Louis vuitton iade politikası nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Moriah Rücker
Puan: 4.7/5(1 oy)

Ürün, ABD'deki serbest duran bir mağazada veya Louis Vuitton Kuzey Amerika çevrimiçi mağazasında, belirli bir ücret karşılığında değiştirilebilir veya iade edilebilir. krediyi orijinal satın alma tarihinden itibaren bir (1) ay içinde saklayın veya tam bir geri ödeme için iade edilebilir (kişiselleştirilmiş ürünler, Mon Monogram, Mon Damier Graphite, Sipariş Üzerine Üretilen ürünler, ...

Louis Vuitton'un iade politikası var mı?

Kullanılmamış ve tatmin edici durumda olan mallar, geri ödeme için iade edilebilir , siparişin alınmasından itibaren 30 gün içinde kredi veya değişim yapın.

LV ürünlerini nasıl iade edebilirim?

MyLV aracılığıyla Çevrimiçi İade İsteği

  1. İadenizi MyLV hesabınızın Siparişlerim bölümüne kaydedin. ...
  2. Öğelerinizi orijinal Louis Vuitton ambalajına ve nakliye ambalajına koyun ve paketi güvenli bir şekilde kapatın.
  3. Paketinizi, teslimat ülkenizde bulunan herhangi bir UPS mağazasına veya teslim alma noktasına bırakın.

Louis Vuitton iade edilen çantaları ne yapıyor?

Louis Vuitton'un satış noktaları yok ve kusurlu çantaları daha düşük fiyatlarla satıyorlar. Aslında, onlardan bir ürün satın alırsanız ve siz Arızalı olduğunu düşündüğünüz için iade ettiler, geri alacaklar ve basitçe imha edecekler. . İade edilen çantaları asla satmayacaklar.

Louis Vuitton iade politikası ne kadar katı?

Değişim için iade edilen tüm mallar, mağaza kredisi veya para iadesi mükemmel satılabilir durumda olmalıdır . ... Para iadesi yalnızca orijinal satın alma ile aynı para biriminde yapılabilir.

BİR LOUIS VUITTON ÜRÜNÜNÜ GERİ DÖNDÜRME

20 ilgili soru bulundu

Louis Vuitton'u makbuz olmadan değiştirebilir misiniz?

yapabilirsiniz, ancak satın alma belgesine ihtiyacınız var, kimin satın aldığını, adını ve nerede yaşadıklarını bilmeniz gerekiyor. ve makbuzunuz yoksa sadece 14 gününüz var .

Louis Vuitton çanta tamir edilebilir mi?

Bir Louis Vuitton mağazasına getirebilir ve tamir ettirebilirsiniz. Size yakın bir Louis Vuitton mağazasının nerede olduğunu görmek için mağaza bulma aracımıza bakın. Dikiş, donanım işlevi veya kırılma gibi işçilik sorunları, Louis Vuitton müşteriye hiçbir ücret ödemeden tamir edecek .

LV garantisi ne kadardır?

Louis Vuitton çantalar garantilidir. içinde bir şey olursa 2 yıl (Sanırım ülkeden ülkeye değişiyor ama çoğu ülkede 2 yıla yakın) büyük ihtimalle sizi mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Bazı çanta modellerinde sadece çatlaklar vardır ve bu bilinen bir sorundur.

Louis Vuitton ile nasıl iletişim kurabilirim?

lütfen bize ulaşın 1866. VUITTON (1.866. 884.8866) iade veya değişim işleminizi başlatmak ve bir iade yetki numarası almak için.

Louis Vuitton çantamı 30 gün sonra değiştirebilir miyim?

POLİTİKA. 30 gün içinde ücretsiz değişim ve iade .

LV dikişi ne renk?

Bu ayrıntılara dikkat edin. Klasik kahverengi Louis Vuitton çantalarda dikiş rengi hardal sarısı , parlak sarı renkte değil. Dikişin boyutu, mesafesi ve kalitesi açısından mükemmel bir şekilde tutarlı olmalıdır. Herhangi bir asılı iplik kırmızı bayraktır.

Louis Vuitton gizlice mi gönderiyor?

Kutusu çok gizli (neyse ki) nişanlınız kutuyu gerçekten okumadıkça ve nereden gönderildiğini görmedikçe.

Louis Vuitton'daki her şey neden stokta yok?

Gerçek kıtlık Louis Vuitton kanvas ürünleri, özellikle popüler olanları, yaklaşık bir yıl önce fark edilmeye başlandı. ... Tuval parçaları büyük para kazandırıcılar - tuval insanlara daha yakın ve bu nedenle daha hızlı satıyor ve bu yüzden kıtlık, basit arz ve talep meselesi.

Bir LV siparişini iptal edebilir misiniz?

Geri siparişi verilen herhangi bir öğeyi iptal etmek için lütfen 1-866-225-7474 numaralı telefondan bizi arayın . Sipariş edilen ve sevkiyat için işlenen hiçbir özelleştirilmiş ürün/ürünler iptal edilemez. Ürün(ler) lojistik merkezimizden size gönderilmediyse, ürünü hemen iptal edeceğiz.

Bir Louis Vuitton çantasını ödeyebilir misin?

Ödemeler şu şekilde kabul edilir: kredi kartı, banka kartı veya PayPal (Monako hariç) geçerli bir fatura ve teslimat adresi ile.

Louis Vuitton'umun çatlamasını nasıl durdurabilirim?

Louis Vuitton'un deri çantaları, yüksek kaliteli ve pahalı bir malzeme olan Vachetta derisinden yapılma eğilimindedir. Bu deride çatlamayı önlemenin en kolay yolu, bir deri bakım ürünü ile esnek ve 'nemli' kalmasını sağlayın . Torbanın fazla ezilip bükülmesinden de kaçınmalısınız.

Louis Vuitton ömür boyu garantili mi?

Seni daha önce satmadıysam, Louis Vuitton'un verdiği markadan bahsetmiş miydim? sen bir ömür boyu garanti ? ÖMÜR. Herhangi bir onarım veya değiştirme ürününe ihtiyacınız varsa, sizin için ücretsiz olarak yapacaklar! Sadece harika bir ürüne yatırım yapmakla kalmıyor, aynı zamanda onlarla ömür boyu garanti veriyorsunuz.

Louis Vuitton çantaları ücretsiz temizliyor mu?

Genel olarak, Louis Vuitton çanta spa hizmetleri sunmuyor. Çantanı temizlemeyecekler , hangi çantaya sahip olursanız olun veya çantayı ne zaman satın almış olursanız olun. Yaptıkları şey, çantanızın bazı parçalarını yenileriyle değiştirebilirler. ... Tüm vachetta deri parçalarını değiştirmek yeni bir çantanın yarısı kadar maliyetli olabilir.

Louis Vuitton onarımları ücretsiz mi?

Üretim hatası nedeniyle ortaya çıkan çanta ile ilgili herhangi bir sorun varsa, Louis Vuitton ürünü ücretsiz olarak değiştirecek . Ücretsiz değişim, satın alma tarihinden itibaren 30 gün içindedir. Kusur aşınma ve yıpranma sonucuysa, onarım talebinde bulunabilirsiniz.

Louis Vuitton'umun gerçek olup olmadığını nasıl anlarım?

Sahte Bir Louis Vuitton Nasıl Anlaşılır

  1. Şekli, Oranları ve Duruşu inceleyin. ...
  2. Dikiş Kalitesine ve Desene Yakından Bakın: ...
  3. Malzeme, Donanım ve Yapı Kalitesini Kontrol Edin: ...
  4. Yazı Tipinin Damgalanmasını, Şeklini ve Boyutunu Kontrol Edin: ...
  5. Tarih Kodunun Doğru Olduğundan Emin Olun:

Louis Vuitton'um neden çatlıyor?

Güneşe ve kuruluğa uzun süre maruz kalma, çantanın katlanması, çantanın aşırı yüklenmesi ve torbadaki herhangi bir keskin darbe çatlamaya katkıda bulunabilir.

Louis Vuitton makbuzunuza bakabilir mi?

Louis Vuitton 2016 Politikası

Şimdi 2016'dan, Louis Vuitton makbuz istiyor ve orijinal satın alma bilgileri (öğeyi kim, nerede ve ne zaman satın aldı). Bu bilgiyi veri tabanlarında bulabilirlerse, çantanın Louis Vuitton'dan satın alındığını doğrulayabilirler.

Louis Vuitton için makbuza ihtiyacınız var mı?

Çünkü Louis Vuitton satış fişi gerektirmez , önceden beğenilen bir parçanın onarımını talep etmek de bir o kadar kolay.

Louis Vuitton iadeleri ne kadar sürer?

Geri ödeme alabilir 14 güne kadar işlenecek siparişin iptalinden sonra. Web sitesinden veya Müşteri Hizmetlerimiz aracılığıyla çevrimiçi olarak satın alınan ürünler, fatura adresinizin bulunduğu ülke/bölgeye karşılık gelen herhangi bir Louis Vuitton mağazasına iade edilebilir.

LV neden bu kadar pahalı?

LV logolu bir ürüne sahip olmak, iyi yapılmış bir şeye sahip olmaktır. İyi kalite konusundaki itibarları, on yıldan sonra daha da güçlenmeye devam ediyor. Louis Vuitton, ürünlerini oluşturmak için yalnızca en kaliteli malzemeleri kullanır. İnşaatta kullanılan deri çok pahalı .