lonzie barton nerede bulundu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Eden Feeney
Puan: 4.1/5(52 oy)

Lonzie Barton: Kayıp Jacksonville yürümeye başlayan çocuğun cesedinin bulunmasından bu yana 5 yıl geçti. Jacksonville, Florida - Pazartesi, kayıp Jacksonville yürümeye başlayan çocuk Lonzie Barton'ın kalıntılarının bulunduğu beşinci yıldönümünü kutladı. Bayard bölgesi .

Lonzie Barton ne zaman bulundu?

Açık 10 Ocak 2016 Jacksonville Şerif Ofisi (JSO) iki yaşındaki Lonzie Barton'ın cesedini buldu. Lonzie'nin ilk kez kayıp olarak bildirildiği Temmuz 2015'ten bu yana çocuğun kaybolmasına karıştığı için hapse atılan Ruben Ebron tarafından çocuğun cesedinin yeri verildi.

Lonna Lauramore Barton ne yaptı?

Yürümeye başlayan Lonzie Barton, annesi ve erkek arkadaşı başka bir odada seks yaparken suyla dolu bir küvette tek başına boğuldu. 32 yaşındaki erkek arkadaşı William Ruben Ebron Jr., Cuma sabahı suçunu kabul ettiğinde bunu söyledi. ağırlaştırılmış adam öldürme ve şartlı tahliye imkanı olmaksızın 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Lonzie Barton ne zaman kayboldu?

21 aylık Lonzie Barton, Jacksonville'in Southside bölgesinde bir araba hırsızlığı sırasında kaybolduğu bildirildi. 24 Temmuz 2015 .

Lonzie Barton'ın babası kim?

Chris Barton Salı günü serbest bırakıldı ve şartlı tahliye edildi. Uyuşturucu suçlamaları ve Lonzie'nin ölümüyle ilgisi olmayan bir pil şarjı nedeniyle üç yıl hapis cezasına çarptırıldı; gizli polislere uyuşturucu satarken yakalandı.

Lonzie Barton aramasında bulunan kalıntılar

26 ilgili soru bulundu

Lonna Barton hapisten çıktı mı?

Lonna Barton ayrıca Duval County'de çocuk ihmali ve polise yalan söylemekten beş yıl hapis cezasına çarptırılarak toplam cezası 12 yıla çıkarıldı. Gadsen Islah Tesisinde cezasını çekiyor ve tahliyesi saat Şubat. 14, 2027 .

Lonna Barton şimdi nerede?

Lonna Barton, Duval County'de çocuk ihmali suçlamasıyla beş yıl ve Baker County dışında uyuşturucu suçlamasıyla yedi yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cezalarını çekiyor Quincy'deki Gadsden Islahevi . Florida Düzeltme Departmanına göre, çıkış tarihi 24 Ağustos 2026 olarak belirlendi.