hemen otobiyografisinde 'Love, Lucy.' 'Bana göre Kısmet'ti. Viv ve ben olağanüstü uyumluyduk.

Vivian Vance neden Frawley'den nefret ediyordu?

Frawley çok ilgilense de, Vance reddetti, çünkü esas olarak üzerinde çalışmak istemedi Zaten anlaşamadıkları için Frawley ile bire bir olarak. Ayrıca, Mertz karakterlerinin Ricardos'suz bir gösteride başarısız olacağını hissetti.

Lucille Ball olmadan Star Trek ve Star Wars olmazdı!

41 ilgili soru bulundu

Lucille Ball'un değeri ne kadar?

İkonik I Love Lucy yıldızı Lucille Ball, 26 Nisan 1989'da yırtık bir karın atardamarından öldü ve geride bıraktı. 40 milyon dolar Celebrity Net Worth'a göre servet.

Star Trek bir kitaba mı dayanıyor?

Star Trek serisinin bir bağlantılı kurgunun elli üç yıllık tarihi James Blish'in Star Trek 1'inin 1967'de yayınlanmasıyla başladı. Şubat 2021'den itibaren 850'den fazla orijinal roman, kısa öykü koleksiyonu, bölüm ve film roman uyarlamaları ve omnibus sürümleri yayınlandı.

Lucille Ball, Star Trek pilotu için para ödedi mi?

Şimdi William Shatner'ı oynayacak olan ikinci pilot, kısmen Ball'un kendisi tarafından finanse edildi - yönetim kurulunun itirazlarına rağmen. Star Trek 1966 sonbaharında çıkış yaptı ve hatta zaman dilimini kazandı. Gerisi elbette tarih.

Star Trek pilotunun parasını kim ödedi?

Spock, ilk pilottan ve bugün bilinen şov oldu. Top yine yönetim kurulunun tercihleri ​​üzerine bu yeniden çekimi finanse etmeyi kabul etti. Yani Ball, 'Star Trek'in uzun yaşamasına ve gelişmesine izin veren kişidir. Teşekkürler, Lucy.


Hangisi daha iyi Star Wars veya Star Trek?

William Shatner bunu savunuyor Star Trek, Star Wars'tan üstün . ... Russ, hem başarısına hem de popülerliğine rağmen, 'bizim' galaksimizde geçtiği için Star Trek'in ikisi arasında daha iyi olduğu ve bu nedenle insanların onunla daha iyi ilişki kurabileceği sonucuna varıyor, oysa Star Wars başka bir galakside geçiyor .

Troi, Riker'a ne diyor?

Deanna Troi seslendi imzalı Riker, Vagra II'de Armus tarafından esir tutulduğu için. (TNG: 'Kötülüğün Derisi') Troi, sinir sistemine saldıran mikroorganizmadan dolayı acı içinde yatarken Riker imzadi'yi aradı. (TNG: 'Grinin Tonları')

Star Trek neden bu kadar popüler?

Yıldız Savaşları karakterlerinde ve oyuncu kadrosunda mükemmel . Orijinal seri, bir üçlü karaktere odaklandı. Merkezde klasik kahraman Kaptan Kirk vardı, komuta sorumluluklarıyla yüklenmiş atılgan ve tutkulu bir maceracı.

Star Trek Disney'e mi ait?

Çocuk filmleri yapımında uzmanlaşmış bir şirket olan Disney, Star Trek markasına asla sahip olmadı ve şu anda VIACOM-CBS'ye ait olduğu için muhtemelen asla olmayacak.


William Shatner, Priceline'dan ne kadar para kazandı?

Priceline.com ustası William Shatner'ın yaptığı bir 'şehir efsanesi' hisse alımından 600 milyon dolara kadar şirkette, dedi çevrimiçi seyahat web sitesinin başkanı ve CEO'su Jeffery Boyd.

Star Trek, Star Wars'u kopyaladı mı?

Star Wars ve Star Trek hem bilime dayalı ve uzay yolculuğu ve uzaylıları içerir. Star Trek televizyon dizisi ilk olarak 1966'da üretildi ve 1977'de popüler Star Wars filmlerinin başlangıcını etkiledi. 1979'da ilk Star Trek filmi yayınlandı.

Lucille Ball bölüm başına ne kadar kazandı?

MeTV'ye göre Ball ve Arnaz Haftada 4.000$ (her biri 2.000$) her bölüm için. Bu, aktörlerin bugün kazandığının yakınında bile olmasa da, maaşlarının birleşimi onları o zamanlar için oldukça zengin yaptı. Gösteri daha popüler hale geldikçe maaşları büyük olasılıkla arttı.

Lucy ve Desi neden boşandı?

Ball ve Arnaz, 1940'ta Too Many Girls filminin setinde tanıştılar. ... Country Living'e göre Ball, 1944'te boşanma davası açtı. kocasının aşırı içki içip başıboş dolaşmasından dolayı . İkili, kendilerine birlikte daha fazla zaman kazandıracak profesyonel projeleri tercih edecekleri konusunda anlaşmaya vardı.