Loki gerçekten budanmış mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Hazel Moen
Puan: 4.4/5(52 oy)

Loki'yi (Tom Hiddleston), Thor'un Sif'i (Jaimie Alexander) ile birlikte bir hafıza hapishanesinden serbest bıraktıktan sonra, Mobius (Owen Wilson) arkadaşı tarafından budanır, Yargıç Ravonna Renslayer (Gugu Mbatha-Ham). Ve şok edici bir final sahnesinde Renslayer, Loki'yi Leydi Loki, diğer adıyla Sylvie'nin (Sophia di Martino) önünde budaır.

Loki gerçekten budanmış mı?

Dördüncü bölümün sonunda, Loki budandı ve Void'e nakledildi. . Boşluk, Alioth olarak bilinen vahşi bir canavar tarafından yönetilen araf benzeri bir yerdir.

Loki budandıktan sonra öldü mü?

Loki 4. bölüm kredi sonrası sahnesi açıklandı: Loki öldü mü? Bölümün sonunda Loki, Yargıç Renslayer tarafından 'budandı' - ama o ölmedi . Yaramazlık Tanrısı garip, çorak bir manzarada uyanır.

Loki'de biri budanırsa ne olur?

Sıfırlama ücreti gibi, herkesin bir TVA copuyla budanması önerilir. varoluştan tamamen silinir ve ortaya çıkan görsel efekt, gerçekliği yok eden bombalarınkiyle tutarlıdır. Dolayısıyla, TVA'ya inanılacaksa, budanmak tamamen ve tamamen yok olmakla eşdeğerdir.

Loki budandıktan sonra nereye gitti?

Tüm bunların ortasında, Asgard Prensi hala gerçek duygularını kendi varyantına itiraf etmeye çalıştı, ancak başlamadan önce Ravonna tarafından budandı. Kredi sonrası sahnesi ölmek yerine onun olduğunu ortaya çıkardı. TVA ofislerinin dışına başka bir kıyamet ortamına taşındı .

Loki: TVA Budama – Gerçekten Ne Oluyor? (Dan Casey ile Nerdist Haberleri)

27 ilgili soru bulundu

Neden Loki'yi budadılar?

Budamanın kendisi Loki için yapılmış bir terimdir, ancak Retroactive Cannon, esasen birini anti-zamansal ışınlarla bombaladı, onları zamanda geriye gönderdi ve gerçeklikten sildi. . ... Ölmediğini biliyoruz, ama gerçekten de gerçeklikten silinmiş olabilir.

Loki, Sylvie'yi seviyor mu?

Sezon finalinde Loki ve Sylvie'nin öpüştüğü iki zirve arasındaki romantizm ve Sylvie ona ihanet etse de, Loki'ye olan sevgisinin gerçek olduğu doğrulandı . Ancak, romantizmlerine tepkiler karışık.

Loki'de Mobius öldü mü?

Birçok hayranını şaşkına çeviren şok edici bir sahnede, Ajan Mobius, Loki'nin dördüncü bölümünde ölüyor gibi görünüyor – en azından başlangıçta. ... Uzun zamandır iş arkadaşları arasında yaşanan duygusal bir yüzleşmenin ardından Renslayer, Mobius'un budama emrini verir ve Mobius orada ve sonra dağılır.

Sylvie neden TVA tarafından alındı?

Sylvie, TVA tarafından alındı. çünkü çocukken bir nexus olayına neden oldu .


Loki'de budama ne anlama geliyor?

Gugu Mbatha-Raw'dan Ravonna Renslayer 'budama' emri verdi (birini gerçeklikten silerek öldürmek) Mobius, Loki'yi kendisi budarken.

Loki, Loki'de gerçekten öldü mü?

Yaramazlık Tanrısı, 2018'in Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı'nın açılışı sırasında sona erdi. ... Diğer Loki türevlerinden daha eski olan Loki Bölüm 5, Grant's Classic'in Loki aslında Thanos'un elinde önceden belirlenmiş ölümünden kurtulmayı başardı. .

Loki'nin son bölümü ne anlama geliyor?

Her neyse, Loki'nin finalinde, Kalan Kişi'nin— Basitlik adına ileriye dönük olarak Fatih Kang diyeceğim - 31. yüzyılda Dünya'da bir bilim adamı olarak yaşadı . Orada, birden fazla paralel evrenin varlığını keşfetti ve diğer zaman çizgilerindeki varyantlarıyla etkileşime girmeye başladı.

c20 Loki öldü mü?

Renslayer daha sonra Mobius'a şunları söyledi: C-20, Sylvie'nin zihinsel manipülasyonu sonucu ölmüştü. , yanlış bir şekilde zihinsel yeteneklerinin artık konuşamayacak kadar düştüğünü iddia etti.


TVA Loki'ye ne oldu?

Loki, pek çok karakteri zor durumda bıraktı. Disney+ serisi bu hafta ilk sezonunu bitirirken, Loki hala Zaman Farkı Otoritesi karargahında Mobius ve Hunter B-15 ile birlikte, Sylvie hala Zamanın Sonu'nda Hisar'dayken, Kalan Kişi'yi yeni katletmiştir.

Kid Loki'ye ne oldu?

Pek çok hile ve kurnazlıktan sonra Loki kendini budanmış halde buldu ama şaşırtıcı bir şekilde ölmedi. Bunun yerine, o kutsal zaman çizelgesinin dışında ıssız bir yere indi , TVA'nın, zaman çizelgesine daha fazla zarar vermemeleri için budadıkları varyantları gönderdiği bir yer.

Sylvie Loki'nin kızı mı?

Sylvie Laufeydottir, Sylvie demektir, Laufey'in kızı . Laufey, ana MCU zaman çizelgesinde Loki tarafından öldürülen Frost Giants'ın kralıydı. Aynı zamanda Loki'nin babasıydı. Sylvie, Zaman Sapması Otoritesinin aradığı tehlikeli türdür.

Sylvie neden bir Loki?

Sylvie planlarından biri olarak Loki tarafından Asgard gücü verilen bir insan kız - ya da kim Loki tarafından bütün kumaş tarafından yaratılmış olabilir. ... Asgardlı Enchantress'ten ilham alan Sylvie, adını kendine alır ve yeni bulduğu Asgardlı büyüsünü bir kahraman olarak kullanmak için New York'a taşınır.


TVA neden Loki'yi aldı?

Bu dizide, TVA, basitçe ana zaman çizelgesinin koruyucuları ve koruyucularıdır. Zaman çizelgesindeki dalları ortadan kaldırmak için harekete geçerler , bu yüzden 'varyant' dedikleri Loki'yi tutuklarlar.

Loki yine öldü mü?

Evet, Infinity War'da kesinlikle öldürülür. Açıkça görülse de, o da çok ölmedi . Açıklayalım. Hiddleston, görünüşe göre 2018'in Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı'nda hayatta kalan Asgardlılar, Loki'yi çift çaprazlama girişiminden sonra boğarak öldüren Thanos tarafından uzayda saldırıya uğradığında karaktere veda etti.

Loki TVA öldü mü?

Loki sonunda yürekten bir şey söyleyecek! Oh bekle, o öldü - o olmadığı dışında , kredileri izlediğin sürece.

B 15 öldü Loki mi?

Loki'nin Kaçışı

B-15, adamlarına Loki'yi gördükleri yerde sıfırlamalarını emretti, ancak Mobius bunun yerine TVA'ya hala faydalı olabileceği için onu canlı tutmalarını emretti.


Sylvie neden Loki'yi öptü?

THR ile yaptığı röportajda Herron, finalde Loki ve Sylvie arasındaki öpücüğün gerçek olduğuna inandığını belirtti. aslında hakiki . ... Sylvie bir nevi Loki'mizin Thor'da olduğu yer. İntikam, acı ve öfke tarafından yönlendiriliyor ve ona söylediği şey bu. O, senin olduğun yerdeydim ve sadece iyi olmanı istiyorum.

Loki'nin sevgilisi kim?

10 Sigyn Loki'nin Karısı Olmak İçin Kandırıldım

Çizgi roman tarihinin başlarında Loki, Odin'in Kızıl Şahin muhafızlarının bir üyesi olan Theoric ile nişanlı olan Sigyn adlı bir Tanrıça'ya aşık oldu. Sigyn'i onunla evlendirmek için Loki, Theoric'i öldürttü ve evlenene kadar onun kimliğine büründü.

Loki kendine aşık mı?

'Loki'nin' merkezi arsa çizgisi şunları içerir: Loki kendisinin bir versiyonuna aşık oluyor . ... Dizinin finalinde, Loki ve Sylvie bir öpücüğü paylaşırlar - hemen önce o olmadığını vurgulayarak ona ihanet eder.

Sylvie Loki'ye ne dedi?

Loki, Sylvie'ye tahtı, hükümdar olmayı veya güce sahip olmayı umursamadığını söyleyerek durması için yalvarır. Sadece onun iyi olmasını istiyor. Öpüşürler ve Sylvie ona ihanet eder ve onu bir portaldan iter. ben sen değilim , ona söyler.