Londra'daki telsiz binası nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lilian Franecki
Puan: 5/5(66 oy)

20 Fenchurch Caddesi'nde bulunan Sky Garden Londra'nın finans bölgesinin kalbinde benzersiz bir şekilde tasarlanmış bir binadır. Binanın tepesine doğru taban alanını en üst düzeye çıkarmak için daha ağır bir tepeye sahip olan kendine özgü kıvrımlı şekli nedeniyle Telsiz binası olarak da bilinir.

Londra'daki Walkie-Talkie binası ne için kullanılıyor?

Walkie Talkie London nedir? Londra Şehri'ndeki üssünden görkemli bir şekilde yükselen 20 Fenchurch Street, benzersiz bir ofis bloğudur. üst katlarında Sky Garden restoran ve barlarına ev sahipliği yapan .

Londra'daki Walkie-Talkie binasının adı nedir?

20 Fenchurch Caddesi adını tarihi City of London finans bölgesindeki Fenchurch Caddesi'ndeki adresinden alan Londra'daki ticari bir gökdelendir. İki yönlü bir telsiz ahizeye benzediği söylenen kendine özgü şekli nedeniyle 'Walkie-Talkie' lakabını almıştır.

Telsiz neden bu şekli oluşturuyor?

20 Fenchurch Street, Londra Şehri'nde Rafael Vinoly tarafından tasarlanan 160 m (525 ft) yüksekliğinde bir ticari gökdelendir. Kendine özgü şekli nedeniyle 'Walkie-Talkie' lakaplıydı. daha yüksek seviyelerde zemin alanını en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır .

Telsiz binasını ziyaret edebilir misin?

Büyük gökdelenin 35, 36 ve 37. katlarındaki Sky Garden, binanın açılacak son kısmı ve halk tarafından ziyaret edilebilir , orada çalışacak kadar şanslı sadece şehir çalışanları değil. ... Yüksek bahçede herkes gezebilir, başkentin herhangi bir ziyaretçisinin mutlaka görmesi gereken yerler listesine başka bir dönüm noktası daha ekleyebilir.

Eriyen Arabalar: 'Walkie Scorchie' Binası

39 ilgili soru bulundu

Sky Garden hangi katta?

Sky Garden görüntüleme galerisi Walkie'nin 43. katı Talkie, yeşilliklerle dolu atriyumundan Londra'nın panoramik manzarasını sunmaktadır. Tavandan tabana cam pencerelere sahip bu yemyeşil kentsel orman, Thames'in manzarasını sunan bir açık hava terası ile Londra'nın ünlü çatılarının muhteşem manzarasını sunar.

Sky Garden hangi binada?

Sky Garden'ın bulunduğu yer 20 Fenchurch Caddesi - 2004 yılında dünyaca ünlü Uruguaylı mimar Rafael Viñoly tarafından tasarlandı. Kendine özgü tasarımıyla, bina estetik bir düzeyde çarpıcıdır - geniş cam tabakaları içerir ve göz yukarı doğru hareket ettikçe daha da büyür.

Walkie Talkie binasına ne oldu?

2013 yılında, Londra Şehri'nin 20 Fenchurch Caddesi olarak da bilinen Walkie Talkie binası, ' dışarıdaki kaldırıma park etmiş bir arabayı eritti . ... Bilgisayar simülasyonlarını kullanarak, Imperial'in Makine Mühendisliği Bölümü'nden ekip, 'Walkie Scorchie' denilen ve yakındaki binaların geometrisini yeniden yarattı.

Walkie Talkie binasını tamir etmenin maliyeti ne kadardı?

Onaylanırsa, brise taban sisteminin kurulumu ve maliyeti altı ay sürecektir. 10 milyon dolardan az . 200 milyon sterlinlik Walkie Talkie binasının şu anda yüzde 64'ü kiralandı ve geliştiriciler yüzde 23'ü için yasal onay bekliyor. Planlanan tamamlanma tarihi Nisan ayıdır.


Telsizi yapmak ne kadar sürdü?

Walkie Talkie, son yıllarda tamamlanan en çirkin İngiliz yapısı seçildi. 12 ay ama beğenmemek için estetiğin ötesinde sebepler var.

Vertigo 42 hangi binada?

Bank ve Liverpool Street istasyonları 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Vertigo 42 Champagne Bar'ın girişi yan taraftadır. Kule 42 (önceden Nat West Tower) , Napoliten Pizzeria ve Bar - Pizza Pilgrims tarafından.

Gherkin'in gerçek adı nedir?

Kornişon, aksi halde bilinen 30 Aziz Mary Baltası , başkentin en ünlü binalarından biridir. Londra silüetinin bir özelliği ve ofislere, bir restorana ve bir kokteyl bara ev sahipliği yapıyor.

Neden Kornişon Kornişon denir?

GENEL BAKIŞ. Londra silüetinin en tanınmış parçalarından biri olan The Gherkin, 2000'lerin başında açıldığında dünyanın dikkatini çekti. Resmi olarak 30 St. Mary Axe olarak adlandırılan bina, daha popüler takma adı The Gherkin tarafından bilinir hale geldi. çünkü sözde o yiyeceğe benzer.


Sky Garden'ın kıyafet yönetmeliği var mı?

Kıyafet kodu var mı? Akşam 6'dan sonraki rezervasyonlar için çalışıyoruz akıllı, gündelik kıyafet kuralları Darwin Restaurant ve Sky Garden Barlarında. Fenchurch Restaurant'ta daha katı bir kıyafet yönetmeliği vardır ve burada spor giyim, kapüşonlular ve spor salonu eğitmenlerine izin verilmez.

Daha iyi gökyüzü bahçesi veya parçası nedir?

Sky bahçesi, oturulacak çok sayıda yer ve çok daha geniş ve çok çeşitli içecekler ve atıştırmalıklar satan çok daha pahalı bir bar ile çok daha rahat bir atmosfere sahiptir. Sky Garden'ın alanı Shard'ınkinden birçok kez daha büyük .

Sky Garden en yakın tüp nerede?

Metro ile. Anıt metro istasyonu sadece kısa bir yürüyüş mesafesindedir. Tower Hill, Tower Gare, Aldgate, Bank ve Mansion house'a yürüyerek 10 dakikadan kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Telsizler arabaları yaktı mı?

Artık Walkie Scorchie yok! Güneş ışığını yansıtarak arabaları eriten Londra gökdeleni gölgelendirme ile donatıldı. Güneş ışığını yansıtarak arabaları eriten 200 milyon sterlinlik bir Londra gökdelenine gölgeleme takıldı. ... Arabanın parçaları 'burkulmuştu' ve yanık plastik kokusu vardı.


Sky Garden kaç kat yukarıda?

35 kat yukarı ve ünlü kentsel peyzaj mimarları Gillespies tarafından tasarlanan üç katlı muhteşem peyzajlı bahçelere sahip olan otel, aşağıdaki yoğun caddelerin koşuşturmacasından onarıcı bir sığınak olarak hizmet ediyor.

Londra'daki Walkie Talkie binası bir şeyleri nasıl ısıtabilir?

İspanya'da ve ABD'nin bazı bölgelerinde kullanılan bu santraller, Güneş ışınlarını bir kulenin tepesindeki merkezi bir odak noktasına yönlendirmek için parabolik aynaların radyal alanı , ısının depolandığı ve güce dönüştürüldüğü yer.

Shard bir arabayı mı eritti?

Yeni bir Londra gökdeleni olarak adlandırılan 'Telsiz' yakındaki bir sokağa park etmiş bir arabanın parçalarını eriten ışığı yansıtmakla suçlandı. ... Yaklaşık iki saat sonra geri döndüğünde, arabasının yan aynası ve rozeti de dahil olmak üzere parçalarının eridiğini gördü.

Sky Garden ne kadar pahalı?

Sky Garden'a erişim hafta içi 10:00 - 18:00 saatleri arasında ücretsiz ve hafta sonları 11:00 - 21:00, çalışma saatlerimize buradan bakın. Sınırlı sayıda biletimiz ve rezervasyonumuz olduğunu lütfen unutmayın; bu, COVID-19 önleme yönergelerine uymak ve personeli ve müşterileri benzer şekilde korumak için dikkatle tasarlanmıştır.


Hangi bina bir arabayı eritti?

Resmi olarak 20 Fenchurch Caddesi olarak adlandırılan, Londra Şehri finans bölgesindeki 37 katlı ofis kulesi, 2013'teki araba erime olayı yeni bir takma ad ortaya çıkmadan önce kavisli şekli nedeniyle Walkie Talkie olarak adlandırıldı. telsiz Scorchie .