Loughborough üniversitesi neden iyi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Marion Beier
Puan: 4.5/5(48 oy)

Loughborough, ülkenin önde gelen üniversitelerinden biridir. araştırma için uluslararası itibar önemli olan, öğretimde mükemmellik, endüstri ile güçlü bağlar ve sporda ve onu destekleyen akademik disiplinlerde rakipsiz başarı.

Loughborough Uni ne ile tanınır?

Loughborough Üniversitesi, Birleşik Krallık'ın kalbinde, 440 dönümlük muhteşem bir tek site kampüsüne dayanmaktadır. öğretim ve araştırmada mükemmellik için uluslararası itibar , endüstri ile güçlü bağlar ve spor için rakipsiz bir itibar.

Neden Loughborough Üniversitesi'ne gitmeliyim?

Loughborough'da, öğrencilerimizin becerilerini ve gelecek beklentilerini geliştirmek için en büyük fırsatlara sahip olmalarını sağlamakla ilgileniyoruz. Bu nedenle seçkin Kariyer Ağımız, Kişisel En İyi gelişim programı , akademik, profesyonel ve kişisel başarı elde etmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Loughborough Üniversitesi'ne saygı duyuluyor mu?

Loughborough Üniversitesi İtibarı. Loughborough Üniversitesi, 2020 için her ulusal lig tablosunda ilk 10'da . ... Loughborough ve Londra'daki kampüsleri ile Üniversite, 130'dan fazla farklı ülkeden 21.500'den fazla öğrenciye ve personele ev sahipliği yapmaktadır.

Loughborough Üniversitesi hangi dersler için iyidir?

Dünya çapında 3.500'den fazla üniversite, 2015 QS Dünya Üniversiteleri Konu Sıralaması için değerlendirildi. Loughborough Üniversitesi Mühendisliğinde iki konu daha (Mekanik, Havacılık ve İmalat) ve Coğrafya, küresel olarak ilk 100'de yer aldı.

Dürüst Loughborough Üniversitesi İncelemesi 2021 | Üniversite Rehberi

16 ilgili soru bulundu

Loughborough'a girmek zor mu?

Loughborough Üniversitesi - Loughborough en çok spor takımlarının kalitesiyle tanınır, ancak üniversitenin işletme dereceleri çok değerlidir ve sonuç olarak, bir yer bulmak zor. Loughborough'nun işletme derecesine ortalama girenler 418 UCAS puanına sahiptir.

Loughborough ne kadar prestijli?

Loughborough, her ulusal lig tablosunda ilk 10'da yer alıyor. Guardian Üniversite Lig Tablosunda 4. sırada 2020, Times ve Sunday Times İyi Üniversite Rehberi 2019'da 5'inci ve Birleşik Krallık Tam Üniversite Rehberi 2020'de 8'inci oldu.

Loughborough yaşamak için iyi bir yer mi?

2. İyi bilgilendirilmiş Birleşik Krallık kurumları tarafından sürekli olarak Birleşik Krallık'ın en iyi 10 üniversitesi arasında yer almaktadır. 2019 için Loughborough 7. sırada Tam Üniversite Rehberi ve Guardian Üniversite sıralamasında 4. sırada ve 2018'de Times Higher Education Tablosu tarafından Birleşik Krallık'ta 6. sırada yer aldı.

Loughborough bir Russell Grubu mu?

Loughborough üniversitesi, Times Higher Education sıralamasında 351-400. arasında yer almaktadır. Loughborough, Shangai Jaio Tong sıralamasında 501-600. Russell üniversite grubunun bir üyesi değil .


Loughborough Üniversitesi'nin iyi bir gece hayatı var mı?

Gece hayatı

Loughborough'da gece dışarı çıkarken yapabileceğiniz çok çeşitli şeyler vardır. Kasabada bulunan bazı barlarda birkaç içki içebilirsiniz. Var çok sayıda pub, gece kulübü ve kokteyl barı bu özel kasabada yer almaktadır.

Loughborough Üniversitesi kabul oranı nedir?

Kabul oranı yaklaşık %60-70 (son 5 yıl) olduğu için kabuller nispeten orta düzeydedir. Loughborough Üniversitesi'ne kabul edilmek isteyen Hintli öğrencilerin XII. Sınıfta %88'e ve UG'de %65'e ihtiyacı vardır. Bununla birlikte, öğrencilerin 6.5'in üzerinde bir IELTS puanı sunmaları gerekir.

Loughborough'a girmek için hangi notlara ihtiyacınız var?

Normalde başvuru sahiplerinin minimum GCSE İngilizce Dilinde 4/C notu ve çoğu ders için Matematikte GCSE 4/C notu. Bazı dersler için belirli GCSE'lerde daha yüksek bir başarı düzeyi gereklidir ve bunların ayrıntıları ilgili ders girişinde yer almaktadır.

Loughborough'da kaç kişi okuyor?

Sahibiz 18.850'den fazla öğrenci kampüste 145'ten fazla farklı ülkeden.


Loughborough güvenli bir şehir mi?

Loughborough en tehlikeli büyük şehir Leicestershire'dadır ve Leicestershire'ın 237 kasabası, köyü ve şehri arasında genel olarak en tehlikeli ilk 20 arasındadır. 2020'de Loughborough'daki genel suç oranı 1.000 kişi başına 84 suçtu.

Loughborough Üniversitesi ne kadar güvenli?

Loughborough Üniversitesi tüm üniversiteler arasında en güvenli mahallede yer almaktadır. East Midlands yeni veriler buldu. Tam Üniversite Rehberi, resmi polis verilerinden derlenen öğrenciyle ilgili suçlar için en güvenli ve yüksek riskli üniversite mahallelerini ortaya çıkardı.

Loughborough bir öğrenci şehri mi?

East Midlands'ın kalbinde yer alan yoğun bir pazar kasabası olan Loughborough, 17.000'den fazla öğrenciye ev sahipliği yapıyor .

Loughborough İngilizce için iyi mi?

bu Loughborough'daki İngilizce bölümü harika . Öğretim elemanlarının çoğu, alanlarında uzman olmakla birlikte arkadaş canlısı ve ulaşılabilirdir. Öğrenciler ilk yıldan itibaren modül seçimleri yapabilirler ve ürün yelpazesi mükemmeldir.


Loughborough aileler için iyi mi?

Loughborough'nun emlak sahnesi güçlü olmaya devam ediyor , özellikle orta sınıf aile evleri için, ancak uygun başlangıç ​​mülklerinden büyük arsalar üzerinde kurulu aile evlerine kadar birçok seçenek var.

Loughborough iş için iyi mi?

Loughborough'a katılmayı seçerseniz, sürekli olarak İngiltere'nin önde gelen işletme okullarından birine katılacaksınız. ulusal lig tablosu sıralamasında ilk 10'da yer aldı işletme, yönetim, pazarlama, muhasebe ve finans alanlarında; ve ekonomide ilk 15.

Alınması en kolay derece nedir?

En Kolay 10 Üniversite Derecesi

  • İngiliz edebiyatı. ...
  • Spor Yönetimi. ...
  • Yaratıcı Yazarlık. ...
  • İletişim çalışmaları. ...
  • Liberal çalışmalar. ...
  • Tiyatro sanatları. ...
  • Sanat. Resim, seramik, fotoğraf, heykel ve çizim eğitimi alacaksınız. ...
  • Eğitim. CBS MoneyWatch ile ilgili bir makale, eğitimi ülkenin en kolay ana dalı olarak adlandırdı.

Hangi üniversitenin kabul oranı en düşük?

  • Chicago Üniversitesi. %7.4...
  • Massachusetts Teknoloji Enstitüsü. %7.2...
  • Kolombiya Üniversitesi. %6,9 ...
  • Yale Üniversitesi. %6,9 ...
  • Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü. %6,9 ...
  • Princeton Üniversitesi. %5,9...
  • Stanford Üniversitesi. %5,4 ...
  • Harvard Üniversitesi. %4.9 08 Temmuz 2020'de Cambridge, Massachusetts'teki Harvard Üniversitesi kampüsünden bir görünüm.


King's College London'a girmek zor mu?

King's'e girmek ne kadar zor? King's çok rekabetçi bir üniversitedir genel kabul oranı sadece %13'tür.